Hani Hayat Müşterekti?

Eşinizi karşınıza alıp terapiye gitmek istediğinizi söylemelisiniz bence artık. Evlilik bir güç savaşı değil, bu şekilde hiçbir erkek aman canım karımı üzdüm, ben ne yaptım demez. Zaten eşiniz ne yapıyorsa baştan sona bile bile yapıyor. Siz ne yaparsanız yapın düzelmez.Kesinlikle terapiyi şart koşmalısınız, eşiniz bu tavrınızın bir inat değil evliliğin devamı için zorunluluk olduğunu görmeli. Zaten sizin sorununuz özünde artık evi işide değil, eşinizin size verdiği değer, hayatında koyduğu yer ve sizin ve evliliğiniz için çabasının olmaması ile ilgili
Ama bu konuşmayı başlatan ben olmak istemiyorum. Bu zamana kadar onun bir adım atması için uğraşıp yine adım atan taraf ben olmak istemiyorum. Artık onun konuşma ve çözme isteği ile gelmesi lazım ki beni dinleyip anlayabilsin.

Alıntı yapıyorum ama neden eklemediğini anlamadım.

Bir gelişme yok. Geldi ve üstünü değişip çıktı. Kendimi çok sinirli hissediyorum. İlişkimizin kaderini ona bırakmışım o da hiçbir şey yapmıyor gibi. Bu belirsizlik vücudumu sıkan bir şey varmış gibi hissettiriyor. Ufacık bir konunun bu hale gelmesine inanamıyorum.

Bir gelişme yok. Geldi ve üstünü değişip çıktı. Kendimi çok sinirli hissediyorum. İlişkimizin kaderini ona bırakmışım o da hiçbir şey yapmıyor gibi. Bu belirsizlik vücudumu sıkan bir şey varmış gibi hissettiriyor. Ufacık bir konunun bu hale gelmesine inanamıyorum.
Size bir sey demeden mi gitti

Ayy sabırlar diliyorum, taş olsa çatlar kaç gün oldu. Nereye gittiği faln söylüyor mu?

Umrumda değil ev işi işini çözmekle ilgili birşeyler yapmalıyız gibi hissediyorum. İsterse arkadaşlarından hiç gelmeyebilir. Bu durumu onun elime bırakmakta sıkıyor canımı. Yapacağımı yaptım diye bir şey yapamıyorum uf.
Sen sakin kal, hakliyken haksız konuma düşme yeter. Bence seni tahrik etmek için böyle davraniyor

Umrumda değil ev işi işini çözmekle ilgili birşeyler yapmalıyız gibi hissediyorum. İsterse arkadaşlarından hiç gelmeyebilir. Bu durumu onun elime bırakmakta sıkıyor canımı. Yapacağımı yaptım diye bir şey yapamıyorum uf.
İstediği kadar gezip tozsun oturacağı yer kçının üstü .

Bence de işine geldi , nasılsa engelleyen yok , bekarlık günlerinde sanki haspam. Yemin ederim çoktan kavga etmiştim , koç burcuyum olacak olan hemen olsun derim. En sinir olduğum şey essek kadar adamlar marifetmis gibi küsüyor. Babam herşeye alınırdı , gidip yakasına yapisirdim noldu yine diye. Eşimle evlenmeden söyledim , bak sakın sen öyle olma diye. Bizimki de sonradan başladı. En son annesinin yanında ne varsa döküldüm. Onlar yok sayarak terbiye etmeye çalışırken iyi, aman kimse bizi kötü bilmesin diye cirpinamam. Ailesi de bana hak verir her zaman. Şimdi atisiyor muyuz , o balkona sigara içip sakinleşir , ben de susarım başka şeylere yogunlasirim. Sonra hataliysa gelir özür diler , konuşur. Yemin ederim şuan eşinin yakasından tutup kafasını duvardan duvara carpasim var.

X