• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pudra, Fondöten, Kapatıcılar Hangi Pudrayı Kullanıyorsunuz?

Loreal Paris Fondöten True Match Powder

$btrue-match-pudra.jpg

kizlar yeni pudra deneyecegim 4 urun arasinda kaldim:
-Mac studio fix
-shiseido pureness matifying compact oil free spf 15
-shiseido sun protection compact foundation (yaz icin olan pudrasi, spf 34)
-clinique almost powder

iclerinden bir tek mac'i bir dukkan azicik denedim ama cok begendim diyemem...
sizce hangisi?
en kapatici olan hangisi sizce?

Son düzenleme:
The Body Shop kullanıyordum, çok doğal diye.
Ama 1 haftadır Clinique temizleyici+tonik+nemlendirici+maske kullanıyorum. Redness Solutions ve AntiBlemish serisinden.
Bebek gibi oldu yüzüm, normalde kızarır hep ve pul pul olur.
O yüzden pudrayla kapatırdım o kırmızılığı, şimdi hiçbir şey sürmüyorum. Dün bir arkadaşım ''Fondoten mi sürdün sen? Bebek gibi olmuş yüzün '' dedi. Aslında sadece rimel ve ruj vardıııı :21:
Yine de pudra için tavsiye edebileceğim ürünler The Body Shop ve Clinique

maybelline afinitone fondoten ve pudra mükemmel kapatıyor fıyatıda uygun 15 ytl civarı...

[/ATTACH] $3649_01_308x428.jpg $3658_01_308x428.jpg

buda makyajdan sonra $ssadq.JPG

Eklentiler

• $3649_01_49x68.jpg
    $3649_01_49x68.jpg
    1,8 KB · Görüntüleme: 47
Merhaba,
2 tavsiyem var kizlar, ikisini de denedim harika durdu yuzumde ve kapaticiliklari cok iyiydi...
*Clinique almsot powder
*Pur Minerals
ikisinden birini alicam

geçen gün gittim max factor'un creme puff'unu aldım. ama satıcı kız büyük ihtimalle bana yanlış kutuyu verdi. açık buğday tenliyim ben 42 numara olan pudrayı sürünce zenci gibi oluyorum. :/

bundan dolayı dün gittim ve dayanamadım clinique almost powder'ı aldım. kutusu çok şeker ve bence en güzel yanlarından biri fırça ile satılması. kutunun dizaynında da minik delikler olduğu için toz olan pudra içerde kapana kısılmıyor.

geçen gün gittim max factor'un creme puff'unu aldım. ama satıcı kız büyük ihtimalle bana yanlış kutuyu verdi. açık buğday tenliyim ben 42 numara olan pudrayı sürünce zenci gibi oluyorum. :/

bundan dolayı dün gittim ve dayanamadım clinique almost powder'ı aldım. kutusu çok şeker ve bence en güzel yanlarından biri fırça ile satılması. kutunun dizaynında da minik delikler olduğu için toz olan pudra içerde kapana kısılmıyor.

büyük talıhsızlık olmus bugday tenlıler ıcın en uygun renk 41 numara hemde pahalı bır urun bence gıdıp ıade etseydınız onun hatası netıcede ben coook uzun suredır creme puff kullanıyorum ama pahalı işte bıraz uygun olsa yınede hep yedegım olur....clınıqe nasıl kac lıraya aldın...

Merhaba,
2 tavsiyem var kizlar, ikisini de denedim harika durdu yuzumde ve kapaticiliklari cok iyiydi...
*Clinique almsot powder
*Pur Minerals
ikisinden birini alicam

Canim Mac store de dene Amerika da degil misin? Sephora larda Make up forever , tarte, benefit , cargo gibi markalar var ordan pudra baksan cok guzel sonuclar alabilirsin. Benim shiseido dan pudram var ehhh yani... bir acayip alisamadim sanki koyu mu rengi ne surumu zor gibi 2 defa denedim ustune dusucem. Mac dan var 2 pudram biri mineral begenmemistim digeri studio fix. Studio fix guzel ama. Ben Bare minerals ve Purity mineral science kullanmistim. Ikiside iyidi ama sonra degistirdim baska marka denemek istedim. Kesinlikle Ulta veya Sephora ya git. Orda cok marka var denersin.

kızlar bu sefer de innovanın transparan pudrasını aldım. rangi baya açık. ben de beyaz tenliyim çok güzel dolu.tenimi koyu gösteren pudraları hiç sevmiyorum. bu çok güzel. yapısı da yumuşak. sürdüğüm zaman cildim yumuşacık oldu. çok kalıcımı değil. ama yine de rengi için yine alabilirim. zaten pudra ne kadar kalıcı olabilir ki uçup gidiyor

kızlar maybelline affinitone pudra güzelmi gerçekten kalıcımı yada güzel bişey varmı benzer kalitede önerebileceğiniz..beyaz ten için öneri olursa sevinirim =)):36::27::16:

Bu üç pudradanda memnunum ..aralarındaki fiat farkları fazla olsada (mesela mac ile catherina arley arasındaki uçurum gibi) ama yinede işlevsel olarak hepside birbirine yakın konumda...en son aldığım mac daha evelde kullandığın nc 25 (80 kusur tl )rengi süperr.ve kapatıcı..ama bunun yanında fiyatı mac e göre biraz daha ucuz olan alix avien terracota 01 süperr kapatıcı ...buradaki yorumlardan etkilenerek ve makyaj bloggerlerinin tavsiyeleriyle almıştım..iyiki de almışım şu an 33 tl..indirime girmiş sözde..ondan sonra uçuk derecede ucuz olan catrine arley 05 imde gayet güzell..(6 tl ye aldım )artık ruh halime göre birini kullanıyorum..hepside çok güzell...deneyin derimm..

kızlar ben shiseido pureness alcam ama memnunmu kullananlar birde bi zahmet içerigine bakarmısınız paraben talc varmı

Ben bu ara affinitone kullanıyorum.
Kapatıcılığının mükemmel olduğunu iç rahatlığıyla söyleyebilirim.
Ama ten renginde koyu çalışmış bir seri malesef..
İvorysini çok aradım ancak yok .

sonun shiseiodu purunessi aldım benim tenime 40 çok güzel uydu bebek gibi yapıyor ama çok pahalı ayrıca içinde talc ve paraben var acada içinde hadi talc dan geçtim ama paraben olmayan pudra hangisi varmı böle bir pudra hala merak ediyorum paylaşırsanız sevinirim bu içerik dışında pudra kesinlikle süper

suan elimde maybelline dream mat powder war.. o kadar sacma we salak bı pudra ki nefretımı nasıl ıfade etsem bılemedım:) ınternet yorumlarından bakıp urun alırsam bole olur ıste.. sakın pudra fondten gbı urunler ıcn ıntrnet yorumlarna bakıp bıse almaya kalkmyın zıyan olursuuuz...
bu pudra ne adam gbı kapatıo ne de duzgun duruo renk skalası zaten yok gbi! ha ciltte butunlesıo gbı ama o kadar yanıi. we yuzumde kırec gbı durmasn dıe en acıgının bı ton altını aldımm hcc uymadı tenmlee pembe pembe durdu boynum bembeyaz yuzum daha koyu renk falan aman aman sankı esmerlesmeye calısıomusm gbı ııyy hc de sewmem yanı!

beyaz tenli bayanlarr siz siz olun asla tenınızden koyu bı pudra fondoten denemeyın.:))) ne gerek war yanee mıllet tenını actrmak içn bı ton para döküo cık cık.p.p

Back