Hanımlar buyurun güle eğlene bebeklerimizi beraber bekleyelim :))

evet canım ama şu şekilde düşün yani biz bu şekilde düşüp ameliyat olduk..eğer ameliyat olmasaydık tek çaremiz tüp bebekti...ameliyat olursak değerlerin %70 düzelme ihtimali vardi üstüne %40 normal gebelik şansı vardı bu durumda ameliyat olmak daha mantıklı geldi...ameliyattan sonra şu aşamalar eklendi aşılama şansımız,düşük olmama ihtimali ve normal gebelik şanslarımız eklendi değerlerimiz düzelirse tabii

canım bizimde 3.5 yıldır varikosel varmış duyunca çok şaşırmıştım demek evlendiğimiz zaman korunmasak yine bebeğimiz olmayacaktı...

varikosel nerdeyse eşimle dünyaya gelmiş ya
bizde 1,5 yıl korunduk ama hiç mi kazara olmaz diye düşünüyodum hep
meğer bundanmış

inş tedaviye gerek kalmadan olur canım ya tedavi aşamasını düşünüce çok endişeleniyorum. bi de olmayacak gibi geliyor. inş hiç başlamadan oluverir canım yaaa

olacak inşallah olacak merak etme

doğru söylüyosun canım
ben ne okursam kim ne derse ona göre hemen karar değiştiriyorum zaten
bi gidelimde bakalım kar yolları kapatmazsa şu mahsur bölgesinde
sende taze havuç suyu felan içirdin mi

ayhhhhhhh tam diyordum varikosellilerin arasında kaldım bana bulaşmasa bari diye.hamilem geldi kurtardı beni _biriciksin_ kurtar beni aplaaaaaaaaaaaa

sıkma canını canım.ne dedi peki doktor?

ultrasonla baktı elle uayene etti. testestron baktı. normal. bi sorun yok bunlarda. klomen verdi 3 ay sonra gel test yapalım dedi. sonuç artacak gibi konuştu ya bekleriz spontan gebelik olur diye dedi. ya da aşılamaya geçeriz dedi. bekliyoz işte daha 1 ayı geçti tedavi. 2 ayımız var....... beklemedeyizzzzzzz delirmedeyiz.........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…