Kızlar fransız olanların kalitesiz oldugunu içerisinde saglıksız bir jel oldugunu duymuştum. Benim doktorum da McGhan kullanıyormuş. Bunu duyan var mı? Yada kullanan?
oraletcim senin pıp değil miydi .
nagor olan arkadaşlar . hissediyo musunuz. kıvamı nasıl . kenarlardan vs hissediliyor mu .
Nagorun kıvamı şahane. Dokundukça dokunası geliyor insanın normal bir göğüs ile kendi göğsümün kıvamını kontrol ettiğimde bunu daha iyi anlamıştım :) Ayırt edilmesi imkansız. İç çamaşırı alacağım zaman çamaşırın duruşuyla ilgili bir şey sorup istediğimde çalışan kadınlar bile anlamıyor hatta zayıfsınız ama göğüste maşallahınız var diyorlar :)) Ne bakan anlıyor ne de dokunan özetle.
Kenarlarından ben her santimini aradım hissediyor muyum diye. Kesinlikle böyle bir durumda yok. Hatta merak edenler oldu incelemeden geçtim ama protezin herhangi bir bölgeden herhangi bir şekilde hissetmediğimi ve hissetmediklerini söyleyebilirim. Bir kaç tanesi bu siteden hatta kontrole gittiğimde özellikle bu durumu merak ettikleri için dokunmak istediler yazarak herkes her şeyi söyler onlar baktı ve dediğim gibi olduğunu gördüler.
Nagor'un kenarları diğer protezlere göre daha ince olduğu için bir pürüz yada potluk kalmıyor dokunsanda bastırsanda ne yaparsan yap hissetmiyorsun. Protezin bir diğer güzelliği pütürlü yüzeyli olması bu da protezde kayma ve kapsül riskini kaldırmış oluyor. Protez bu özelliği taşıyorsa dokuya tutunur ve kaymaz.
Gece gece güldürdün beni :) Bu msjlar mentorlarımı değiştirtecek bana. Gerçi memnunum ama..
Nagor Nagor Nagorrrr Benim de MENTOR GöğüsLerim Bende Mi Değiştireyim Gayet Memnunum Lakin Öyle Bir Anlatmışsın ki ŞOK tayım Bana da Dokunan Lar Hissetmek İsteyenler Anlamıyor Gözleri PÖRTLÜYOR Üstelik EVLİYİM E daha Ne DİYİM Gayet de memnunum Daha Başka Nasıl Anlatılır ki Bu Bilemiyorum Bende Merak Ettim...
Seni Çokk İyi anlayabiliyorum Oraletçim Ben Şu Anda NAGOR Protez Takılmış Birinin Memesini Ellesemde Hayatımda Bir Şey Değişmeyecek Çünkü MENTOR Takıldı ve Tekrardan NARKOZ Alıp uyutulup Ameliyat Risklerini Göze Alacak değilim değilmi hernekadar Sağlıklı Olsamda Bunu yapmak Delilik İnsan hayatında Narkozu Zırt Pırt alamamalı sonuçta Yaşlılığa kadar bunun bir oaranı var Neticede Ellesemde Elden Gelen Ne Olacak hemde Halimden Memnunken Kişilerin İçersine Kurt Düşürmek sakıncaLı diye düşünüyorum Marka reklamı gibi oluyor bir Nevide Rahatsız Edici SevgiLerimLe Oraletçim....Miks beni yanlış anlamışsın sanırım. Ben kimseye protezini değiştirsin diye yazmadım bunu hem değiştirecek olan kişinin doktoru başka ve zaten arion kullanacak. Hem zaten doktoru bunu söyledikten sonra bende kendisini destekledim yoksa kimseye böyle bir şey söyleme lüksüm tabiki yok. Mentordan yana da şikayeti vardı. Ben protezimle ilgili değişik bir şey söylemiyorum memnuniyetimi dile getiriyorum. Denk gelirsen Nagor protezli birini incele derim belki benim anlatımım eksik bile kalmış olabilir daha çok çok çok daha iyi anlamış olursun :))
Seni Çokk İyi anlayabiliyorum Oraletçim Ben Şu Anda NAGOR Protez Takılmış Birinin Memesini Ellesemde Hayatımda Bir Şey Değişmeyecek Çünkü MENTOR Takıldı ve Tekrardan NARKOZ Alıp uyutulup Ameliyat Risklerini Göze Alacak değilim değilmi hernekadar Sağlıklı Olsamda Bunu yapmak Delilik İnsan hayatında Narkozu Zırt Pırt alamamalı sonuçta Yaşlılığa kadar bunun bir oaranı var Neticede Ellesemde Elden Gelen Ne Olacak hemde Halimden Memnunken Kişilerin İçersine Kurt Düşürmek sakıncaLı diye düşünüyorum Marka reklamı gibi oluyor bir Nevide Rahatsız Edici SevgiLerimLe Oraletçim....
Bu başlık altında memnuniyetimi dile getirmek marka reklamı olmuyor mikscim. Tam tersi tam yeri burası. Ve bundan neden kendine rahatsızlık payı çıkardın anlayamıyorum.
Sen hala anlayamıyorsun sanırım ama silikonunu değiştirecek olanlar ARION yaptıracak Nagor değil
derdim o yönde olsa Nagor taktırın derdim. Hem doktorlarımızda farklı dedim. Mutluysan içine kurt düşmesine gerek yok. Hatta kurt düşüyorsa ben garipserim. Durup dururken ameliyat - narkoz kurgusu bile kurmuşsun. Senin canın anlaşılan bir şeylere sıkılmış. Yada uykun gelmiş. Konuyu başka bir boyuta taşımanın hiç gereği yok.
burada baya bi NAGOR ve arion REKLAM kokuları dolaşıyor.hemde baya bi reklam yanisüper olmuş