- 25 Nisan 2022
- 1.668
- 2.029
Kütahya porselen en iyisi bana göreBenim yemek takımları çok eskidi güzel ve kaliteli bi şey istiyorum. Hem misafirlerde hem günlük de kullanabileceğim şık ama kullanışlı bi model arıyorum tavsiyelerinizi bekliyorum
Şu an evimde kullandığım bernardo.
4-5 yıldır kullanıyorum ve hep makinada yıkadım.
En ufak bir deseni silinmedi, solmadı. Memnunum.
Çeyizim için keramika'dan adım. Henüz kullanmadım ama porselenden daha sağlam bir malzeme diye okumuştum araştırdığım zaman.
Seramik değil mi onlar? Kenarları çıt çıt gitmesin.
Bende arayıştayım ya önerir misiniz? bir de keramika bana biraz ucuz duruyor gibi geldi geçen metro markette görmüştüm. Ama eski ürünleride olabilir belki. Siz hangi modelini aldınız?
Keramikada da çok güzel ürünler var ama arkadaşlar makinede yıkayınca desenleri zamanla gidiyor haberiniz olsun. Yanları soyuluyor . Ben kullanıyorum ama elde yıkamayacaksaniz uzun ömürlü degillerMalzeme: Stoneware / Earthenware
böyle yazıyor. Ben internette araştırdığımda bu malzemenin porselenden daha sağlam olduğu yazıyordu. bakınız;
"Porselen, stoneware kilinden daha yüksek derecede pişen bir kildir. Yapısı saydamdır, ışık geçirgenliği vardır. Stoneware daha tok bir yapıya sahiptir ve kırılma, çatlama konusunda porselene göre daha dayanıklıdır. Darbelere karşı daha sağlam bir yapısı vardır."
Ha giderse kenarlardan porselenden devam artık yapacak bir şey yok ama modeli çok beğendiğimiz için, kahvaltı takımıdır vs her şeyini set aldım. Yok mu hepsinin çöp olması ayyyy
Uygun fiyatlı ve hoş royking bakabilirsin. Günlük ve misafirlik için kullanıyorumBenim yemek takımları çok eskidi güzel ve kaliteli bi şey istiyorum. Hem misafirlerde hem günlük de kullanabileceğim şık ama kullanışlı bi model arıyorum tavsiyelerinizi bekliyorum
Aşkım makineye atınca kenarları pıtır pıtır dökülüyor sakın atma. Bende de vardı tabakların kenarları hep gitti.Teşekkür ederimm <3
Bende kesin ilk başlarda kıyamaz elde dikkatlice yıkar, bir ay sonra löp löp atarım makineye
İkea Kullanıyorum ben güzel kaliteliBenim yemek takımları çok eskidi güzel ve kaliteli bi şey istiyorum. Hem misafirlerde hem günlük de kullanabileceğim şık ama kullanışlı bi model arıyorum tavsiyelerinizi bekliyorum
Güral porselen kullanıyorum birde kütahya porselen iki markadanda çok memnunumBenim yemek takımları çok eskidi güzel ve kaliteli bi şey istiyorum. Hem misafirlerde hem günlük de kullanabileceğim şık ama kullanışlı bi model arıyorum tavsiyelerinizi bekliyorum
Keramika zamanla çatlıyor ve çatal bıçak iziyle çizilip mahvoluyor.Şu an evimde kullandığım bernardo.
4-5 yıldır kullanıyorum ve hep makinada yıkadım.
En ufak bir deseni silinmedi, solmadı. Memnunum.
Çeyizim için keramika'dan adım. Henüz kullanmadım ama porselenden daha sağlam bir malzeme diye okumuştum araştırdığım zaman.
Yaa çok üzüldüm şu an. Benim hali hazırda evimde kullandığımda bernardo çok memnunum. Kahvaltı takımıma kadar hepsini keramika aldım birde çeyiz için hay allahAşkım makineye atınca kenarları pıtır pıtır dökülüyor sakın atma. Bende de vardı tabakların kenarları hep gitti.
Ben bernardo kullanıyorum gayet memnunum. Kahvaltı takımım karaca, günlük takımım kütahya porselen. Hepsi güzel.
Karaca fine pearl Helen çok guzelllBenim yemek takımları çok eskidi güzel ve kaliteli bi şey istiyorum. Hem misafirlerde hem günlük de kullanabileceğim şık ama kullanışlı bi model arıyorum tavsiyelerinizi bekliyorum
Benim yemek takımları çok eskidi güzel ve kaliteli bi şey istiyorum. Hem misafirlerde hem günlük de kullanabileceğim şık ama kullanışlı bi model arıyorum tavsiyelerinizi bekliyorum