Hanımlar buyurun güle eğlene bebeklerimizi beraber bekleyelim :))

Slmmm kızlarrr :))
Kaç gündür yoktum eşim küçük bi operasyon geçirdi onunla ilgileniodum..
Ya kızlarr ben bişi dicemmm :18:
Şimdi 11.gün ovülasyon testinde çift çizgiyi yakaladım gbi bişi biraz silikti ama çift çıkmadığındaki halinide bildiğim için o gün yumurtladığımı düşündüm o gün yani 11.gün ve 13.gün birliktelik oldu,ama ondan snra 17.gün oldu,ameliyat olunca yapamadık :((
Şimdi benim 3gündür fln vücüdum bi acaip,mesela ellerim ve ayakların soğuk ama vucüdum yüzüm fln yanıo,agzımda bi kuruluk var,kasık ağrılarım ve gaz sancım var..bunlar psikolojikmi bilemedimm :(( bat 20aralık puff nası beklicemm acaba :52:
Hem çok erken deilmi böle şeyler hamilelik olsa bile

bende öyleyim.üşüyorum ama yüzüm yanıyor.hayırlısı olsun inşallah bebektir :32:

gıı yoksa hamile misin inş ya çok sevinirim...

canım bende içimi hiç oynatmak istemiyorum ama zamansız adet olmamı isted,ler ilaç verdiler olmadım.bu söktürücü de rahimi besliyormuş gebeliği kolaylaştırıyormuş aslında.inşallah bana güzel bir şey yapmışlardır ve hamile kalmışımdır:27::27:

tatlım carsambaya da olmazsan ne olacakmış peki?

cuma ya olup bitmem lazımdı ama bugün olmadığıma göre olup bitme ihtimalim kalmadı.hocasına soracakmış.21.gün oluyor ne hamile değilsin ne hamilesin diyebilirler ve genel anestezi olacak bilmiyorum yani

canım bende içimi hiç oynatmak istemiyorum ama zamansız adet olmamı isted,ler ilaç verdiler olmadım.bu söktürücü de rahimi besliyormuş gebeliği kolaylaştırıyormuş aslında.inşallah bana güzel bir şey yapmışlardır ve hamile kalmışımdır:27::27:

inş tatlım hamilesindir kendim hamile kalmış kadar sevineceğim emin ol buna...

cuma ya olup bitmem lazımdı ama bugün olmadığıma göre olup bitme ihtimalim kalmadı.hocasına soracakmış.21.gün oluyor ne hamile değilsin ne hamilesin diyebilirler ve genel anestezi olacak bilmiyorum yani

onumuzdeki ay adetını bekleyemezlermıydı nıye hemen ılac verıp adet olmanı ıstediler ki aceba ?? adet olmazsan operasyon ertelenır heralde dimi? ayyyyy ınşallah hamılesındır :16:

selamünaleyküm cemaat $an.gif

bacım sen doktora bi soraydın gebelik oluştuysa bu ilaçlar zarar vermez mi demedin mi?

onumuzdeki ay adetını bekleyemezlermıydı nıye hemen ılac verıp adet olmanı ıstediler ki aceba ?? adet olmazsan operasyon ertelenır heralde dimi? ayyyyy ınşallah hamılesındır :16:

13 ünde eğitimleri varmış sanrım ona yetiştirmek istediler ama bilmeden bana iyilik yapmışlardır inşallah.deli gibi belim ağrıyor.çarşamba arayacağım hocasıyla görüşecek

inş tatlım çalışmalara bu ay tam gaz devam etmem lazım bu ayı telafi etmem lazım:1::1:1 ay sonra canım tam 6 ayın dolması lazım heyecanla bekliyoruz ....

hadi inşallah sizi iyi anlamda şaşırtan sonuçlar alırsınız ya

kadının bu konuda sorunlarının çözülme olasılığı daha fazla.erkelerde öyle değil malesef.
bende korkuyorum valla.

Back