Merhaba, ben aynı ürünü yutmakta zorlandigim için birkaç tane yutup bıraktım çünkü 3.cü de boğazımda kalmıştı zaten. Siz de bu şekilde bir sorun yok sanırım nasıl yapıyorsunuzMerhaba ben ocean extramag 3lü kombinasyon magnezyumunu kullanıyorum eczaneden alıyorum çok dinç uyanıyorum yine ocean omega 3 ünü de kullanıyorum onunla da bağlantısı olabilir ama ben regl sancıları için almıştım kabızlığımı da ggeçirdi benim vücut ağrılarım yok ama bazen belim ağrırdı şimdi belim de ağrımıyor. Ben ocean dan çok memnunum trendyol yorumlarını da okuyabilirsin çok kullanan ve memnun kalan var
Ben magnezyum sitrat kullanıyorum afedersin kabızlık yüzünden okadar korkunctu ki yani artık korkıyodum kötü hastalık var diye ama düzeldi biraz ve bildiğim kadarıyla uykusuzluğa felanda iyi geliyor ama bu tek başına yetmez B12 almalısın en çok o psikolojik ve uykusuzluğa iyi gelir ve hep uykusuz halsizsen tiroidine baktır uyku yapar halsızlık ve depresiyon yapar çokta gergin olursun. Kilo ve adet düzensizliği de bi belirtiis tiroidin bence mutlaka baktır D vitamini de ölçtür kandankızlar selam, son zamanlarda sürekli yorgun hissediyorum özellikle sabahları zor uyanıyorum, enerjim hiç yok ayrıca zaman zaman kas ağrıları da yaşıyorum( bu dönemsel oluyor genelde ama 3ü birden olunca gerçekten gün içinde kafamı kaldıramıyorum. araştırırken magnezyumun bu tür sorunlara iyi geldiğini duydum ama hangi çeşidini seçmeliyim hiçbir fikrim yok açıkcası biraz kafam karıştı önerilerinize açığım
Ayrıca d vitamini de düzenli kullanmak gerekiyor. Onun eksikliğinde de yorgunluk vs oluyor. D vitamini magnezyum ikisi bir içilmesi gerekli. Magnezyum eksikliği olduğu zaman içtiğiniz d vitamini pek işe yaramıyor. D vitamini değerinizin iyi olması da bi anlam ifade etmiyor 15 günde yarılanıyor. Demem o ki d vitamini ve magnezyum günlük alınması gereken takviyeler.Magnezyum kandaki değere göre belli olan bir şey değil. Önemli olan kemikteki değeri. Yani şu zamanda çoğu doktor öneriyor günlük magnezyum alınmasını. Ben 3 lü olanı kullanıyorum
Eki Görüntüle 3522342
Ben Viganes kullanıyorum. Gebelikte doktorum vermişti. Kramplara çok iyi geliyordu. Şimdi de devam ediyorum kullanmaya. Kendimi daha dinç hissettiriyor. Bide balık yapına devam ediyorum. O da OceanPluskızlar selam, son zamanlarda sürekli yorgun hissediyorum özellikle sabahları zor uyanıyorum, enerjim hiç yok ayrıca zaman zaman kas ağrıları da yaşıyorum( bu dönemsel oluyor genelde ama 3ü birden olunca gerçekten gün içinde kafamı kaldıramıyorum. araştırırken magnezyumun bu tür sorunlara iyi geldiğini duydum ama hangi çeşidini seçmeliyim hiçbir fikrim yok açıkcası biraz kafam karıştı önerilerinize açığım
Ben Malat olanı kullanıyorum. Her şeyime iyi geldi diyebilirim. Elinizden geldiğince mix olanları seçmeyin genellikle eczacılar ona yönlendiriyor.evet sağlık ocağında baktılar daha yeni magnezyumda olması gereken değerden düşük çıkmıştı bana beslenmeyle ilgili tavsiyede bulundu ama istersen magnezyum takviyeside alabilrsin dedi reçete olarak yazılmıyormuş onlar bende burda kullanan varsa sormak istedim
Mideniz bulanıyorsa solgarın bir ürünü var o çok iyi. Mide bulandırmıyor ben onu kullanıyorum. Bir, o bir de sadifen diye bir takviye vardı onlar bulandırmadı.Benim magnezyum Felan hep yerinde ama Demir yerlerde diye hep yorgun ve uykulu hissediyorum ve hatta her yerde hemen oturmak dinlenmek istiyorum çok çabuk yoruluyorum kaç defa da demir ilacı içtim ama nafileee hep midemi bulandırıyorr içtikten on dk sonra
Ferrozinck yazmıştı bana resmen bir iki haptan sonra kutu attım aglaya ağlayaMideniz bulanıyorsa solgarın bir ürünü var o çok iyi. Mide bulandırmıyor ben onu kullanıyorum. Bir, o bir de sadifen diye bir takviye vardı onlar bulandırmadı.
Doktorunuza sorun mutlaka sizi yönlendirir. Demir için dalak ve ciğer yenmesini öneriyorlar. Rahmetli babam bana çok dalak pişirip yedirmiştir o zamanlar yanaklarımdan kan fışkırırdı.Ferrozinck yazmıştı bana resmen bir iki haptan sonra kutu attım aglaya ağlayaokadar kötu bulandiriyorduki şimdi de almak isterim demir ilacı ama doğum kontrol hapı kullanıyorum ya etkisini düşürürse diye korkarım(antibiyotik düşürüyor diye) zaten riske atmak istemiyorum kendimi birincisi kutuda yeni bitti yeni kullandığım içinde bilmiyorum ne yiyip icmeliyim ne almalıyım Felan
Yaa teşekkürlerDoktorunuza sorun mutlaka sizi yönlendirir. Demir için dalak ve ciğer yenmesini öneriyorlar. Rahmetli babam bana çok dalak pişirip yedirmiştir o zamanlar yanaklarımdan kan fışkırırdı.
Amin amin çok teşekkür ederim. Evet c vitamini önemli ama aklınızda bulunsun Solgar alırsanız C vitamini almanıza gerek yokmuş Eczacı öyle söylemişti.Yaa teşekkürlerAllah rahmet eylesin bir çok yerde de c vitamini ile alınırsa emilimi daha kolay oluyor yazıyordu ben bı zamanlar öyle yapıyordum iyi geliyordu bu dediginide denerim mekanı cennet olsun babanizin
demir olarak da benimde öyleydi solgar ın demirini aldım kabızlık vs yapmıyor onu deneyebilirsiniz dr yazdıkları beni de mahvediyor malessef ama solgarın demir ilacı demirimi yükselttiBenim magnezyum Felan hep yerinde ama Demir yerlerde diye hep yorgun ve uykulu hissediyorum ve hatta her yerde hemen oturmak dinlenmek istiyorum çok çabuk yoruluyorum kaç defa da demir ilacı içtim ama nafileee hep midemi bulandırıyorr içtikten on dk sonra
Aynılarını ben de önerecektim, magnezyum extra mag artı omega 3 yorgunluga iyi gelen takviyeler :)Merhaba ben ocean extramag 3lü kombinasyon magnezyumunu kullanıyorum eczaneden alıyorum çok dinç uyanıyorum yine ocean omega 3 ünü de kullanıyorum onunla da bağlantısı olabilir ama ben regl sancıları için almıştım kabızlığımı da ggeçirdi benim vücut ağrılarım yok ama bazen belim ağrırdı şimdi belim de ağrımıyor. Ben ocean dan çok memnunum trendyol yorumlarını da okuyabilirsin çok kullanan ve memnun kalan var