Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah nasip ederse ben önden robaya kadar Düğmeli yada tüm Düğmeli citcitli falan pijama takımı almayi düşünüyorum. Lohusa takımı adı altında gereğinden fazla pahalı çünkü. Alt pantolon koyu renk üstü Düğmeli bir model istiyorum inşallahkızlar sizce normal pijama takımımı alınmalı yoksa lohusa pijama takımımı alınmalı.lohusa takımları pahalı.ne yapmak gerekki ama onlarda cok güzel
CANIM BEN EKSTRA Bİ ÖNDEN DÜĞMELİ BİDE GECELİK ALACAGIM EVDEDE LAZIM OLUR.giyerim diye adam akıllı güzel pijamam yok misafir falan gelir.ama aklım su lohusa takımlarına takıldı cok güzeller ama cok pahalıyaAllah nasip ederse ben önden robaya kadar Düğmeli yada tüm Düğmeli citcitli falan pijama takımı almayi düşünüyorum. Lohusa takımı adı altında gereğinden fazla pahalı çünkü. Alt pantolon koyu renk üstü Düğmeli bir model istiyorum inşallah
Netten bakabilirsin hem şık hem spor güzel takımlar var.bende Gurbetteyim aileler gelecek sadece birde burdaki arkadslarm falan onlarda hemen gelmezler rahat tshirt pantolon falan giyerim diyorum yaza geliyor ya.ama hastane için ve ilk hafta evde de psikolojim için şık bişey olsun diyorum bende :)n11 e,gittigidiyora bakmani tavsiye ederim degisik markalar var.ucretleride sana kalmış illaki bulursun gonlune göre.CANIM BEN EKSTRA Bİ ÖNDEN DÜĞMELİ BİDE GECELİK ALACAGIM EVDEDE LAZIM OLUR.giyerim diye adam akıllı güzel pijamam yok misafir falan gelir.ama aklım su lohusa takımlarına takıldı cok güzeller ama cok pahalıya![]()
bugün dısarda baktım canım geceliklere fikir edindim normal pijama takımlarınada baktım fiyat olarak 30 20 tl fark vardı baktıgım yerlerde.dediğin gibi internetten alacagım sanırım cünkü dısarda daha pahalı gibi geldi bana.baklacagım canım cok sagol:)Netten bakabilirsin hem şık hem spor güzel takımlar var.bende Gurbetteyim aileler gelecek sadece birde burdaki arkadslarm falan onlarda hemen gelmezler rahat tshirt pantolon falan giyerim diyorum yaza geliyor ya.ama hastane için ve ilk hafta evde de psikolojim için şık bişey olsun diyorum bende :)n11 e,gittigidiyora bakmani tavsiye ederim degisik markalar var.ucretleride sana kalmış illaki bulursun gonlune göre.
Aynı ben de öyle..1 sene tantanası sürüyor gene kötü çıkıyor:)Genel olarak oysho gerçekten iyi. Lasenzanın pijamaları beş para etmez. Hemen diz izi çıkıyor. Ben hamilelikle rahat bir pijama almak için baya dolaştım. En sonunda h&m den eşofman altı ve üstü aldım. Çok memnunum. L beden aldım baya bollar hem evde öyle geziyorum hem de uyuyorum. Pijama benim için hep bi sorun oldu eşime pijama almam gerek diyince deliriyo artık :)
Cnm ben şahinler marka üçlü logusa pijama takimi aldim doğum için hazirliklar başladı yikadim hiç bir bozulma ve çekme yapmadiNerden ve ne zaman pijama aldıysam hep çekip küçücük kalıyor. Şimdi hamileyim tekrar ve hangi marka pijama tavsiye edersiniz? Suwen iyimidir mesela hazır indirimdeyken almak istiyorum..
ben dagi marka aldım loğusa takımı dayanamdım kullandım bile :) çekme olmuyor kesinlikle ve %100 pamuk tavsiye ederim
bende %50 indirimden aldım ara ara oluyor indirim tatlım aklında bulunsun :)dagide en son indirim vardı bir alana bir bedava gibi.iki pijama takımını 12o ye felan alıyosun.bende kararsız kaldım almadım başka da bakayım diye...çekme olmaması güzel miş canımm