-
- Konu Sahibi esradincel
Ben armut ve muz verdim ikisi de calistiriyo bizim sindirim sistemini ama armutun öyle bi özelliği var ve çok faydali bebekler icin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
simdi kabak havuç patetes puresinin üstüne enginar suyu ve yumsak yerlerini koydum hafif eksiliydi.
o kadar sevdiki anlatamammm bayaaa yediii.
Ben veriyorum canım tarhanakızlar selam 1 aralık doğumlu bir oğlum var. şu ana kadar meme-mama destekli gittik. ek gıdaya başladım. acaba içinizde tarhana çorbası veren oldu mu? int. okuduğum kadarıyla besleyci olduğu için tavsiye ediliyor. bir de sütle yapın deniyor. yapan var mı?
Ben veriyorum canım tarhana
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kızlar selam 1 aralık doğumlu bir oğlum var. şu ana kadar meme-mama destekli gittik. ek gıdaya başladım. acaba içinizde tarhana çorbası veren oldu mu? int. okuduğum kadarıyla besleyci olduğu için tavsiye ediliyor. bir de sütle yapın deniyor. yapan var mı?
Mrhaba canm Ben veriyorum beyaz ve kırmızı tarhana acısız tuzsuz tarhana
Su ile yapıorm dktr 1yaşndan sonra süt ile yapmalısın dedi sadece yoğurtta inek stü kullan dedi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bir su bardağının yarısına süt diğer yarısına su koydum yaptım. 4 kaşık verdim. severek yedi. yarın devam edeceğim.
selam gizem. suylamı sütlemi yapıyorsun? benimki normal pembe tarhana sorun olmaz değil mi
kizlar ek gida alan bebeklerinize gunluk ne kadar su veriyorsunuz?
kızlar selam 1 aralık doğumlu bir oğlum var. şu ana kadar meme-mama destekli gittik. ek gıdaya başladım. acaba içinizde tarhana çorbası veren oldu mu? int. okuduğum kadarıyla besleyci olduğu için tavsiye ediliyor. bir de sütle yapın deniyor. yapan var mı?
kizlar ek gida alan bebeklerinize gunluk ne kadar su veriyorsunuz?
her yemekten sonra tabi cocugun durumumuna göre ne kadar içerse ver. zaten doyduğunda duracaktır.
ben de bolca su veriyorum. özellikle pürelerini yerken, aralarda da su veriyorum, ağzını da temizliyor daha rahat yemesini sağlıyor. içtiği kadar veriyorum.
kızlar avakadoyu cam rendede rendeledim.
Ege'ye verdim, tadı buruk geldi, yüzünü buruşturuyordu, bir de kıvamı koyu geldi, azıcık su ekledim, ama tadına yüzünü ekşitiyor diye azıcık pekmez damlattım, yine hapur hupur yedi...
şeftaliyle avakado güzel oluyormuş, ama avakadoyu yeni verdim, 3 gün sonra şeftali ekleyeceğim.
kızlar avakadoyu nette okudum inanılmaz birşey bence mutlaka bir şekilde yedirin...
avakadoyla ilgili : http://www.gurmebebek.com/avokado-225
tesekkur ederim cevaplar icin.bu gun bende yeni dunya tatdirdim cok sevdi.bir kac gun sonra avakadoyu deneyebilirim insallah yedirebilirim.