Kizlar lutfen yardimci olun iki masa arasinda kaldim ve yardim edecek kimsemde yok daha dodrusu sorduklarim ikisinide begenmedi biri cam ve metal ayakli digeride lake gri ahsap sizce hangisini almaliyim acil yarina kadar karar vermem lazim
koydum ama gorunmuyormu acabafoto koysaydın daha net cevaplar alınabılır
koydum ama gorunmuyormu acaba
simdi gorebiliyormusunuzkoydum ama gorunmuyormu acaba
bilmem modern olur diye dusundum cunku koltuklarimda deri ve kirik beyazcam olan guzel 2 senecekten birini secmek gerekırse.. ılla bunları almak zorunda mısın?
bilmem modern olur diye dusundum cunku koltuklarimda deri ve kirik beyaz
cam olanı begendım benbilmem modern olur diye dusundum cunku koltuklarimda deri ve kirik beyaz
sikintisi temizligi olabilir bana gorecam olanı begendım ben
ama cam sıkıntı olur mu kı acaba?
hadi yaaBende cam olanı begendim ama daha modern biseyler baksaniz? Çok güzel değil 2 si de
sandalyeyi hep ayni seciyorum metal ve derili olanahşap olanın saldalyelerı nasıl?
koltuklarının aynısı sandalyelerhadi yaa
sandalyeyi hep ayni seciyorum metal ve derili olan
Ya moralinizi bozmak istemem zevk meselesi. Ben çok begenmedim işin açığıhadi yaa
sandalyeyi hep ayni seciyorum metal ve derili olan
sorun perde ve hali onlara uygun secmek zorunda olmam ve secemiyorum sade ahsapta istemiyorumkoltuklarının aynısı sandalyeler
bence sandalyelerı aynı seçme
hepsı aynı olursa bogar.
salon resmini gorduyseniz size gore nasil bisey almam lazimYa moralinizi bozmak istemem zevk meselesi. Ben çok begenmedim işin açığı