Hangi marka erken gebelik testini yaptınız? (Dondurulmuş 5.gün embriyo transferi)

Hayırlı olsun peki days doctor markasını duydunuz mu hiç nasıldır
Teşekkür ederim şimdi aklıma geldi trendyoldan almıştım testleri , şimdi baktım benim aldığım marka awox muş.
Açıkçası ben pek test markalarına dikkat etmemiştim bana hepsi aynı geliyor , milyon tane test yaptığım için eminim days doctoruda daha önce denemişimdir ama hiç hatırlamıyorum. İnşallah pozitif sonuç görürsünüz

İnşallah teşekkür ederim benim için trendyola baktınız

5. Gün embriyosu 5. Günden itibaren yaptım hep çok silik çıktı. Test günüm 10 gün değer 182ydi ama çizgi hala görünmüyordu. Bi sonraki gün idrarda belirginlenmeye başladı.

Ayy lütfen beni de gaza getirmeyin kan test günümü beklemek istiyorum sabredebilirsem sizin dediğize göre perşembe hatta çarşamba günü dün oldum transferi doktorum 23aralık kan testi dedi
Benden sonra transfer olmuşsunuz benden önce test istemişler benim dr sanırım direkt kalp atışı duymak istiyor jshshdhc 5.gün embriyosu salı transfer oldum testi 25 aralık dedi jsjs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…