kullandığım her pudra aşırı allerji yaptı bende bugün gidip max factor creme puff aldım 81 no.sunu rengi biraz koyu durdu ama kaşıntı yapmadı açıkçası,kapatıcılık konusunda mükemmel değil malesef aslında catherine arley daha güzel kapatıyor ama oda bende çok allerji yapıyor kullanamıyorum uzun zaman gider sanırım 21 gr.olması en azından avantaj malesef hassas bi cildim olduğu için bu kadar para verdim umarım buda allerji yapmaz
biraz geç gördüm sorunu ama sana önereceğim kesinlikle clinique almost powder..clinique zaten dermatologların bile önerdiği bir marka..ben sadece pudra kullanan ve yüzünde tek tük olsada sivilce lekeleri olan biriyim ve süper kapatıyor..mac studio fix'i de sırf merakımdan aldım 2 hafta önce oda fena değil ama ben yine de clinique tercih ederim..
kızlar yıllarca fondoten+pudra şeklinde makyaj yaptım ama artık cildim dinlensin istiyorum, bari sadece pudra kullanayım dedim, cildim karmadan yağlıya dönük bir cilt az biraz sivilce lekelerim var, bir çoğunuz max factor creme puff demiş, acaba banada uyarmı ve fiyatı nedir, tüm sayfaları okuyamadım daha önceden yazdıysanız okuyamadım affola
y.disindaki satis fiyatinin tam 5 kati daha pahali tr.de..o kadar para vermeyin bence onun yerine o fiyata mac pudra alin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?