ayni masa sadece sandalye farkli bumu olmali sizce
evet, bu daha ıyı bence. magazada da pek secenek yok sanırım[/QUOevet pek yok genelde bu tarz
diğeri : ) odaya yakısacaktır..cam olanda boyle
ok o halde kararsizligima noktayi siz koyun nasilsa kizamamda ne derseniz onu alcam camin sikintisini bosverin hangisi ohalde :) top sizdediğeri : ) odaya yakısacaktır..
aslında camı daha cok sevıyorum ama sıkıntılı olur o
pişman olma sonra. en ıyısı ahşap
benim duvar renklerim cakil rengi (yada acik kahve) ve bejok o halde kararsizligima noktayi siz koyun nasilsa kizamamda ne derseniz onu alcam camin sikintisini bosverin hangisi ohalde :) top sizde
yoo ben koymayayımok o halde kararsizligima noktayi siz koyun nasilsa kizamamda ne derseniz onu alcam camin sikintisini bosverin hangisi ohalde :) top sizde
Tesekkurler :)yoo ben koymayayımhangısını begendıysen onu al. ama o son gösterdıgın saldalyelı ahsap takım guzel
diğer sandalyeler ofıs havası verıyor
ama mutfak olsaydı olabılırdı tabii :)
rica ederim. foto ısterız sonraTesekkurler :)
Tesekkurler :)
magazanin tarzi bu sekilde ya tam agac rengi yada gri baska secenek yok ama su bir gercek Canadanin en sik magazalarindan onde geliyorsandalyeler rahat olmaz bence.
sanirim cam olana karar vericem cunku her renge gideri var her dekarasyonada bana oyle geldi daha dogrusu karistim biraz :)magazanin tarzi bu sekilde ya tam agac rengi yada gri baska secenek yok ama su bir gercek Canadanin en sik magazalarindan onde geliyor
yoo renk olarak söylemıyorum ben. sandalyeler rahatsız eder ınsanı. yaslanma yerı sadece ahsap gördümmagazanin tarzi bu sekilde ya tam agac rengi yada gri baska secenek yok ama su bir gercek Canadanin en sik magazalarindan onde geliyor
ahşapta gıder. ama sen hangısını begendıysen onu al :)sanirim cam olana karar vericem cunku her renge gideri var her dekarasyonada bana oyle geldi daha dogrusu karistim biraz :)
yoo renk olarak söylemıyorum ben. sandalyeler rahatsız eder ınsanı. yaslanma yerı sadece ahsap gördüm
yaslanınca 20 dakıkadan sonrası sırt agrıtır
rahatlıkta cok önemli..
benım tavsıyem bu yönde.bunun sandalyeler guzel gercekten ve rahattır.[
yoo sıkmadın. ben tercıhımı söyledımzaten ben secebilsem sizi boylesine sikmazdim ah bir secebilsem :)