Hanımlar buyurun güle eğlene bebeklerimizi beraber bekleyelim :))

bu ay adetimin ilk günü incir ve havuç kürü yapacam adet bitene kadar..adet bitincede adaçayına kaldığımız yerden devam
halen daha içiyom adaçyını çok iyi:128::128::128::128::128::128::128::128::128:

senin günün nezamandı canım bide o kürleri nasıl yapıyorsun banada anlatırmısın:26::26::26::26:

Slmmm kızlarrr :))
Kaç gündür yoktum eşim küçük bi operasyon geçirdi onunla ilgileniodum..
Ya kızlarr ben bişi dicemmm :18:
Şimdi 11.gün ovülasyon testinde çift çizgiyi yakaladım gbi bişi biraz silikti ama çift çıkmadığındaki halinide bildiğim için o gün yumurtladığımı düşündüm o gün yani 11.gün ve 13.gün birliktelik oldu,ama ondan snra 17.gün oldu,ameliyat olunca yapamadık (
Şimdi benim 3gündür fln vücüdum bi acaip,mesela ellerim ve ayakların soğuk ama vucüdum yüzüm fln yanıo,agzımda bi kuruluk var,kasık ağrılarım ve gaz sancım var..bunlar psikolojikmi bilemedimm ( bat 20aralık puff nası beklicemm acaba
Hem çok erken deilmi böle şeyler hamilelik olsa bile

Son düzenleme:
Kızlar bugün vajinal usg ile meleğimi gördüm çok şükür kan sayımı,tiroid hormonu bozukluğu varmı yokmu diye yine kan testi istedi tekrar

şu incir kürü nasıldı bende yapayım bari

ADAÇAYI: HORMON EKSİKLİĞİNİ GİDERİP HAMİLE KALMAYI SAĞLAR. BİR BARDAK SICAK SUYA ÜÇ YAPRAK ADAÇAYI BEŞ DAKİKA DEMLENDİRİLİP İÇİLİR. KALBE DE İYİ GELİR. SIKÇA İÇİLDİĞİNDE TÜM BEDENİ GÜÇLENDİRİR. DÖLYATAĞI HASTALIĞI OLAN HANIMLARIN ARASIRA ADAÇAYI OTURMA BANYOSU YAPMALARI İYİ OLUR. OTURMA BANYOSU İÇİN; İKİ AVUÇ DOLUSU YAPRAK ADAÇAYI SOĞUK SUDA GECE BOYUNCA BEKLETİLİR. ERTESİ GÜN KAYNAMA NOKTASINA KADAR ISITILIP BANYO SUYUNA EKLENİR. BANYO SUYU BÖBREKLERİN ÜSTÜNE KADAR ÇIKMALIDIR. (ALINTI)
3-5 tane inciri demliğe atıyom içine bitane havuç 10-15 dak.kaynatıp suyunu içiyom sabah aç karnına kalanıda yiyiyom..bunu adetimin ilk günü başlayıp adet bitene kadar yapıyom adet bitince daha yapmıyom...ada çayı içmeye başlıyom..
adaçayınıda yum.olana kadar içiyom..
yum olduğunu anladığım anda bırakıyom...diğer adeti bekliyom..

senin günün nezamandı canım bide o kürleri nasıl yapıyorsun banada anlatırmısın:26::26::26::26:

ADAÇAYI: HORMON EKSİKLİĞİNİ GİDERİP HAMİLE KALMAYI SAĞLAR. BİR BARDAK SICAK SUYA ÜÇ YAPRAK ADAÇAYI BEŞ DAKİKA DEMLENDİRİLİP İÇİLİR. KALBE DE İYİ GELİR. SIKÇA İÇİLDİĞİNDE TÜM BEDENİ GÜÇLENDİRİR. DÖLYATAĞI HASTALIĞI OLAN HANIMLARIN ARASIRA ADAÇAYI OTURMA BANYOSU YAPMALARI İYİ OLUR. OTURMA BANYOSU İÇİN; İKİ AVUÇ DOLUSU YAPRAK ADAÇAYI SOĞUK SUDA GECE BOYUNCA BEKLETİLİR. ERTESİ GÜN KAYNAMA NOKTASINA KADAR ISITILIP BANYO SUYUNA EKLENİR. BANYO SUYU BÖBREKLERİN ÜSTÜNE KADAR ÇIKMALIDIR. (ALINTI)
3-5 tane inciri demliğe atıyom içine bitane havuç 10-15 dak.kaynatıp suyunu içiyom sabah aç karnına kalanıda yiyiyom..bunu adetimin ilk günü başlayıp adet bitene kadar yapıyom adet bitince daha yapmıyom...ada çayı içmeye başlıyom..
adaçayınıda yum.olana kadar içiyom..
yum olduğunu anladığım anda bırakıyom...diğer adeti bekliyom..

ne oldu cnm sonuçların evde yoktum inan aklım hep sendeydi :18: inş. hayırlı haberlerle gelirsin
bu arada kızlar bu topiğe ne oldu ya ce deyip kaçıyolar :26:

Son düzenleme:
amaaaaaaaaaaaaaaaaaan canim boşver.benim işyerimdekileri bir görsen.oynatmama az kaldı
neyi diye sorma sorma

normal döngüne göre söyle bi bat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…