Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ben havuzlu handan 30 liraya kırmızı beyaz puantiyeli bir pijama takımı aldım
evde de çok uyacak bir sabahlığım var takım oldular
sadece emzirme geceliği kaldı onu da pazardan bakıcam
devamlı giyilen şeyler olmadığından fazla masrafa gerek yok diye düşünüyorum
Rekax mode'dan çok memnun kaldım. Aqua by cossy de almıştım ama relax mode çok güZel çıktı. Modelleri de tam benim zevkine göre. Kızımın doğumundan beri giyiyorum (5yıl oldu) ne yıprandı ne çekti.
bende feldir feldir arıyorum normal doğum yapacağım için gecelik koydum çantama...ama ilk geceden sonra pijama gerekiyor bunun içinde illede lohusa pijaması almanıza gerek yok önden düğmesi olan yani bebeğinizi kolayca emzirebileceğiniz bir pijama takımı yeterli bence...ben de bu gün kom mağazasına gideceğim fiyatları uygun geldi bana bir de önceki hamileliğimde merlıyn diye bir mağaza vardı beşiktaşta ondan gecelik almıştım ama tavsiye etmem hanımlar çok adi çıktı hemen tülerdi.
Ankarada yaşayanlar kocabeyoğlu pasajının alt katında pijama dünyası var oraya gidip bakabilirler, ankara dışındakilerde pijamadünyası.comdan bakabilirsiniz, ben ordan gecelik ve pijama takımı almıştım çok memnun kaldım ürünleri güzel