Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Hangi masayi almaliyim

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları
diğeri : ) odaya yakısacaktır..
aslında camı daha cok sevıyorum ama sıkıntılı olur o
pişman olma sonra. en ıyısı ahşap
ok o halde kararsizligima noktayi siz koyun nasilsa kizamamda ne derseniz onu alcam camin sikintisini bosverin hangisi ohalde :) top sizde

ok o halde kararsizligima noktayi siz koyun nasilsa kizamamda ne derseniz onu alcam camin sikintisini bosverin hangisi ohalde :) top sizde
yoo ben koymayayım hangısını begendıysen onu al. ama o son gösterdıgın saldalyelı ahsap takım guzel
diğer sandalyeler ofıs havası verıyor
ama mutfak olsaydı olabılırdı tabii :)

magazanin tarzi bu sekilde ya tam agac rengi yada gri baska secenek yok ama su bir gercek Canadanin en sik magazalarindan onde geliyor
sanirim cam olana karar vericem cunku her renge gideri var her dekarasyonada bana oyle geldi daha dogrusu karistim biraz :)

magazanin tarzi bu sekilde ya tam agac rengi yada gri baska secenek yok ama su bir gercek Canadanin en sik magazalarindan onde geliyor
yoo renk olarak söylemıyorum ben. sandalyeler rahatsız eder ınsanı. yaslanma yerı sadece ahsap gördüm
yaslanınca 20 dakıkadan sonrası sırt agrıtır
rahatlıkta cok önemli..
benım tavsıyem bu yönde.
bunun sandalyeler guzel gercekten ve rahattır.

Sanirim Surrender'den baska kimse yardim etmiyecek lutfen ne kadar cok fikir verilirse kararim o yonde olacak oylamaya sunuyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…