Hanımlar buyurun güle eğlene bebeklerimizi beraber bekleyelim :))

Benimde basim agriyor bende hamile olabilirmiyim acep:37::37:Sinirden ne yazdigimi bilmiyorum galiba isten .rospinin biriyle kavga ettim de gerizekal pislik:47: cocugum varsada sinirden dusmustur kesin.Geldi bana sacma sapan biseyden dolayi bagirdi bende bana bagiramazsin guzelce soyle :4:diye bende ona bagirdim sonra buda elindekileri aldi yere carpti onume bende buna bi yagdirdim bir yagdirdim musteri bunu sikayet etcek diye bana atmaya calisiyor b.ku:4:.Bende benim adiiimm buu diye bagirdim butun herkes musteriler bakti bagirdigima menajer noldu diye sordu ahanda bu oldu diye elime ne gectiyse bende yere carptim marketteki herseyi markette calisiyorum bu arada.:4:Gunaha girecem nimeti yere carptim diye ama gozum dondu ben eve gidiyorum uuuuuuu:5: diye zirlamis bu salak bende git nere gidersen umrumda degil dedim bagirdim bu supervisormista saygili olcakmisin dedim sen benim onume paketleri carpamazsin .bu da menajer yardimcisi dedigim yapan kisi.Neyse menajer onla konustu aglamis aptal ozur diledi g.tu tirsti tabi bi soylendim bi soylendim bana hicbiriniz bagirmazsiniz ben sizi dinlemiyorsam oyle bagirabilirsiniz hakkiniz yok burasi senin ulken degil diye agzina sictim patron geldi benden ozur diledi.Onun adina ozur dilerim dedi bide yazik yasli adamcagiza sen niye zour diliyon diye bide onu azarladim oyle iste halen sinirliyimde simdi siz sorcaksiniz niye sinirlisin diye yazimm dedim kafa sisirdiysem affola:27:Sinirli sinirli geldim eve kasiklarim agriyo benimde kesin adetim geliyor .Kendi stresim sorunum yetmiyor gibi bide istekilerle ugrasiyorum yaaa sabir

Ah ah o is yerindekiler hele hele o cadı karılar yok mu deli ederler insanı.gecmis olsun valla

Ya kızlar peki ben simdi ne zaman regl olacağım?
Ne zaman yumurtlarım?
Geç oldu ya bu sefer kafam çorba oldu:)
Son regli tarihlerim
10 Eylül
8 Ekim
5 Kasım
6 Aralık (ilk lekelenmemin olduğu tarih sayılmalı sanırım )
Simdi benim bat neeee?

Benimde basim agriyor bende hamile olabilirmiyim acep:37::37:Sinirden ne yazdigimi bilmiyorum galiba isten .rospinin biriyle kavga ettim de gerizekal pislik:47: cocugum varsada sinirden dusmustur kesin.Geldi bana sacma sapan biseyden dolayi bagirdi bende bana bagiramazsin guzelce soyle :4:diye bende ona bagirdim sonra buda elindekileri aldi yere carpti onume bende buna bi yagdirdim bir yagdirdim musteri bunu sikayet etcek diye bana atmaya calisiyor b.ku:4:.Bende benim adiiimm buu diye bagirdim butun herkes musteriler bakti bagirdigima menajer noldu diye sordu ahanda bu oldu diye elime ne gectiyse bende yere carptim marketteki herseyi markette calisiyorum bu arada.:4:Gunaha girecem nimeti yere carptim diye ama gozum dondu ben eve gidiyorum uuuuuuu:5: diye zirlamis bu salak bende git nere gidersen umrumda degil dedim bagirdim bu supervisormista saygili olcakmisin dedim sen benim onume paketleri carpamazsin .bu da menajer yardimcisi dedigim yapan kisi.Neyse menajer onla konustu aglamis aptal ozur diledi g.tu tirsti tabi bi soylendim bi soylendim bana hicbiriniz bagirmazsiniz ben sizi dinlemiyorsam oyle bagirabilirsiniz hakkiniz yok burasi senin ulken degil diye agzina sictim patron geldi benden ozur diledi.Onun adina ozur dilerim dedi bide yazik yasli adamcagiza sen niye zour diliyon diye bide onu azarladim oyle iste halen sinirliyimde simdi siz sorcaksiniz niye sinirlisin diye yazimm dedim kafa sisirdiysem affola:27:Sinirli sinirli geldim eve kasiklarim agriyo benimde kesin adetim geliyor .Kendi stresim sorunum yetmiyor gibi bide istekilerle ugrasiyorum yaaa sabir Allah:4:

Hamilesin iste :nazar:Sende ne cope atiyon kardesim hemen ne acelen sinirimi senden cikaririm bak:33:Bidaha test yap hemen kos bi eczaneye yada hemen kan tahliline git garanti olsun:nazar:

Beni versek olmaz mi?:37::37::27::27::52: 25 yasindayim ama kafam ve ruhum 55 yasinda cok olgunumdur.Cidden yasli hissediyorum kendimi yoruldum yaaaahuu biktim,olmeyi bekleyen yaslilara dondum

:27:hadi be :45: daha yaşın 25 en güzel yaş tadını çıkar...:16:bak bana ben de kendimi 18 lik sanıyorum 3. çocuğu yapacam:49: daha :52::52::52::37::18::27:yazmış olduğun mesaj çok kısa dio delirtti beni bu ya olan ikonu kullandım yaf daha ne istiyonnnnn

Ben dimi ruhu olgun:21:

Neyi?????????????Anlamadim?????????Dermisiiimmm:52::52::52:
:27:hadi be :45: daha yaşın 25 en güzel yaş tadını çıkar...:16:bak bana ben de kendimi 18 lik sanıyorum 3. çocuğu yapacam:49: daha :52::52::52::37::18::27:yazmış olduğun mesaj çok kısa dio delirtti beni bu ya olan ikonu kullandım yaf daha ne istiyonnnnn:47:

bebiş yoksa hemen gelsin valla beni bekletmesin valla yeni aya hazırlanayım bende :))

Son düzenleme:
kızlar hayırlı haftalar daha kimsecikler yok..papatmay egemenhalit nerelerdesiniz

günaydın canım hiç iyi değilim adetim 3 gün geçti bu sabah kanamam başladı dr a gittim kan tahlili verdi iki saat sonra alcam pozitifse düşük yapıyo olabilirsin dedi çok kötüyümm :50::50::50:

günaydın canım hiç iyi değilim adetim 3 gün geçti bu sabah kanamam başladı dr a gittim kan tahlili verdi iki saat sonra alcam pozitifse düşük yapıyo olabilirsin dedi çok kötüyümm :50::50::50:

hımm sıkma canını tatlım inşallah bişey olmaz ya rabbim yardımcın olur inş. pardon kanamanın yoğunluğu nasıl ?

Üzülme canım
Saglikliysa tutunur zaten sagliksizsa ne yapsan durmaz
Ben test yaptırmadım cunku dun lop lop pihti attım akşamınada iyice normal kanamam başladı.
Hayırlısı olsun canim

üzülme canım
saglikliysa tutunur zaten sagliksizsa ne yapsan durmaz
ben test yaptırmadım cunku dun lop lop pihti attım akşamınada iyice normal kanamam başladı.
Hayırlısı olsun canim

şimdi sanada üzüldüm canım demekki bu ay kısmet değilmiş rabbim yardımcımız olsun

şimdilik çok yoğun değil bilmiyorum canım sıkıldı baya günüm geçince heveslenmiştim

Bende ayniydim canım
Hiç gecikmeyen adet 4 gün gecikince cok ümitlendim her ne kadar umitlenmemeye çalışsamda
Ama eşimle konuşunca rahatladı icim biraz daha.
Hakkımızda hayırlısı papatyacim

üzülme canım herşeyin hayırlısı bu ay olmassa inş öbür ay olur..:26::26: benimde yarin günüm bakalım hiç ümidim yok ama:(

Bende ayniydim canım
Hiç gecikmeyen adet 4 gün gecikince cok ümitlendim her ne kadar umitlenmemeye çalışsamda
Ama eşimle konuşunca rahatladı icim biraz daha.
Hakkımızda hayırlısı papatyacim

öyle canım hakkımızda hayırlısı inş.

Back