• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pudra, Fondöten, Kapatıcılar Hangi Pudrayı Kullanıyorsunuz?

flormar'ın terracotta'sı zaten iki ten rengi var sanırım diğerleri allık niyetine benim ilk defa tam rengim tuttu valla o yüzden çok beğendim :16::16:

Dior Forever kullanıyorum, memnunum. Kalıcılığı iyi ama en önemlisi renk çeşitliliği çok iyi. Benim cilt rengim sarıya dönük. Piyasadaki pek çok ürün ise pembe bazlı. Forever sarı bazlı ciltler için de renk seçeneğine sahip. Biraz pahalı ama 1 kere alıyorum 4-5 ay kullanıyorum.

İnglot un ysm serisinin ve pressed powder ı var bende ama aldıgımdan beri 1 ya da 2 kere kullanmısımdır inglot bence pudra konusunda sınıfta kaldı bilmiyorum memnun kalanlar da vardır ama beni memnun etmedi :19:
mac msf ya da chanel universelle libre düşünüyorum almayı :51:

Dun Clinique Stay Matte aldim ilk defa. Ondan once Shiseido kullaniyordum.

ßen neden bilmiorum fondotende kulnsam pudrada kullansam hem tonunu tutturamıorum hemde yüzümde fondoten oldğu çok ßelli oluor. bazen bakıorum milletin kendi cildi gibi nasıl pürüssüs duruor. bunun için ne yapmam lazm ?

Senelerdir dior forever vazgecilmezim:)) yanliz deneme amacli catherine arley aldim forumlarda kizlar cok ovuyodu, fiyatina gore cok guzel bir pudra. bide toz pudra olarak scott barnes hafif simli pudra kullaniyorum oda cok hos.. shiseido pureness te kullandim ama hic memnun kalmadim,kesinlikle kapatici ozelligi yok suratimda belli bile olmadi param bosa gitti:((

Pek pudra kullanmam aslında genellikle fondöten kullanıyorum. Ama şu ara barbara bort'un pudrası çok hoşuma gitmeye başladı. Cildimi resmen pürüzsüz gösteriyor.

Kızlar ben estetisyenim ayrıca makyöz eğitimimde var...dayanamayıp yazmak istedim...Pudranızı fırça yardımıyla kullanın olurmu.Bir çok markanın özelliğini vs yapısını biliyorum.Ben mac kullananlardanım.

kızlar ben estetisyenim ayrıca makyöz eğitimimde var...dayanamayıp yazmak istedim...pudranızı fırça yardımıyla kullanın olurmu.bir çok markanın özelliğini vs yapısını biliyorum.ben mac kullananlardanım.

süngerle kullanım daha rahat oluyo ama sanki fırçayla hiç sürülmüyomuş gibi hissediyorumm

Bende sungerle kullaniyodum ama son zamanlarda fircayla kullanmaya basladim cunku daha dogal duruyor yuzde

Rimmel London Stay Matte:16:

sadece Watsonslarda satıldığı ve her numarası sık sık gelmediği için bulmak biraz zor oluyor ama gerçekten çok güzel bir pudra.benim cildim sarı alt tonlu ve kullandığım bütün pudralar bende pembe duruyordu, Rimmel London'ın 6 numaralı pudrası tam uydu.

Rimmel London Stay Matte:16:

sadece Watsonslarda satıldığı ve her numarası sık sık gelmediği için bulmak biraz zor oluyor ama gerçekten çok güzel bir pudra.benim cildim sarı alt tonlu ve kullandığım bütün pudralar bende pembe duruyordu, Rimmel London'ın 6 numaralı pudrası tam uydu.

Aynen yeni aldım severek kullanıyorum.Uygun fiyat pütür pütür değil çantaya atıorum hoop 3-4 saatte bir parlayan yerlerime sürüyorum fiyatıda uygun gidince stok yapıcam ben silky beige kullanıyorum

slm aranıza yeni katıldım kızlar bende clinique almost powder ve shiseido pureness kullanıyorum.aslnda ikiside güzel ama shiseido hiç parlama yapmıyo.ama kapatıcılık olarak clinique güzel.

Back