hangi magnezyum fayda eder?

Magosit kullanabilirsiniz. Hamileliğimde başlamıştım bende. Vücut ağrısına iyi gelir dedi doktorum.

Magnezyum doktor ile görüşmeden kullanmanızı önermem. B12, dvitamini, demir eksikliği baktirabilirsiniz bunlar sebep olabilir. İnternette yazam herşey dogru olmuyor ve ona göre deneyip kullanmayin.

Magnezyum yağını öneririm kesinlikle.Ben yıllardır bu şekilde kullanıyorum.Ayagimin altına sürüyorum.bazen bikaçgun sürmem yeterli oluyo bazen bir gün.
Ama en fazla etkisini dislerimde görüyorum.Benim magnezyumum eksik olduğunda dişlerim ağrımaya başliyo.o nedenle zamanla diş ağrılarının kaynağının magnezyum olduğunu keşfettim.
İçeriği temiz bi magnezyum yağı alıp ayak altına sürmeni tavsiye ederim.Hatta Türkiye de ki yakınlarıma da hep getirdim.onlarda bu şekilde kullanıyorlar.

Ocean markasının magnezyumuny tavsiye ederim. Her akşam 1 tablet. Kas ağrılarına, regl ağrılarına aşırı iyi geliyor. Özellikle regl zamanı yorgan döşek yatardım, 1 ay düzenli magnezyum kullandım regl olduğumu anlamadım

Mg malat iyidir fakat yeterli değil Alfa lipoik asit ile birlikte kullanılmalı ben mg biglisinat kullanmıştım %100 fayda gördüm ama sadece bir marka çok temiz içerik buradan söylemeyeyim. Eklem ağrıları için kullanmıştım daha önce başka markalar da kullandım ama fayda etmemişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…