Hahahaha hiç sanmam. Sizce adam evi terkederse anahtarı birakir mi?
Tabii ki birakmaz. Çoktan kendi malı gibi görmeye başlamış . Yoksa aylardır tripli, evde eşinin yaptığı yemeği yemez onla aynı yatağa yatmazken kadının arabasına da binmezdi.
Çok çakal adam ya. Kadın dogu görevinde bı başına hem kira ödeyip ev çekip çevirip, hem araba alıp yatırım yapıp, hem de 'evlenecegim masrafım olur' diye birikim yapmis. Paşaysa annesinin evinde uzana uzana yatip, ana babasına kira vermezken , ailesinin ona muhtaç hali yokken tüm kazandığı parayı yemiş de yemiş, evleneceği vakit de beş kuruşu olmadığı için kredi çekmiş. Şimdi onu da "ama bizim evimiz, bizim eşyalarımız" diye kadınla ortak ödüyor.
yemin ederim çoğu erkeğin hayalini yaşıyor bu adam...
Konuya gelince; Güncellemeye sevindim,bizi düşünüp güncelle arasıra sürekli çünkü ben cidden merak ediyorum bu konuyu:) Arkadaşımmissin gibi arasıra aklıma geliyor. Bir sabah arabayi da alıp ondan erken çıksan, aradığında "ben aldım,sakıncası mi var? Artık ise arabamla gideceğim" dedigini okusam mesela o güne sevinçle devam ederim:) öyle bir benimsedim konuyu
terapist ile devam etmen de çok çok güzel. En azından şu süreçten kendini koruyarak geçersin. Evin içinde seni görmezden gelen bir insanın psikolojini etkilememesine, kendini görünmez-degersiz hissettirmemesine imkan yok. Böyle bir evde hergun kendinden soguyacagina bu süreçten eskisinden de sağlam çıkarsın terapist sayesinde.