bu sitede 2007 den beri üye olan ve ameliyat öncesi süreci 5 sene gibi uzun bir süreç araştıran ve birçok doktor ile görüşen bir insan olarak protez markaları konusunda söz söylemeye ihtiyaç duydum.. Tartışmanın boyut değiştirip,karşılıklı polemiğe dönüşmemesi için öncelikle 1,5 sene önce ameliyat olduğumu bende de mentor marka protez kullanıldığını söylemeliyim.Mentor marka protez Türkiye'nin neredeyse ullaşmadığı bölgesi olmayan ve her plastik cerrahın kolaylıkla ulaşabileceği yaygın bir dağıtım sistemine sahip olan ve protez profil ve cc sine göre çok fazla seçenek sunan bir marka,bana kalırsa o yüzden çok tercih edilen bir protez markası. Ama mentorun yanı sıra arion,nagor gibi daha daha yumuşak olan protezler var. arion marka protez 2ay önce ablamın ameliyatında kullanıldı. Resmen daha hızlı şekil alan ve daha çabuk yumuşayan bir protez ve kapsülenmeme garantisi veriyor. Aynı doktora ameliyat olduk ablamla,ikimizde sevgili doktorum naci çeliğe olduk ve naci bey ablama arion marka protez tavsiye etti,belki biraz daha pahalı ama gerçekten de daha yumuşak. Bunu yanı sıra nagor protez kullanılan ve aynı yönetemle ameliyat olduğum bir dostumun gögsüne dokunmduğumda,yumuşaklığının çok iyi olduğunu gördüm.Burada bazı şeyler hakkında fikir sahibi olmanın reklam olarak algılanması gerçekten çok üzücü. Kadınlar Kulubü,bence doktorlar ve hastaları hakkında bilginin elde edilebileceği geniş kapsamlı sitelerden birisi.zaten reklam yapan ve yapacak olan kişiler kendilerini belli ediyorlar. Bu noktada ameliyat sürecini en başından en sonuna kadar bütün şeffaflığı ile açığa çıkaran oraletin tek amacı protezler hakkında,çevresinden gördükleri ile ilgili fikir verebilmektir.oraletin reklam yaptığına yönelik yaklaşım gerçekten çok rahatsız edici bir yaklaşım.. Benden tavsiye eğer protez markası araştran kişler varsa,natrelle,arion,nagor gibi markalara baıtıktan sonra mentora da bakıp karar vermeleri gerektiği..Bu ameliyatı olmanın insan psikolojisini ne derecede olumlu yönde etkilediğini en iyi bilenlerden birisi olarak benden size küçücük bir tavsiye.