• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pudra, Fondöten, Kapatıcılar Hangi Pudrayı Kullanıyorsunuz?

sadece belirli yerlere pudra uyguladığım için pudrayı çok önemsemiyordum catherine arley kullanıyorum ama gecenlerde yine pudra alacagım sırada pastel tavsiye edilmişti... sizce nasıl aldım ama daha bi kere kullandım kapatıcılıgı iyi diye verdi ama sizlerden kullanan varsa nasıl oldugunu yazabilir misiniz?

flormar pretty serisi sonra cream puff bide catherine arley . ha unutmadan pastelin teraacotta pudraları chanelle aynı yerde üretiliyor. onunda pudralarını öneririm (: :1:

shiseido pureness aldım yeni valla süper hiç bişey sürmemiş gibi duruyo kapatıcılığıda iyi çok beğendim:66:

Bir iki yıldır max factor creme puff kullanıyordum. Ancak son zamanlarda aşırı şekilde sivilcelenme yaptı. Pudrayı sürmediğim zaman sorun yok, ama sürdüğümde sivilce çıkıyor. Bu yüzden bıraktım.

ben yüzüm akneli ve aşırı yağlı olduğu için fontoden kullanmıyorum çünkü gözenekler hava almıyor ve yüzümde sivilceler daha artıyor..bu yüzden daha az zararlı olduğunu düşünerekten pudra kullanıyorum bilmiyorum yani bana öyle geliyor..
şimdiye kadar pastel,flormar,maybelline,max factor kullandım ama hepsi sivilcelenme yaptı...
daha sonra forumlarda yağlı ciltler için shesiedo pureness serisinin önerildiğini okudum...ondan alıcam inş.

şisedo purenes diyolar tekin acardakiler :1:fiyatıda 72 liraydı şu an babalar gününe özel %30 indirim varmış ama shiseido da varmı bilmiyorum

aynen bende shiseido pureness serisinin pudrasını aldım compact fondöten die geçiyor o yüzden oldukça kapatıcı fakat çok hafif gözenekleri kapatmıyor ayrıca. tek kusuru en acık rengi bile biraz koyu gelebilir çok açık tenliysen nc 15 falansan..

shiseido pureness pudra .yağlı ciltler için çok güzel fakat pudra saatler geçtikten sonra yağı emdiği için koyulaşma yapıyo yüzde ama yinede ondan vazgeçmem

benim cildim karma,tenim açık,daha önce hiç pudra kullanmadım hep likit fondöten kullandım.Pudra daha az zararlıymış diye almak istiyorum olacaksa hem kaliteli hem de aşırı pahalı olmayan olsun isterim.sayfaların hepsini okudum ve liste yaptım,
1. shiseido purenes
2. max faktör creme puff
3. mac studio fix
4.loreal true match pudra
5.c.dior compact
6.alix avien transparan terracotta
bunların arasında kararsız kaldım sizce cilde en az zarar vereni ve kaliteli olanı hangisi? fiyat farkı uçurum ama bak aynı görevi yerine getirecek bi pudra önerebilirim diyen var mı?

bennde clique var 70 tl falandı çok memnunum kapatma olayı süper ve minarelli

ailx avieni her sürdüğümde suratımda başka bi tabaka var gibi hissediyorum kapatıcılığına diyeceğim yok bütün gün neredeyse kalıyor ama en açık tonu bile cildime çok koyu geliyor suratım esmer vücudum beyaz bi garip oluyor beyaz tenliler için kapatıcılığı yüksek bi pudra önerebilecek varmı?:84:

bende bugün yves rocher kompakt pudra aldım bakalm ilk defa kullancam pudra:1:

Amway beauty cycle $indir (1).png Light 30u kullanıyorum memnunum Güzel bi ürün :)

Back