- 18 Mart 2013
- 766
- 427
- 108
- Konu Sahibi mehmetelif
-
- #4.341
ilk lekelendiğin günü değil adetinin söküldüğü günü ilk gün say canım.
Ne oldu senin sonuc?
bu ay adetimin ilk günü incir ve havuç kürü yapacam adet bitene kadar..adet bitincede adaçayına kaldığımız yerden devam
halen daha içiyom adaçyını çok iyi:128::128::128::128::128::128::128::128::128:
şu incir kürü nasıldı bende yapayım bari
Kızlar bugün vajinal usg ile meleğimi gördüm çok şükürkan sayımı,tiroid hormonu bozukluğu varmı yokmu diye yine kan testi istedi tekrar
senin günün nezamandı canım bide o kürleri nasıl yapıyorsun banada anlatırmısın:26::26::26::26:
ii akşamlar kızlar test yaptım çıkan sonuç 2 çizgi ama biri düz diğeri yan çizgiydi L ŞEKLİ GİBİ anlayamadım yardımmmmmm....
ne oldu cnm sonuçların evde yoktum inan aklım hep sendeydi :18: inş. hayırlı haberlerle gelirsin
bu arada kızlar bu topiğe ne oldu ya ce deyip kaçıyolar :26:
ayyy hadi inşallah Dr dan da iyi haberlerle gel:))))senin adına cok sevindimmmmmm
Yerleşme değilmiş benimki :)
Ayy çok sıkıntılı zamanlar bunlar.umarim hayirlisiyla kırmızılar gelmesinde iyi haberlerin gelsin
amaaaaaaaaaaaaaaaaaan canim boşver.benim işyerimdekileri bir görsen.oynatmama az kaldıBenimde basim agriyor bende hamile olabilirmiyim acepSinirden ne yazdigimi bilmiyorum galiba isten .rospinin biriyle kavga ettim de gerizekal pislik cocugum varsada sinirden dusmustur kesin.Geldi bana sacma sapan biseyden dolayi bagirdi bende bana bagiramazsin guzelce soyle diye bende ona bagirdim sonra buda elindekileri aldi yere carpti onume bende buna bi yagdirdim bir yagdirdim musteri bunu sikayet etcek diye bana atmaya calisiyor b.ku .Bende benim adiiimm buu diye bagirdim butun herkes musteriler bakti bagirdigima menajer noldu diye sordu ahanda bu oldu diye elime ne gectiyse bende yere carptim marketteki herseyi markette calisiyorum bu arada. Gunaha girecem nimeti yere carptim diye ama gozum dondu ben eve gidiyorum uuuuuuu diye zirlamis bu salak bende git nere gidersen umrumda degil dedim bagirdim bu supervisormista saygili olcakmisin dedim sen benim onume paketleri carpamazsin .bu da menajer yardimcisi dedigim yapan kisi.Neyse menajer onla konustu aglamis aptal ozur diledi g.tu tirsti tabi bi soylendim bi soylendim bana hicbiriniz bagirmazsiniz ben sizi dinlemiyorsam oyle bagirabilirsiniz hakkiniz yok burasi senin ulken degil diye agzina sictim patron geldi benden ozur diledi.Onun adina ozur dilerim dedi bide yazik yasli adamcagiza sen niye zour diliyon diye bide onu azarladim oyle iste halen sinirliyimde simdi siz sorcaksiniz niye sinirlisin diye yazimm dedim kafa sisirdiysem affola Sinirli sinirli geldim eve kasiklarim agriyo benimde kesin adetim geliyor .Kendi stresim sorunum yetmiyor gibi bide istekilerle ugrasiyorum yaaa sabir Allah
Hamilesin isteSende ne cope atiyon kardesim hemen ne acelen sinirimi senden cikaririm bak Bidaha test yap hemen kos bi eczaneye yada hemen kan tahliline git garanti olsun
Beni versek olmaz mi?25 yasindayim ama kafam ve ruhum 55 yasinda cok olgunumdur.Cidden yasli hissediyorum kendimi yoruldum yaaaahuu biktim,olmeyi bekleyen yaslilara dondum
Ben dimi ruhu olgun
Neyi?????????????Anlamadim?????????Dermisiiimmm
Ya kızlar peki ben simdi ne zaman regl olacağım?
Ne zaman yumurtlarım?
Geç oldu ya bu sefer kafam çorba oldu:)
Son regli tarihlerim
10 Eylül
8 Ekim
5 Kasım
6 Aralık (ilk lekelenmemin olduğu tarih sayılmalı sanırım )
Simdi benim bat neeee?
hasta oldun mu sen?
Evet oldummmmnormal döngüne göre söyle bi bat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?