sonradan yumusasınlarda bır ay ıkı ay farketmez:) benim kas altı yöntemiyle oldu canım 300 cc high profil yuvarlak, suan cok buyukk gelıolar gozum alısmadıgı ıcın sanırım:) canım bıde senın albumun varsa benı eklermısın bakıyım bi..
Kas altı yöntemiyle ameliyat olduysan zaten çok şiş ve gergindirler.Şekilleri bile bozuktur şu anda.Yumuşaması biraz zaman alır,ama tedirgin olma zamanla o kadar güzel şekle girip yumuşayacaklarki degişime sen bile şaşıracaksın.O zaman Arzum söylemişti diyeceksin.Merak etme yaza kadar harika kıvama ve şekle girerler,şu anda kış mevsimi zaten Yazın çiçek gibi açılır saçılırsın,plajlarda salına salına yürürsün artık...Ekliyorum seni albüme bakabilirsin ama sendende en kıssa zamanda albüm bekliyoruz..
kızlar ben ayın 9unda ameliyat oldum yılbası gecesi normal bı sütyen gıysem olurmu acaba yanı gece boyunca? sorun olur mu ki?
kızlar ben ayın 9unda ameliyat oldum yılbası gecesi normal bı sütyen gıysem olurmu acaba yanı gece boyunca? sorun olur mu ki?
bozuk olmazmı koluma ndeğiolar ayrıklar ama daha erken dıye moralımı bozmuorum sımdı. yazın cok guzel olacak hersey doya doya guneslenıcem artık goguslerım yuzumden sımdıye kadar hıc guneslenemedm desem yalan olmaz:) cok kotuydu ya zaten zayıfım bıde gogus olmayınca erkek gbı oluodum neyse artıkk cok kocaman cıcıslerım oldu ve cook mutluyum bıran once yaz gelsınn:))
Benim doktorumda saatlik olarak takabilirsin ama eve gelince mutlaka çıkar ve sporcu sütyenini tak demişti.Bence birşey olmaz gönül rahatlıgı ile tak ama sütyensiz dekolte vermek daha güzel bence.Ben sırtı açık dekoltesi bol mini bir elbise giyinmiştim ilk olara, sütyen takmamıştım tabiki,çok sexy olamuştu..tavsiye ederim yani
eğer sorun olmucaksa dedıgın gıbı yaparım daha hos olur bencede ama ben sütyeni cıkarınca düşcekmiş gibi hissediorum
Yok yok düşmez merak etme aksine daha rahat hareket edecekleri için o hareketler masaj gibi gelecek emin ol,özgür bırak onları arada sırada
ÇOK ACİL BAKIN...........
Bakanlık bir firmanın silikonlarından taktıran 30 bin kadına ameliyatla çıkartması uyarısında bulundu bu bir link tıklayıp okuyun lütfen.
bende bu sabah okudum.burada bir arkadaşın PIP kullandığını okumuştum.hatta daha ameliyat olalı 2 gün olmuşken öğrenmişti.çok üzülmüştü ama hatırlayamıyorum ismini maalesef.lütfen herkes araştırsın
bende 2009 yılında taktırdım ve Pıp marka doktorumla görüştüm bana bir basın açıklamasıyla ilgili mail attı yarında görüşücez ve acil ultrasonografi çektiricem...
bende 2009 yılında taktırdım ve Pıp marka doktorumla görüştüm bana bir basın açıklamasıyla ilgili mail attı yarında görüşücez ve acil ultrasonografi çektiricem...