hangi magnezyum fayda eder?

argivit magnezyum u aldım 3 gündür kullanıyorum yutma sorunu mide bulantısı falan yaşamadım

içeriği dolu b12sine kadar olan bişi aldım zaten argivitin şunu doktorum da uygun dedi hatta başladım bakalım sonuçları görücez

argivitin aldım Çinko da var içinde, baya dolu dolu bir içeriği var hatta doktorum da tavsiye etti B6 lar, b12 malat, vs bayaa iyi

bende başladım argivitin magnizinmore hızlıca etkisini görürüm umarım

Ben Viganes kullanıyorum. Gebelikte doktorum vermişti. Kramplara çok iyi geliyordu. Şimdi de devam ediyorum kullanmaya. Kendimi daha dinç hissettiriyor. Bide balık yapına devam ediyorum. O da OceanPlus
argivitin daha yeni aldım bende umarım hızlıca toparlarım

içeriği dolu b12sine kadar olan bişi aldım zaten argivitin şunu doktorum da uygun dedi hatta başladım bakalım sonuçları görücez
Eki Görüntüle 3525055
Yani doktorun okey dediyse kullan tabi ama şki üç günde bişey bekleme vitaminin bedene depolaması 3 ila 6 ay kadar sürüyor düzenli kullanımda etkilerini görebilirsin

ben bir dönem naturall adlı bitkisel gıda takviyesi kullandım, özellikle kalsiyum ve magnezyum eksikliği için. gayette iş görmüştü. hatta o dönemlerde hastanedeki doktorum tavsiye etmişti: "bitkisel gıda takviyeleri iş görür" diyerek.
hap şeklinde idi. Bilmiyorum son dönemlerde fitoterapi ile daha çok ilgilenir oldum.Yurtdışından kullanan bir arkadaşım tavsiye etmişti, Türkler bu işte çok iyi diyerek, elbette başkaları da vardır inceleyebilirsiniz. Mide ameliyatı olduğum için artık kullanamıyorum, ancak sürecim yavaş yavaş geçiyor. yeniden gıda takviyelerime başlayacağım....
Ki benim için bu süreç, yani gıda takviyelerini kullanmam pcos ile başlamıştı. sizlerde araştırın. Ancak reklam yapanların haricinde daha özel firmaları tercih edin. daha iyi üretiyorlar

Eklentiler

• fitoterapi.jpg
    60,3 KB · Görüntüleme: 9
magnimore kullanıyorum ben. magni5 almıştım bir ara indirimden ama cok verim alamadım gibi. Yine magnimor dan devam

Dr. Mfknın minerasını öneririm

Sadece magnezyum olarak düşünmek yanlış.Mesela d vitaminin de düşük olabilir.O da kas kemik ağrısı yapıyor.O yüzden sağlık ocağında tüm değerlerine bakılmasını isteyebilirsin en kolay yöntem olarak.Zaten eksik varsa depolarda doktorunuz öneri yapar.Hiç bir vitamini ilacı kan değerinizden bağımsız kullanmayın.Mesela geçenlerde benim d vit eksik çıktı.Çok fazla sırt omuz ağrım vardı.Fibromiyalji adında bi rahatsızlık tanısı koydu doltor.Ve vitaminlerim eksikti.D vitamini kutusu üzerinde mesela diyor ki haftada iki kere bi adet için. Ben bilmesem kendim satın alıp kullansam dozu yanlış olabilirdi belki de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…