Hani Hayat Müşterekti?

Ona bile gerek yok. Manuel de zor değil ki. Ben manuel daha çok seviyorum hatta. Daha zevkli, daha kontrollü . Zaten 14 yıldır karıya araba kaptırmamak için 40 takla atmış adam şimdi kalkıp hop diye otomatik almaz. Elli dereden su getirir yine yıllar geçer. Manueli kap kaç zemheri, 2 de ders alırsın özelden. Bu zamana kadar durdugun kabahat...
Asla öğrenemiyorum araba kullanmayı. Ehliyet bile alamadım🤷🏼‍♀️

Ya benim vitesle de derdim yok aslında, manuel öğrendim zaten, adam tahammülsüz. Değil otomatik vites formüla ehliyetiyle karşısına geçsem yine müdahale edecek. O kadar sabrım yok. Bir araba yüzünden boşanma noktasına geliriz.

Otomatik alacak, parayı denklese anında alacak ama bizim meselemiz o değil. Otomatik de olsa müdahale edecek, biz yine kavga edeceğiz. Az daha sürünsün, az daha şoförlük yapsın, iyi böyle. Daha yeteri kadar pişman olmamış. Olsa müdahale etmez.
Amaan, madem sana araba vermiyor sabah akşam şoförlük yapmayı da hak ediyor. Haklısın valla. Erkeklerin bir manuel vites, bir de sarı filtreli cüara konusundaki manasız egosunu anlayabilmiş değilim.

İnan hiçbir zorluk yok. Küçüklükten itibaren “sen beceremezsin” denmiş olmasının bir etkisi bu.
Aslında şöyle; ben araba kullanabiliyorum. Sorun şu ki park edemiyorum 🤦‍♀️Bir de babam değilde annem araba kullanmaya çalıştı bir arada ve inanılmaz panikti. Ondan da etkilendim sanırım. Yoksa bana yapamazsın diyen olmadı. Babam da eşim de çok destekçi bu konuda.

Aslında şöyle; ben araba kullanabiliyorum. Sorun şu ki park edemiyorum 🤦‍♀️Bir de babam değilde annem araba kullanmaya çalıştı bir arada ve inanılmaz panikti. Ondan da etkilendim sanırım. Yoksa bana yapamazsın diyen olmadı. Babam da eşim de çok destekçi bu konuda.
Yalnız başına zorda kalıp beklettiğin herkesten özür dileye dileye iki kere park ettin mi tamamdır 👌

Ayyyyy Piraye valla ben de daha çok seviyorum manueli. Hem otomatik hem manuel arabası olan biri olaraktan forever manuel diyorum. Böyle çatır çatır vites atmam lazım. 😁
Di mi hemşire? Elimin altındaki vitesten duyacam ben o motorun titreşimini , paneldeki devirde teşekkür görecem, kalp görecem ❤️ debriyajsiz araba kafeinsiz kahve gibi bişey... Yalnız vites dürte dürte tam tır şoförü olmuşum ben ya la :KK14:

Sen? Mümkün değil ayol, senelerdir burdasın tanıyorum zehir gibi hatunsun. Kaza travman filan mı var
Babam anneme araba kullanmayı öğretirken ben de arabada oluyordum. Annem de maşallah bir güzel sürüyordu 🤦‍♀️Çok korktuğumu hatırlıyorum. Bir de küçükken arabanın içinde yanımızdan kamyonlar geçerken çok korkuyordum. Kaza değil ama böyle şeyler oldu. Bu arada hakkımda söylediklerin için de teşekkür ederimmm. Mutlu oldum 😘

Ahaha tam da bu sebepten ilk öğrendiğim şey paralel park olmuştu... Babamdan temel eğitimi ve ehliyeti 20 yaşında aldım. Evlenip hamile kalana kadar yıllarca şoförlü prenses takıldım. Kocanın direksiyon derslerinden de tiksinince dedim ben ne duruyorum daha.... Hamileyim çocuk geliyo, araç şart, adam öküz diye oturacak miyim?. Aldım anahtarı boş vakitlerde sadece bir ay paralel park çalıştım yalnız başıma evin önünde. Sonrası çorap söküğü zaten...Daha düz yolda gidemezken kitap gibi park edebilordum bak düşün :KK45:

Benimki biraz konforuna düşkünlük, kabul ediyorum:KK50:
Büyükşehirde mesai giriş çıkış saatlerinde bazen sol bacağım da senin gibi düşünüyor valla , ne yalan söyleyeyim :KK45: bazen konfor keyiften iyidir, ama kadın için keyiften de konfordan da önemlisi ; her türlü 4 tekerlek özgürlük demek...

Ahaha tam da bu sebepten ilk öğrendiğim şey paralel park olmuştu... Babamdan temel eğitimi ve ehliyeti 20 yaşında aldım. Evlenip hamile kalana kadar yıllarca şoförlü prenses takıldım. Kocanın direksiyon derslerinden de tiksinince dedim ben ne duruyorum daha.... Hamileyim çocuk geliyo, araç şart, adam öküz diye oturacak miyim?. Aldım anahtarı boş vakitlerde sadece bir ay paralel park çalıştım yalnız başıma evin önünde. Sonrası çorap söküğü zaten...Daha düz yolda gidemezken kitap gibi park edebilordum bak düşün :KK45:
İşte olmak istediğim yer ☺️☺️

İnstagramda sürücü kurslarının çok güzel parketme tüyoları var, kapı koluyla aynayla belli noktalara odaklanarak parkediyorsun. Birinin adı dereksiyonöğretmenizeynep, takibe al, şahane taktikler var, tam kadın titizliğine göre anlatmış, erkekler böyle ayrıntı anlatmayı beceremiyor

Di mi hemşire? Elimin altındaki vitesten duyacam ben o motorun titreşimini , paneldeki devirde teşekkür görecem, kalp görecem ❤️ debriyajsiz araba kafeinsiz kahve gibi bişey... Yalnız vites dürte dürte tam tır şoförü olmuşum ben ya la :KK14:
Çok tatlı anlatmışsın, bayıldım 😘

İnstagramda sürücü kurslarının çok güzel parketme tüyoları var, kapı koluyla aynayla belli noktalara odaklanarak parkediyorsun. Birinin adı dereksiyonöğretmenizeynep, takibe al, şahane taktikler var, tam kadın titizliğine göre anlatmış, erkekler böyle ayrıntı anlatmayı beceremiyor
Süper buna bir bakayım

X