Magosit kullanabilirsiniz. Hamileliğimde başlamıştım bende. Vücut ağrısına iyi gelir dedi doktorum.kızlar selam, son zamanlarda sürekli yorgun hissediyorum özellikle sabahları zor uyanıyorum, enerjim hiç yok ayrıca zaman zaman kas ağrıları da yaşıyorum( bu dönemsel oluyor genelde ama 3ü birden olunca gerçekten gün içinde kafamı kaldıramıyorum. araştırırken magnezyumun bu tür sorunlara iyi geldiğini duydum ama hangi çeşidini seçmeliyim hiçbir fikrim yok açıkcası biraz kafam karıştı önerilerinize açığım
Magnezyum doktor ile görüşmeden kullanmanızı önermem. B12, dvitamini, demir eksikliği baktirabilirsiniz bunlar sebep olabilir. İnternette yazam herşey dogru olmuyor ve ona göre deneyip kullanmayin.kızlar selam, son zamanlarda sürekli yorgun hissediyorum özellikle sabahları zor uyanıyorum, enerjim hiç yok ayrıca zaman zaman kas ağrıları da yaşıyorum( bu dönemsel oluyor genelde ama 3ü birden olunca gerçekten gün içinde kafamı kaldıramıyorum. araştırırken magnezyumun bu tür sorunlara iyi geldiğini duydum ama hangi çeşidini seçmeliyim hiçbir fikrim yok açıkcası biraz kafam karıştı önerilerinize açığım
Ocean markasının magnezyumuny tavsiye ederim. Her akşam 1 tablet. Kas ağrılarına, regl ağrılarına aşırı iyi geliyor. Özellikle regl zamanı yorgan döşek yatardım, 1 ay düzenli magnezyum kullandım regl olduğumu anlamadımkızlar selam, son zamanlarda sürekli yorgun hissediyorum özellikle sabahları zor uyanıyorum, enerjim hiç yok ayrıca zaman zaman kas ağrıları da yaşıyorum( bu dönemsel oluyor genelde ama 3ü birden olunca gerçekten gün içinde kafamı kaldıramıyorum. araştırırken magnezyumun bu tür sorunlara iyi geldiğini duydum ama hangi çeşidini seçmeliyim hiçbir fikrim yok açıkcası biraz kafam karıştı önerilerinize açığım
Mg malat iyidir fakat yeterli değil Alfa lipoik asit ile birlikte kullanılmalı ben mg biglisinat kullanmıştım %100 fayda gördüm ama sadece bir marka çok temiz içerik buradan söylemeyeyim. Eklem ağrıları için kullanmıştım daha önce başka markalar da kullandım ama fayda etmemiştikızlar selam, son zamanlarda sürekli yorgun hissediyorum özellikle sabahları zor uyanıyorum, enerjim hiç yok ayrıca zaman zaman kas ağrıları da yaşıyorum( bu dönemsel oluyor genelde ama 3ü birden olunca gerçekten gün içinde kafamı kaldıramıyorum. araştırırken magnezyumun bu tür sorunlara iyi geldiğini duydum ama hangi çeşidini seçmeliyim hiçbir fikrim yok açıkcası biraz kafam karıştı önerilerinize açığım
hem buradan gelen önerilerle hem de doktoruma danışarak agivit'in bu magnezyumunu aldımOcean 3lü kombinasyon tavsiye ederim
Akşamları içerseniz hem rahat uyursunuz
bende argivitin aldım umarım bana da faydası olacak ya biraz yeme düzeni mi de düzelticem yoksa doktorum kulağımı çekecek bu gidişleMagnimore plus bana iyi geliyor. Akşam 22.00 gibi alıyorum. Sabah daha dinç uyanıyorum gece kendimi sıkmıyorum. Romatizmam var ağrılarıma da iyi geliyor.
doktora danışmadan, bişi almamak lazım zaten ya bende tavsiye üzerine aldım kullanmaya başladım hayırlısıbana da doktorum hamileyken vermişti.
Magnezyum hap.
arigivitn magnezyumunu aldım sitrat ve birçok vitamin de var içeriğindeKas ağrısı için sitrat iyi gelir. Enerji vernesi içinse ben dört ay boyunca malat+glisinat olan takviye kullanmama rağmen hiçbir işe yaramadı. İçinde ginseng içeren takviye kullanın ya da malatın dozajı yüksek olsun diyorlar.
değer ölçtürmeden doktora danışmadan bişi almak olmaz zaten bende argivit magnizinmore aldım bi kaç gündür başladım bakalımBen de Magnezyum sanıyordum ama gidip ölçtürdüm, normalmiş. Sorun, D Vitamini yerlerde... Yeni başladım ilaca, İnş iyi gelecek
Argivit markasının focusunu kullanıyoruz, zaten sevdiğim ve takip ettiğim bir marka idi.. Bu sanırım yeni ürün duysam kesin alırdımMagnimore önermişti ortopedist. Omuz ve bel ağrılarım için. 3 çeşit magnezyum var içinde
doktoruma danıştım bende aynı fikirdeyim danışmadan olmaz argivit magnizinmore aldım iyi gelecek inşBen magnezinc 50 mg diye bir hap kullanmistim cok iyi gelmisti regl agrilarima vs cok iyi geldi. Tabi takviyeleri doktor tavsiyesiyle kullanmanizi oneririm.
Var uzun süredir.Argivit markasının focusunu kullanıyoruz, zaten sevdiğim ve takip ettiğim bir marka idi.. Bu sanırım yeni ürün duysam kesin alırdım
magnizinmore argivitin onu aldım doktorum da uygun dedihepsini kullanın. tek kapsülde hepsinden olan var
yaptırdım tabii doktorum da eksik olduğunu söyledi hatta aldım bile kullanmaya başladımÖnce kan tahlili yaptırın. Vücudunuzda belki de bulunan bir şeyi takviye ile almak pek de işe yaramadığı gibi, uzun vadede zarar olur.
Magnezyum içeren besinleri yiyebilirsiniz. Ispanak, lahana, bitter çikolata vesaire. Fakat takviye alımından önce kan tahlili.
Normalde halkımızda B12 takıntısı vardır; fakat bende B12 iyi, B5 eksik çıkmıştı mesela.
Halsizlik, yorgunluk türevi problemleri Google Amca her yere çeker ki zaten her şeyin belirtisi de olabilirler.
kızlar selam, son zamanlarda sürekli yorgun hissediyorum özellikle sabahları zor uyanıyorum, enerjim hiç yok ayrıca zaman zaman kas ağrıları da yaşıyorum( bu dönemsel oluyor genelde ama 3ü birden olunca gerçekten gün içinde kafamı kaldıramıyorum. araştırırken magnezyumun bu tür sorunlara iyi geldiğini duydum ama hangi çeşidini seçmeliyim hiçbir fikrim yok açıkcası biraz kafam karıştı önerilerinize açığım
ben de tavsiyeler üzerine aldım, çevremde kullananlar varmış ne ara duyuldu hızlıca alınmış şaşırdım doğrusu, başladım argivit magnizinmore bir an önce iyi gelir umarımDoktor tavsiyesi daha mantikli ama orta derece fitik hastasi olarak nutraxin markasinin magnezyum complexini 6 ay kullandim bel bacak kol boyun omuz agrilarim gecti cok sukur
Suan hamileyim daha 14.haftaya gidiyoruz ama o kadar rahatim ki elhamdülillah
Hamileyken kullanmiyorum doktoruma danismadan bu surecte magnezyuma baslamadim sade soda iciyorum
daha sonra yazmıştım ama gözden kaçmış galiba bi kaç kişi daha demiş baktır diye tabii ki değerlerime baktırdımMagnezyum takviyelerinin içeriği ve yapısı gereği türleri farklıdır. Bazıları hap şeklindedir direkt içilir bazıları tablet şeklindedir suda eritilir içilir. Aynı şekilde emilip vücuda entegre olduğu yerlerde farklıdır.Kimi midede çözünür, kimi bağırsaklarda çözünüp vücuda karışır. Sizin en için en doğrusunun hangisi olduğuna doktor karar verebilir.
Ayrıca durumunuz magnezyumdan kaynaklı olmayadabilir. Farklı vitamin değerleriniz düşüktür belki. Bunun için en iyisi doktora başvurun gerekli tahlilleri yapılır size en uygun takviyeler verilir. Aile hekiminize başvurmanız faydalı olur.
ben üç gündür falan başladım argivit magnizinmore kullanmaya hiç öle mide bulantısı falan olmadı belki siz de bunu deneyebilirsinizBenim magnezyum Felan hep yerinde ama Demir yerlerde diye hep yorgun ve uykulu hissediyorum ve hatta her yerde hemen oturmak dinlenmek istiyorum çok çabuk yoruluyorum kaç defa da demir ilacı içtim ama nafileee hep midemi bulandırıyorr içtikten on dk sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?