Hanımlar buyurun güle eğlene bebeklerimizi beraber bekleyelim :))

bacım burda bak tarlusal ve gebelik diye bir topic var.millet kullanıp gebe kalmış ve benim yumurtlama zamanımda ilaç bitmişti

kıııı Allah iyiliğini versin. bilmiyodum ozamansa inşallah gebelik vardır ay
ne doktorlar ne ilaçlar geldide söktüremedi diye alay et inşallahhh $helalalkış.gif

eylülde yaptırdık. normal ama daha iyi olması gerekir dedi doktor
hareketli sayısı az bizde de. varikosel olduğu için sayı düşecek zamanla malasef
kaç çıktı canım bizimkinde de düşük çıktı, ikinci yapılan daha da düşüktü ama doktor varikosel demedi. ben de merakla bekliyorum ilaçlarının bitmesini.... erkek infertilitesi insanın sabrını deniyor :50:

ümit fakırın ekmaağ gulüm Eki Görüntüle 889269
benim ruh sağlığım iyi değil bi ümitleniyorum bi umudumu kaybediyorum. paranoyak bi durum her gün değişiyo :27:
ama sen inşallah çarşamba kan verirde öğrenirsin demi?

ben de psikopata bağladım resmen. bi gün çok iyiyim, amaaan olmazsa olmasın diyom bigün neden olmuyo diye ağlıyom....... anne olacam belki ama deli anne olacam bu gidişle.....

iyi akşamlar kızlarrrr
papatyadan haber yok galiba
jonguil sen yoktun sanki bi kaçgündür, nerelerdesin canım ??

evet tatlım ya bu aralar pek uğrayamıyorum buralara ya yoğun oluyorum ya yorgun bakıp çıkıyordum inş bundan sonra akşamları buradayım...senden naber canım ne var ne yok?

kaç çıktı canım bizimkinde de düşük çıktı, ikinci yapılan daha da düşüktü ama doktor varikosel demedi. ben de merakla bekliyorum ilaçlarının bitmesini.... erkek infertilitesi insanın sabrını deniyor :50:
30 milyon çıktı.ama doktor önemli olan hareketli sayısı dedi
uyuz kocam sonucu kaybetmiş, yoksa yazardım ayrıntıyı.
hareketli sayısı %15 in altındaydı yanlış hatırlamıyosum
sayı kaçtı?sizde de mi varikosel var :43:

30 milyon
evet hemde 10 yıldır varmış elif biliyo musun
aylardır bebek olmayınca, kendisi oturmuş varikoselin infertiliteye etkisi var mı diye araştırmış
bende o zaman öğrendim

30 milyon
aylardır bebek olmayınca, kendisi oturmuş varikoselin infertiliteye etkisi var mı diye araştırmış
bende o zaman öğrendim

ee nerden biliyo varikosel olduğunu ki 10 yıldır?? ameliyat falan olmadı mı düşünmüyor mu olmayı

30 milyon
bende o zaman öğrendim

yine iyi ama sayısı yaa. bizim 5 milyon :43::43::43::43::43::43::43:

30 milyon
bende o zaman öğrendim

canım senin kocana kısaca da uzunca da kazma desek yeri :27:

ben de psikopata bağladım resmen. bi gün çok iyiyim, amaaan olmazsa olmasın diyom bigün neden olmuyo diye ağlıyom....... anne olacam belki ama deli anne olacam bu gidişle.....

aynen canım ya valla bende öyleyim :27:
regl olunca gözlerim şişene kadar ağlıyorum, sonra olmasın demek ki evlatlık edinip sevaba gircem diyorum

hadi inşallah sizi iyi anlamda şaşırtan sonuçlar alırsınız ya

kadının bu konuda sorunlarının çözülme olasılığı daha fazla.erkelerde öyle değil malesef.
bende korkuyorum valla.

inş tatlım, katılıyorum sana sorun bayanda olduğu zaman sorunun %80 i çözülüyor fakat erkekte olduğu zaman olan spermmi değerlendiriyorlar ya aşılama ya da tüple o da...sperm iyileştirme diye bir şey yok işte varikoselse sorun kiminde işe yarıyor değerler düzeliyor...korkma tatlım allah büyük elbet biz de bir gün hamile kalacağız...

Back