- 21 Mayıs 2009
- 464
- 16
-
- Konu Sahibi esradincel
slm esra hayırlı olsun topiğin
yeni farkettim. bizde 5. ayımızdan itibaren ek gıdaya geçtik dr. kilo alımını az buldu bu ay ufak ufak başla dedi 1-2 çay kaşığıyla ben kafama göre veriyorum . Ama ziyan oluyo yaptığım o kadar püre kavanoz maması aldım onları denicem .
Bi de kızlar dr. yoğurt ta ver ama kendin mayala dedi , hiç mayalamadım şimdiye dek netten baktım biraz karıştı kafam ne beceriksizimbebişim yoğurt yiyemedi henüz offf. Bende muzlu yoğurtlu mama aldım
slm esra hayırlı olsun topiğin
yeni farkettim. bizde 5. ayımızdan itibaren ek gıdaya geçtik dr. kilo alımını az buldu bu ay ufak ufak başla dedi 1-2 çay kaşığıyla ben kafama göre veriyorum . Ama ziyan oluyo yaptığım o kadar püre kavanoz maması aldım onları denicem .
Bi de kızlar dr. yoğurt ta ver ama kendin mayala dedi , hiç mayalamadım şimdiye dek netten baktım biraz karıştı kafam ne beceriksizimbebişim yoğurt yiyemedi henüz offf. Bende muzlu yoğurtlu mama aldım
Merhaba arkadaslar yeşil mercimek cok faydali acaba bebişlere verebilirmiyiz bilgisi olan varmi
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
arkadaşlar yazdıklarım yanlış anlaşıldı herhalde yukarıda soğan baharatlar diye başlayan liste VERİLMEYECEKLER listesi.Yanlış anlaşılmasın.
Merhaba arkadaslar yeşil mercimek cok faydali acaba bebişlere verebilirmiyiz bilgisi olan varmi
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
1 dilim tam buğday ekmeğinin içi,
yarım kibrit kutusu büyüklüğünde koyun peyniri,
iyice haşlanmış yumurtanın sarısı,
çay kaşığının ucuyla tereyağ,
ilk önce ekmek ve peynire sıcak su katıp karıştırdım, yağını ekledim en son yumurtayı ekledim,
fazla mı olur dedim ama bitince de ağladı..
ben de veriyorum valla sorun çıkmadığı takdirde vermeye devam edicem.
kızlar Ege'ye balık vermeye başladım, 2 kere verdim çok güzel yiyiyor maşallah
bi de annem damaklarını kontrol etti, damakları iyice sertleşmiş artık pütürlü ver çiğnesin dedi.
kahvaltıda peynir veriyorum kendisi ezerek yiyiyor. balığı da öyle ezerek yedi.
sebze pürelerini bikaçgün öncesine kadar blendrdan çekip iyice püre yapıyordum, şimdi sadece çatalla eziyorum, parçalı kalıyor, çiğneyerek yiyiyor.
muhallebililerimi artık irmikle yapmaya başladım. pirinç unu kilo aldırmaktan başka bi işe yaramıyor, bu GDO muhabbetinden sonra milupa muhallebililerini de bıraktım.
Ya çok faydalı bi öğün görünüyor 6 ay doldurdu mu senin bebiş bi de heralde keçi peyniride olsa aynı hesaba gelir heralde dimi
Kızlar ben 3gündür elma püresi veriyorum bayılıyor o kadar heycanlanıyor ki meğerse bebişim sabırsızlıkla kaşıkla bişeyler yemeyi bekliyormuş🙈
Hadi maşşallah ozman
Keşke benim kızda heyecanlansa neler yediririm ona😔
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ya inşallah senin bebişte heycanlanır merak etme onlar kendi vakti geldi mi ço güZel yapıyorlar herşeyi(;
Kızlar ben 3gündür elma püresi veriyorum bayılıyor o kadar heycanlanıyor ki meğerse bebişim sabırsızlıkla kaşıkla bişeyler yemeyi bekliyormuş🙈
1 dilim tam buğday ekmeğinin içi,
yarım kibrit kutusu büyüklüğünde koyun peyniri,
iyice haşlanmış yumurtanın sarısı,
çay kaşığının ucuyla tereyağ,
ilk önce ekmek ve peynire sıcak su katıp karıştırdım, yağını ekledim en son yumurtayı ekledim,
fazla mı olur dedim ama bitince de ağladı..
ben de veriyorum valla sorun çıkmadığı takdirde vermeye devam edicem.
kızlar Ege'ye balık vermeye başladım, 2 kere verdim çok güzel yiyiyor maşallah
bi de annem damaklarını kontrol etti, damakları iyice sertleşmiş artık pütürlü ver çiğnesin dedi.
kahvaltıda peynir veriyorum kendisi ezerek yiyiyor. balığı da öyle ezerek yedi.
sebze pürelerini bikaçgün öncesine kadar blendrdan çekip iyice püre yapıyordum, şimdi sadece çatalla eziyorum, parçalı kalıyor, çiğneyerek yiyiyor.
muhallebililerimi artık irmikle yapmaya başladım. pirinç unu kilo aldırmaktan başka bi işe yaramıyor, bu GDO muhabbetinden sonra milupa muhallebililerini de bıraktım.