- 4 Ocak 2009
- 4.215
- 21
-
- Konu Sahibi esradincel
Çok süper olmuş bu sayfanın açılması.çok yazamasamda sürekli takip ediyorum.
bu ay başlayacağız yavaştan.kafam karışık ne ile nasıl başlayacağımı bile bilmiyorum.size çok ihtiyacım var
Sütaş günlük sütle yapıyorum yoğurdu. Minik cam kavanozlarla 3 tane ölçüp süt koyuyorum iyice kaynıyo. Kaynadıktan sonra yine cam kavanoza alıyorum 2 tane çıkıyo 3 koydugum halde içindeki su buhar olup uçuyo çünkü :)
Daha sonra parmagımı yakmicak sıcaklıkta oldugunda 1 tatlı kaşıgı yörsan ev yogurdu ekleyip hafifçe karıştırıyorum. Agzını kapatıp 4-5 havluya sarıp 6-7 saat kıpırdatmadan bekletip dolaba alıyorum.
Eğer 7 saat sonunda baktınız tutmamış hala su gibi cıvık kaynar suya oturtabilirsiniz :)
Eki Görüntüle 1092567
Tek öğünlük bu kavanozlarda günlük yapıyorum. Yemeyince içine elma armut muz vs rendeliyorum yine yemezse kendim yiyorumm 😀
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
devam sutu mu yoksa normal sut mu canm.
ayrica sonuc bayildim.
n son yemiyosa ben yiyorum..
bu bebekler bizi oldurecek
Çok süper olmuş bu sayfanın açılması.çok yazamasamda sürekli takip ediyorum.
bu ay başlayacağız yavaştan.kafam karışık ne ile nasıl başlayacağımı bile bilmiyorum.size çok ihtiyacım var
Kızlar harkasınız yeni topiğimiz hayırlı olsun :))))
Gizemmm yoğurdu çaldıktan kaç gün sonra yediryorsun normalde biz yoğurt çaldığımızda çaldığımız günün ertesi günü dolapta bekletiriz sonraki gün yeriz sen basıl yapıyosun canım