Kesinlikle katiliyorum sana tr de max gereksiz yere cok pahali. ve evet onun yerine MAC daha mantikli ,))
Bizim burada da MAC daha pahali
Max factor creme puff £5-6 civari yani 15 liraya tekabul ediyor. MAC pudra da £11-14 arasi. ilginc nasil bu kadar fark oluyor turkiye'de kac lira bu mac?
tr de oyle pahali ki kozmetik yaklasik aklimdaki fiyatlarini yazayim. max factor 45-50tl, clinique 68tl, MAC 70 civari. yani aslinda burada da mac daha pahali max factor e gore ama yurtdisina gore aralarindaki fark az o sebeple MAC almak daha mantikli oluyor.
Soyle yasanmis orneklerimi paylasayim mesela: Almanyadan Maz Factor Pastell pudra 5,45 euro tr de en ucuzu 45-50 tl civari.
Amerika'da clinique pudra 20$, tr de ise 68 TL
Chanel ve dior un fiyat farklarindan bahsetmiyorum bile. son 4 yildir TR den hic bir kozmetik urunu almamak icin elimden geleni yapiyorum :)
ben turkiyede de max factor kullaniyordum ingiltereye yeni tasinmistim pudram da o aralar bitmek uzereydi annem de turkiyeden bir koli esya yollayacakti kadina bir de pudra al bari dedim. ertesi gun alisveriste bir baktim £5 civari inanamadim nasi bu kadar ucuz olabilir.. hemen annemi arayip pudra siparisini iptal ettimhaklisiniz turkiyede hem alim gucu yuksek degil hem de fiyatlar asiri pahali. ben o yuzden ebay'den falan siparis edin demistim arkadaslara daha once topikte ama sanirim yasaklanmis kozmetik siparisleri yurtdisindan. neden yasaklandigi da belli oldu tabi adamlar parayi kiriyormus bu piyasadan.. :/
Ben Almanya'dan donerken 10 kutu Max Factor ile donmustum5,45euro orada da. akil alacak gibi degil cidden. strawberry isimli bir site vardi hala var da artik uzerine vergi eklenmis sekilde fiyatlar. onceden vergisizdi cok uygun fiyatlara ucretsiz kargo ile geliyordu. onu da elimizden aldilar. ebay den almamistim hic kozmetik o yuzden bilemiyorum ama muhakkak yasaklanmistir..
ben burada da tembellikten genelde ebay'den aliyorum. turkiye'de de ebay'den alisveris yapmistim daha once. kozmetigi hic denemedim ama tabiki. belki hala oluyordur arastirmak lazim demek. strawberryi de burada kkde duyup ogrenmistim o iyiymis elinizden almasalarmis..
en iyisini yapmissin almanya'dan 10 kutu ile donerek :))
Ingiltere'de chanel ve dior pudra fiyatlari nasil peki? Ben avrupara TR den cok farkli gormedim (birazcik daha ucuz). ama Amerika kesinlikle bu markalarin alinip stoklanmasi gereken bir yer =))
evet tatile falan gidecek olursak zaten bavulu doldurmayi dusunuyorum kozmetikle. amerikali bir kiz var youtube'da makyaj gunlugu tarzi birsey yapiyor sirf kiza bayildigim icin onu takip ediyorum o kadar harika urunleri var ki anlatamam fiyatlarini soyleyince aglayasim geliyor burada daha pahali eminim turkiye'de buranin bile kac katidir.
shiseido kullanan varmı
pudramı gün geçtikçe sevmeye başladım süpermiş meğersem gün ışığında daha belli oluyor ve cildimi yumuşacık yapıyor kokusuda muhteşem,creme puffu ben 47 tl.ye aldım canım ama gerçekten güzel öneririm yani
Kızlar ben pudrayı tek kullanıyorum oyüzden mi bilmiyorum ama sürdüğümde pul pul bi görüntü oluşuyo kremde uyguluyorum ama yinede oluyo fondötensiz kullandığım için mi bilmiyorum fırçayla kullanınca süngere nispeten daha iyi bi görüntü oluyo bana yardım edebilecek biri var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?