• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pudra, Fondöten, Kapatıcılar Hangi Pudrayı Kullanıyorsunuz?

Catherine arley 6 numara kullanıyorum canım hem çok ucuz hemde çok memnunum kapatıcılık harika. Cildim yağlı ve açık buğday beyaza yakın :54:

Catherine arley 6 numara kullanıyorum canım hem çok ucuz hemde çok memnunum.kapatıcılık harika. Cildim yağlı ve açık buğday beyaza yakın :54:

merhaba kızlar;

ben normalde hiç cilt makyajı yapmam. nadiren hafif bi allık tercih ederim. cilt makyajı ürünleriyle ilgili de kullanmadığım için oldukça cahilimdir. şimdi pudra ile fondötenin farkı nedir? ikisi de aynı amaca mı hizmet eder? yani cildin pürüzsüz görünmesini mi sağlıyor ikiside. peki neye göre pudra yahut, fondöten tercihi yapıyorsunuz.
rutinde zaten yapmam ama, özel günler için bir tane edineyim diyorum. şimdi bu durumda ben cilt makyajı yapmak istersem, fondöten mi kullanmalıyım pudra mı? bilemedim. :26:

araştırdım pürüzsüz ve en çok doğal etki yaratan eski adı i.d bare minerals. yeni adıyla youngblood ürünleriymiş. ve bu ürünler sadece eczanelerde satılıyor. ve diğer kozmetik markalarına göre oldukça pahalı. doktorlar genelde, sorunlu ciltlere öneriyorlar. lakin netten araştırmalarıma göre bu ürünlerin içeriğinde bizmut kimyasalı ve paraben adlı koruyucu var imiş. kimyasal cildi delik deşik eder, koruyucu ise konsorejen etki sağlar. bu durumda ne kullancaz? bu ürünler kalitesinde bi önerisi olan varsa bilgi verirse sevinirim.

püff ben en iyisi vazgeçim cilt makyajı girişimlerinden. :D

ben burdaki yorumlar üzerine alix avien mucize pudra arldm ama hiç memnun degilm kalıp gibiyim artı benim tenim için baya açık geldi ben esmere yakınım çünkü bir arkdaşım patel 142 no yu önerdi bu hem allık hem pudra olarak kullanıomuş deneyn varmı nasıl ? artı shiseido yu merak ediyorum ikisinden birini alcam

hassas bi cildim o yüzden çok dikkat etmek zorundayım kullandığım ürünlere.yani her ürünü kabul etmiyo cildim.şuan flormarın terrarotta pudralarından kullanıyorum.20 numara.inanılmaz bişey ya...sürdüğünüzde o kadar doğal duruyo ki yok gibi.kadifemsi bi yapısı var...mutlaka deneyin derim.

catherine arley 6 numara kullanıyorum misss gibi bi pudra hem çok çok ucuz hemde süper kapatıcılık sağlıyo

catherine arley 6 numara kullanıyorum misss gibi bi pudra hem çok çok ucuz hemde süper kapatıcılık sağlıyo

flormar compact pudra 96 kullanıyorum açık buyday tenliyim yüzde hafif bir parlaklık ve boyuna çok az açık durması benim hoşuma gidiyor severek kullanoyorum tavsiye ederim :)))

kullandığım her pudra aşırı allerji yaptı bende bugün gidip max factor creme puff aldım 81 no.sunu rengi biraz koyu durdu ama kaşıntı yapmadı açıkçası,kapatıcılık konusunda mükemmel değil malesef aslında catherine arley daha güzel kapatıyor ama oda bende çok allerji yapıyor kullanamıyorum uzun zaman gider sanırım 21 gr.olması en azından avantaj malesef hassas bi cildim olduğu için bu kadar para verdim umarım buda allerji yapmaz

kullandığım her pudra aşırı allerji yaptı bende bugün gidip max factor creme puff aldım 81 no.sunu rengi biraz koyu durdu ama kaşıntı yapmadı açıkçası,kapatıcılık konusunda mükemmel değil malesef aslında catherine arley daha güzel kapatıyor ama oda bende çok allerji yapıyor kullanamıyorum uzun zaman gider sanırım 21 gr.olması en azından avantaj malesef hassas bi cildim olduğu için bu kadar para verdim umarım buda allerji yapmaz

Benim de hassas bir cildim var. bu sebeple clinique urunlerini kullaniyorum. fondoten, pudra, kapatici gibi ama allik, far, ruj vb icin ise MAC ya da chanel.

vazgeçemediğim pudram :52:
$puffum.jpg

kızlar yıllarca fondoten+pudra şeklinde makyaj yaptım ama artık cildim dinlensin istiyorum, bari sadece pudra kullanayım dedim, cildim karmadan yağlıya dönük bir cilt az biraz sivilce lekelerim var, bir çoğunuz max factor creme puff demiş, acaba banada uyarmı ve fiyatı nedir, tüm sayfaları okuyamadım daha önceden yazdıysanız okuyamadım affola

biraz geç gördüm sorunu ama sana önereceğim kesinlikle clinique almost powder..clinique zaten dermatologların bile önerdiği bir marka..ben sadece pudra kullanan ve yüzünde tek tük olsada sivilce lekeleri olan biriyim ve süper kapatıyor..mac studio fix'i de sırf merakımdan aldım 2 hafta önce oda fena değil ama ben yine de clinique tercih ederim..:3:

cevap veripte önemsediğin için çok çok teşekkür ediyorum.Bugün önerinle gidip bir bakayım dedim kadife gibi ben beyaz tenliyim 1numarası en açık olanmış ama sanki un gibi geldi acaba tenimle bütünleşirmi bilemedim.2numarasını bileğimde denedim sanki uydu gibi ama mağaza ışıklarından koyu kalmaz inş dedim yılbaşını bekliyorum belki bir mucize olurda indirime girer,gerçi kafaya koydum girmesede alırım :)

kızlar yıllarca fondoten+pudra şeklinde makyaj yaptım ama artık cildim dinlensin istiyorum, bari sadece pudra kullanayım dedim, cildim karmadan yağlıya dönük bir cilt az biraz sivilce lekelerim var, bir çoğunuz max factor creme puff demiş, acaba banada uyarmı ve fiyatı nedir, tüm sayfaları okuyamadım daha önceden yazdıysanız okuyamadım affola

pudramı gün geçtikçe sevmeye başladım süpermiş meğersem gün ışığında daha belli oluyor ve cildimi yumuşacık yapıyor kokusuda muhteşem,creme puffu ben 47 tl.ye aldım canım ama gerçekten güzel öneririm yani:34:

evett kesinlikle :16: yillardir baska pudra kullanamiyorum. eski isyerimde arkadaslarim bayilirlardi ne zaman pudrami sursem cildin porselen gibi gorunuyor ne kadar puruzsuz derlerdi oysa normalde yuzum inanilmaz kirmizidir yanaklarim :(( kilcal damarlarim da cok yakin yuzeye malesef. neyse ki max factor var :16: (reklam gibi oldu ama ne yapayim gercekten de harika bir urun)

y.disindaki satis fiyatinin tam 5 kati daha pahali tr.de..o kadar para vermeyin bence onun yerine o fiyata mac pudra alin..

kışın föntöden kulanır yazın pudra kulanırdım ama şiimdi 4 mevsim daha hafif yapısı oluyor çünküüü deborah marksından memnunummm:12:

Back