- 27 Aralık 2011
- 63.313
- 61.032
ben aynı tonlardan zıyadesorun perde ve hali onlara uygun secmek zorunda olmam ve secemiyorum sade ahsapta istemiyorum
renk uyumlarına önem verıyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben aynı tonlardan zıyadesorun perde ve hali onlara uygun secmek zorunda olmam ve secemiyorum sade ahsapta istemiyorum
ben aynı tonlardan zıyade
renk uyumlarına önem verıyorum.
:) haklisinizbu da ofıs koltugu gibi duruyor .d
en fazla 5000 dolarbu konuda bütçe ne?
ahsap olan 6 sandalye ile 4400 dolar cam ise sandalye ile 3200 dolaren fazla 5000 dolar
bufeyide ikeadan beyaz lake dusunuyorumahsap olan 6 sandalye ile 4400 dolar cam ise sandalye ile 3200 dolar
ben Canada'dayim ve pek secenegim yok bu resimler bir italyan magazasindan biraz modern ve farkli diye dusunuyorum buradaki tum mobilyalar cin mali ve nasil oldugunu tahmin edersiniz
Evet cok sik ama bunu burada bulmam imkansiz :)orada bu tarz seyler var mı? boyle de olabilir
hem renk katar bıraz.
Evet cok sik ama bunu burada bulmam imkansiz :)
ozelliklede cicekli desenler hic yokEvet cok sik ama bunu burada bulmam imkansiz :)
odana ahsap daha iyi olur sanırım.ozelliklede cicekli desenler hic yok
ozelliklede cicekli desenler hic yok
malesef baska rengi yok gri lakeCam güzel değil ve diğeri de ceviz rengi falan olabilir sanki ya da beyaz ve başka renk Türkiye de süper modeller var seçmek kolay ama sizin işiniz zor gorunuyo
ayni masa sadece sandalye farkli bumu olmali sizcebu daha guzel mesela