• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pudra, Fondöten, Kapatıcılar Hangi Pudrayı Kullanıyorsunuz?

i.d. bare minerals ın mineral veil sabitleme pudrası ve light fondotenini bazen kullanırım
toz olan urunlerim bunlar

loreal true match kullaniyordum, gecenlerde catherine arley aldim. kapaticilik konusunda catherine arley daha iyi fakat loreal cok daha kaliteli bence.

benim cildim karma,tenim açık,daha önce hiç pudra kullanmadım hep likit fondöten kullandım.Pudra daha az zararlıymış diye almak istiyorum olacaksa hem kaliteli hem de aşırı pahalı olmayan olsun isterim.sayfaların hepsini okudum ve liste yaptım,
1. shiseido purenes
2. max faktör creme puff
3. mac studio fix
4.loreal true match pudra
5.c.dior compact
6.alix avien transparan terracotta
bunların arasında kararsız kaldım sizce cilde en az zarar vereni ve kaliteli olanı hangisi? fiyat farkı uçurum ama bak aynı görevi yerine getirecek bi pudra önerebilirim diyen var mı?

biraz geç gördüm sorunu ama sana önereceğim kesinlikle clinique almost powder..clinique zaten dermatologların bile önerdiği bir marka..ben sadece pudra kullanan ve yüzünde tek tük olsada sivilce lekeleri olan biriyim ve süper kapatıyor..mac studio fix'i de sırf merakımdan aldım 2 hafta önce oda fena değil ama ben yine de clinique tercih ederim..:3:

max factor miracle touch aldım arkadaşlar. o da güzel bir para sağolsun. ama şahsen ben, flormarın aqua stay-onundan aldığım memnuniyetin yarısını ancak max factörden aldım. öylece duruyor şuan yanımdaki çekmecede.

flormarın o likidi fondöten gibi. pudra olarak da pastelden çok memnun kalmışımdır mesela.

en son arkadaş tavsiyesiyle cecile aldım o ne berbat şey :19: ne doğru düzgün kapatıyor ne kalıcı ne doğal zaten azıcık da hiç beğenmedim sakın almayın:63:

Bende max factor kullanıyorum, birçok marka denedim ama cildime en uygunu bu sanırım senelerdir tekrar tekrar alıyorum. :kahve:

bende yıllardır kullanıyorum..herkes soruyor cildin ne güzel kaymak gibi ne var diye,tavsiye ediyorum kızlar :) fondoten kullanmama gerek kalmadan müthiş sonucu elde ediyorum..

Ben de Max Factor Creme Puff pudra aldım bugün. Buradaki yorumları okuyunca gidip denedim kozmetikçide. Hassas ve karma bir cildim var. Çok yağlı değil.Ancak T bölgemde parlamalar oluyordu. Ayrıca burnum ve yanaklarım kırmızıdır. Hem bu kırmızılıkları hafifçe kapatan hem de parlamaları azaltacak bir pudra arıyordum. Cildime nemlendirici sürmüştüm evden çıkmadan evvel. Nemlendirilmiş cilde uygulandı yani. 4 Saat kadar oluyor pudra yüzüme sürüleli. Kırmızılıklarımı bir kalıp gibi değilde, tam da istediğim kadar kapattı. Yüzümde pudra varmış gibi değil. Parlamam da olması gerektiği kadar şu an. Zaten aşırı mat bir cilt çok da sağlıklı, doğal durmazdı. Ben beğendim. Yarın işe giderken de kullanıcam, bakalım akşama kadar kalıcılığını koruyacak mı?

kızlar shiseidonun tüm ürünlerini kullanıyorum çok ta memnunum ama pudrası bana çok koyu gelio ve pütürümsü bi görünüm veriyo, clinique almost powder almayı düşünüyorum siz hangi numarasını kullanıyosunuz tenim açık... açık bi renk düşünüyorum..

kızlar shiseidonun tüm ürünlerini kullanıyorum çok ta memnunum ama pudrası bana çok koyu gelio ve pütürümsü bi görünüm veriyo, clinique almost powder almayı düşünüyorum siz hangi numarasını kullanıyosunuz tenim açık... açık bi renk düşünüyorum..

almost powder kesinlikle süper bir pudra..ben beyaz tenliyim 2 numarasını kullanıyorum..1 numara çok çok açık oluyor..:3:

Back