Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
11 temmuz 2012 de ameliyat oldum. 34. günümdeyim. natrelle 320 cc, dual plan tekniğiyle uygulandı. son günlerde daha belirgin yumuşama farkettim. gittikçe doğallaşıyor ve güzelleşiyorlar.
0fffff ya bende istiyorummm
büyük olsun büyük olsun kocamaaaan olsun yaaaa
bu doktorlar neden buyuk koymak ıstemıyorlar anlamadım yaa en fazla 300 olurmus bana off off
bu doktorlar neden buyuk koymak ıstemıyorlar anlamadım yaa en fazla 300 olurmus bana off off
her doktor aynı şeyi söyler mi sanıyorsun? doktorun biri bana dokun yok derken, aynı doktor göğüs dokusu gayet iyi olan bir arkadaşıma da göğüs dokun yok diyebiliyor. araştırmakta fayda var. ayrıca her cc oranı herkeste aynı etkiyi yaratmaz. kişinin önceki dokusu yanında, seçilen profil, uygulanan ameliyat tekniği, doktorun mahareti... gibi etkenler de önemli. biri 300 cc ile b cup olurken bir başkası c cup olabilir pekala.
bence de kesinlikle üzülme sana en fazla 300 olurmuş dedi diye. bende 310 cc var mesela dolu dolu göğüslerim var c cup sütyen kullanıyorum. bu sitede bazı arkadaşlar 350 den aşağı olmasın aman yoksa küçük olur kesinlikle diyor. Böyle bir şey yok yani, sen sadece istediğin büyüklüğü doktoruna anlat
çok sagolun yaa ikinizede bakalım nasıl olacak peki hangi protez tercih ettiniz mentor , nagor , natrelle hangisi daha iyidir :18:
çok sagolun yaa ikinizede bakalım nasıl olacak peki hangi protez tercih ettiniz mentor , nagor , natrelle hangisi daha iyidir :18:
0fffff ya bende istiyorummm
Arkadaşlar zühtü beyle görüştüm .. Bende oldukça olumlu bir izlenim bıraktı ..
kendisi bana mentor yada natrelle protezin uygun olacağından bahsetti.( Bu 2 protezden başka protezlerle çalışmayı uygun bulmuyormuş
bu protezlerde belli bir kullanım süre kısıtlaması yokmuş ve garanti belgelerine sahiplermiş )
ameliyatım 1,5 saat sürecekmiş ..Hastanede kalmama gerek yokmuş.Ameliyattan sonra evime rahatlıkla dönebilirmişim
Ameliyattan sonra kullanmam gereken ilaçlarımı söyledi .. 1 hafta sonra da rahatlıkla işime ,normal yaşantıma devam edebilirmişim
ve benim protezim kas altından olucakmış.
kendisi ameliyatımı özel hastanede yapacakmış ..
tabii işin içine özel hastane girince fiyat ona göre hemen değişiyor.. ameliyat toplamda 5.500 tl ye mal olacakmış ..
ben açıkçası zühtü beyin hastası olmak istiyorum , gönlümden geçen o.
ama arkadaşlar dr.zeki bey de devlet hastanesinde ameliyat yaptığı için fiyat 3.500 e iniyor ..
sizin görüşleriniz nedir ?? lütfen bu süreçte beni bilgilendirin .. ! :)
ben de 22 ekimde acıbademde ameliyat olcam inş. mentor marka kas altı damla 250 cc ya da 300 cc olcak hemde yanaklarıma yağ enjeksiyonu olcak toplamda he rsey dahil 9500 tl
canım belkı o senın fızıksel yapınla alakalıdır
teşekkür ederim, geçti geçti, 4 ay oluyor nerdeyse, öyle çabuk geçiyor ki zaman,
hepimize sağlıklar dilerim,
güzel annelerin de anneler gününü kutlarım,
11 temmuz 2012 de ameliyat oldum. 34. günümdeyim. natrelle 320 cc, dual plan tekniğiyle uygulandı. son günlerde daha belirgin yumuşama farkettim. gittikçe doğallaşıyor ve güzelleşiyorlar.
Arkadaşlar zühtü beyle görüştüm .. Bende oldukça olumlu bir izlenim bıraktı ..
kendisi bana mentor yada natrelle protezin uygun olacağından bahsetti.( Bu 2 protezden başka protezlerle çalışmayı uygun bulmuyormuş
bu protezlerde belli bir kullanım süre kısıtlaması yokmuş ve garanti belgelerine sahiplermiş )
ameliyatım 1,5 saat sürecekmiş ..Hastanede kalmama gerek yokmuş.Ameliyattan sonra evime rahatlıkla dönebilirmişim
Ameliyattan sonra kullanmam gereken ilaçlarımı söyledi .. 1 hafta sonra da rahatlıkla işime ,normal yaşantıma devam edebilirmişim
ve benim protezim kas altından olucakmış.
kendisi ameliyatımı özel hastanede yapacakmış ..
tabii işin içine özel hastane girince fiyat ona göre hemen değişiyor.. ameliyat toplamda 5.500 tl ye mal olacakmış ..
ben açıkçası zühtü beyin hastası olmak istiyorum , gönlümden geçen o.
ama arkadaşlar dr.zeki bey de devlet hastanesinde ameliyat yaptığı için fiyat 3.500 e iniyor ..
sizin görüşleriniz nedir ?? lütfen bu süreçte beni bilgilendirin .. ! :)
Canım ben geçen hafta Zühtü beye ameliyat oldum öneririm ben şu an inan çok mutluyum :) ama yinede doktorları çok iyi araştır içine hem maddi hem manevi yatan birine ameliyat ol derim.