- 25 Temmuz 2013
- 5.023
- 174
- 163
- 46
- Konu Sahibi mehmetelif
-
- #4.401
evet tatlım ya bu aralar pek uğrayamıyorum buralara ya yoğun oluyorum ya yorgun bakıp çıkıyordum inş bundan sonra akşamları buradayım...senden naber canım ne var ne yok?
yükseldi ben inanıyorum.önce Zeynep sonra sen
yumurtlaman bitmiştir o zaman
artıkın çalışma yapma sen bekle bakalım
aynen canım ya valla bende öyleyim
regl olunca gözlerim şişene kadar ağlıyorum, sonra olmasın demek ki evlatlık edinip sevaba gircem diyorum
yine iyi ama sayısı yaa. bizim 5 milyon
ee nerden biliyo varikosel olduğunu ki 10 yıldır?? ameliyat falan olmadı mı düşünmüyor mu olmayı
sen ihmal et bizi et .döveceğim seni
amel'yat olmadimi?
valla ne rahatlarım biliyon mu elif.... hem dayak yicem hem dayak atçam oh...
rutin muayenleri var mesleğinden ötürü. o zaman doktor söylemiş
bu da ne olduğunu tam bilmediği için önemsememiş.
geçen gittik doktora renkli doppler istedi
burda çekecek doktor yokmuş. başka bir ile gitmek zorundayız
uygun zamanı kolluyoruz canım
inş tatlım, katılıyorum sana sorun bayanda olduğu zaman sorunun %80 i çözülüyor fakat erkekte olduğu zaman olan spermmi değerlendiriyorlar ya aşılama ya da tüple o da...sperm iyileştirme diye bir şey yok işte varikoselse sorun kiminde işe yarıyor değerler düzeliyor...korkma tatlım allah büyük elbet biz de bir gün hamile kalacağız...
inş tatlım Zeynep çok şanslı ameliyat onlarda işe yaradı bakalım bizde ne oldu belki de sıfırlandı, ihtimal % 5 olsa bile bizi bulabilir bu oran
bebeğini çantaya bırakmış biri(kanald)
3
30 milyon
evet hemde 10 yıldır varmış elif biliyo musun
aylardır bebek olmayınca, kendisi oturmuş varikoselin infertiliteye etkisi var mı diye araştırmış
bende o zaman öğrendim
varikosel demedi ki doktor....
canım bizimde 3.5 yıldır varikosel varmış duyunca çok şaşırmıştım demek evlendiğimiz zaman korunmasak yine bebeğimiz olmayacaktı...
zamana bırakalım desek o da olmuyo valla çatır çatır geçiyoroooof offff ne olcaz biz böylee yaa diyorum direkt tüp mü yaptırsak aman hiç bişey bilmiyom. her gün başka bişeye karar veriyom kendi çapımda
neden bekliyormuşum
ben de izledim içim acıdı.....
bebeğini çantaya bırakmış biri(kanald)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?