- 6 Mart 2024
- 392
- 183
- 31
-
- Konu Sahibi Anneolmayolundayim
ComfortDondurulmuş 5.gün embriyo transferi olanlar erken gebelikte pozitifi görenler lütfen cevap verir misiniz? Hangi marka testle kaçıncı gün test yaptınız?
Bir embriyo koydurduk 5.gün embriyosuKaç embriyo kaçıncı gün bekle ya az dha
İçinden nasıl geliyorsa öyle yap ama kafana takmayacağına eminsen yapAyy lütfen beni de gaza getirmeyin kan test günümü beklemek istiyorum sabredebilirsemsizin dediğize göre perşembe hatta çarşamba günü dün oldum transferi doktorum 23aralık kan testi dedi
Çook heycnlı bence hamilesin içime öyle doğduuBir embriyo koydurduk 5.gün embriyosu
Ayy çok tatlısınızÇook heycnlı bence hamilesin içime öyle doğduu
Çok teşekkürlerÇook heycnlı bence hamilesin içime öyle doğduu
Çarşamba çıkmaz mı ya ,Sizin perşembe yada cuma çıkar bence
Kızz üçüncü gün embriyosu 4.günde iyi çıkmış maşallah shshsComfort3. Gun embrıyosu 4. Gun test yaptım
Kızz üçüncü gün embriyosu 4.günde iyi çıkmış maşallah shshs
Markasını hatırlamıyorum 6. Gündü çok silik çıkmıştı kaset testlerdendiDondurulmuş 5.gün embriyo transferi olanlar erken gebelikte pozitifi görenler lütfen cevap verir misiniz? Hangi marka testle kaçıncı gün test yaptınız?
Neden ovitrelle yapacaksınız kiÇarşamba çıkmaz mı ya ,çarşamba ovitrelle yapıcam diğer gğnler her türlü gebelik çıkacak zaten kandaki artışa göre karar verilecekmiş
Prodoctor erken gebelik testi ile transferin 4.günü aşırı silik çizgi görmüştüm koyulasmayi takip edip predictor early erken gebelik testi yapmıştım kan vermeye gittigimdedeDondurulmuş 5.gün embriyo transferi olanlar erken gebelikte pozitifi görenler lütfen cevap verir misiniz? Hangi marka testle kaçıncı gün test yaptınız?
Merhaba kaçıncı gün embriyosuyduProdoctor erken gebelik testi ile transferin 4.günü aşırı silik çizgi görmüştüm koyulasmayi takip edip predictor early erken gebelik testi yapmıştım kan vermeye gittigimdede
Ben çarşamba transfer oldum bana da 23ü test günü dendi o bile çok geldi bana sizinki 15gün bekletiyor hepten garantici demekBenden sonra transfer olmuşsunuz benden önce test istemişler benim dr sanırım direkt kalp atışı duymak istiyor jshshdhc 5.gün embriyosu salı transfer oldumtesti 25 aralık dedi jsjs
5.günMerhaba kaçıncı gün embriyosuydu
Bhcg salgıladığı için tutunmaya destek oluyormuş. Daha öncekilerde destek olmadı ama bakalım zhshshdNeden ovitrelle yapacaksınız ki
Gerçi her doktorun işleyişi farklı inşallah hayırlısıyla tutunur bu seferBhcg salgıladığı için tutunmaya destek oluyormuş. Daha öncekilerde destek olmadı ama bakalım zhshshd