Hanımlar buyurun güle eğlene bebeklerimizi beraber bekleyelim :))

bu ay bebek yoksa, zaten 19 aralıkta belli olur.
hemen gidicez canım. aynı anda ben hsg çektiricem, eşimde önce tahlil ardından ameliyat durumuna karar verecek.
en azından dediğin gibi kafamızdan bi sıkıntıyı atarız

ayy ne tatlısınız kıı
size layık bebeğinize ne mutlu

gelişmeleri bizlere de haber verirsin canım...bizim de 1 ay sonra durumumuz belli olacak aşılama mı, tüp mü yoksa beklemeye devam mı çok heyecanlıyım koca 6 ay dolmak üzere ...

bende bole canlı topık ıstıyodum kızlar memnun oldum iste ben size bı ornek

allaha şükür bizde sorun yok ama anlat durumunu da sorunu olanlar okusun umut ol inşallah
hamileliğinde hayırlı olsun allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin inşallah

mükemmel ya. herkes için mutlu oluyorum inanki.
bu hastalıktan kurtuldukları için özellikle.
ameliyat yolundayız heralde bizde bakalım canım

1 saat yok oldum geri geldim 15 dk dır yazdıklarınızı okuyorum :)))) kızlar moral bozmak yok o spermler yukselecek merak etmeyinnn ama tabii ki once ameliyat.. dr um onumuzdekı pzrtsı ne gun verdı hsg ıcın onun korkusunu attım sımdıde ınsallah acıktır tuplerım diyorum:18:

mükemmel ya. herkes için mutlu oluyorum inanki.
bu hastalıktan kurtuldukları için özellikle.
ameliyat yolundayız heralde bizde bakalım canım

evet herkes bi tarafa hamile kalan herkese çok seviniyorum çünkü o duyguyu çok iyi biliyorum kaç yıldır özlemini çektiğim için ama varikosel ameliyatı olup hamile kalanlara daha çok seviniyorum aynı dertten muzdarip olduğumuz için

böyle işte ayrılmayacaksın burdan
hsg den korkmak yok.kendini sıkma.benim belki de kendimi sıktığım için mi bu yapışıklık gibi çıktı diyorum kafamda soru kaldı bak.rahat ol kasma kendini

allaha şükür bizde sorun yok ama anlat durumunu da sorunu olanlar okusun umut ol inşallah
hamileliğinde hayırlı olsun allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin inşallah

iki kere dusuk yaptm yeniyken esmde varıkosel varms kendi cabalarımızla anladık sonra amelyat oldu esim ve sonuc pozıtıf 2 senenn sonunda sıkıntılı donemler gecrdım artk uzulmek ıstemıyorm

iki kere dusuk yaptm yeniyken esmde varıkosel varms kendi cabalarımızla anladık sonra amelyat oldu esim ve sonuc pozıtıf 2 senenn sonunda sıkıntılı donemler gecrdım artk uzulmek ıstemıyorm

inşallah bunu sağlıkla kucağına alırsın.düşüklerin ne kadarlıktı?

gelişmeleri bizlere de haber verirsin canım...bizim de 1 ay sonra durumumuz belli olacak aşılama mı, tüp mü yoksa beklemeye devam mı çok heyecanlıyım koca 6 ay dolmak üzere ...

iyi sabretmiş canım sonucunda şükre er inşallahhh
bende yazarım mutlaka. sizi de takip ediyorum kopamıyorum zaten
konuştuğum kişiler hamile kalınca ayrı bi mutlu oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…