- 12 Ağustos 2013
- 572
- 2.809
Porland kullanıyorum bu konuda en iyisi o bence. Çok şık modelleri var bira tuzlu olanlar misafirlik vs. Ama günlük modelleri de okadar güzel ki misafire vs herseye cıkarıyorum daha ortalama fiyatları. Yine alacak olsam yine porland alırım..Benim yemek takımları çok eskidi güzel ve kaliteli bi şey istiyorum. Hem misafirlerde hem günlük de kullanabileceğim şık ama kullanışlı bi model arıyorum tavsiyelerinizi bekliyorum
inst...da takip ediyorum bende bu satıcıyı, kullanmadım ama çok şık görünüyorlar internetten.Ben de yeni takım arayışındayım, one dekor diye bi satıcı var trendyl. da onun takımları çok hoşuma gitti. Bide 27 veya 29 parça 6 kişilik 2 takım alacağım kesinlikle. kayık ve kaseler çok kullanışlı oluyor. Diğer türlü çorba kasesi, tuzluk, biberlik, peçetelik, kürdanlık, derken kullanmadığım parça sayısı artıyor.
Güral porselen tek geçerim mağazalarında model desen vs seçenek çok ve yaldızlı olan tabağım 4 yıldır makinede yıkanıyor hiçbirşey olmadıBenim yemek takımları çok eskidi güzel ve kaliteli bi şey istiyorum. Hem misafirlerde hem günlük de kullanabileceğim şık ama kullanışlı bi model arıyorum tavsiyelerinizi bekliyorum
Ben emsan kullanıyorum çok memnunumBenim yemek takımları çok eskidi güzel ve kaliteli bi şey istiyorum. Hem misafirlerde hem günlük de kullanabileceğim şık ama kullanışlı bi model arıyorum tavsiyelerinizi bekliyorum
Korkmaz ,çeşit ve desen açısından çok iyi.Benim yemek takımları çok eskidi güzel ve kaliteli bi şey istiyorum. Hem misafirlerde hem günlük de kullanabileceğim şık ama kullanışlı bi model arıyorum tavsiyelerinizi bekliyorum
Ben porlanddan almıştım çok şık zarifBenim yemek takımları çok eskidi güzel ve kaliteli bi şey istiyorum. Hem misafirlerde hem günlük de kullanabileceğim şık ama kullanışlı bi model arıyorum tavsiyelerinizi bekliyorum