Benimde böyle hayallerim var canım :) çok alakasız şeyleri ameliyat sonrasına sakladıım :)
sakla sakla. tadını çıkaracağız inş biz de göğüslü olmanın. hala hayal kurmakta zorlanıyorum. nasıl bir duygu acaba? büyük göğüslü olduğumu görmüştüm bu ameliyata karar verdiğim ilk aylarda. şimdi o rüyaları da göremiyorum.
kızlar ölçüye fazla takılmayın, benim 250 ve 275 takıldı, fotolarda da gayet makul ölçüde görünüyorlar ama aslında kocamanlar. vücut yapısına göre herkeste farklı görünüyor sanırım. ben resimlere baktığımda bu kadarcık mı diyorum ama neredeyse 2 avucumu dolduruyorlar ki ellerim de büyüktür
daha büyük takılabilir miymiş, evet kaldırırmışım ama o zaman artık silikon oldukları bariz olurmuş herhalde. şu anda d cuptan taşıyorlar öyle diyeyim.
bir de benim doktorum tester denetmişti ameliyattan önce, ben bana verdiklerinin içinden küçük olanı seçmiştim ki o bile tişörtün altında kocaman görünmüştü, şu anda da aynen öyle görünüyorlar. biraz da sütyenin modeline bağlı tabi.
ameliyattan önceki ruh halini unutma lütfen. merak hep içini yemedi mi senin de? istediğin boyutta olması vb. bu arada nasılsın canım? ben zaman dolduruyorum, iş güç geçiyor zaman. yapıyoruz birşeyler bunun dışında da.