valla ben depresyon sinir bunalım her şeyi yaşamaya başladım artık ne kadar önemli olduğunu şimdi anlıyorum hayat kalitem düştü gerçektenSayenizde magnezyum eskikliğim olduğunu öğrendim sinir de yapıyorsa kesinlikle bende yaşıyorum bunu
aa çok iyimiş bunu duyduğum iyi oldu teşekkürler ben de bir danışacağım aile hekimimizeArgivit Magnezyum hakkında çok güzel yorumlar duydum, hatta bir tanıdığımız bu ürünün üretildiği fabrikada çalışıyor ve kendisi de yeni ürünleri kullanıyor. Ben de doktoruma danışıp, magnezyum önerirse bu markayı almayı planlıyorum.
Ayy gerçekten hissiyatı tam bu şekildeYapmaz mı hem uykusuz hem ağrı çekeceksin sinir yapmayacakanksiyeteni bile tetikleyebilir böyle şeyler önemli.
Olabilir tebdir şart ama devamında daha da toparlanamaz olabilir ben çok önemserim özellikle magnezyum eksikliği sandığından daha yaygın ve belirtiler genelde gözden kaçıyor. Konu sağlık olunca ihmal etmemek lazım.Ayy gerçekten hissiyatı tam bu şekildenormalde önem gösteririm yani böyle şeylere ama bikaç aydır o kadar saldımki
O kadar haklsınızki hayat kalitesi düşüyormuş insanın gerçekten herşeyi etkiler mi yaOlabilir tebdir şart ama devamında daha da toparlanamaz olabilir ben çok önemserim özellikle magnezyum eksikliği sandığından daha yaygın ve belirtiler genelde gözden kaçıyor. Konu sağlık olunca ihmal etmemek lazım.
Argivit magnizinmore u neden bu kadar çok çeşit bir arada acaba tek bir formda olması yetmez mi?Katılıyorum ben Argivit'in Magnizinmore kullanıyorum içinde malat, bisglisinat, taurat ve sitrat bir arada var. Böylece farklı faydaları tek bir üründen alabiliyorsun. İstersen araştır yine de bu şikayetlerde genelde bu magnezyumlar öneriliyor.
Çünkü her formun vücutta farklı etkisi var malat enerji verir, bisglisinat kas gevşetir ve sakinleştirir, taurat kalp sağlığını destekler, sitrat ise sindirimi düzenler. Dört form bir arada olunca daha kapsamlı bir destek almış oluyorsunuz. Tabii doktorunuz sizin özellikle şikayetinize göre bir şeyler reçete edebilir orasını bilemem ama genelde 4lü formda olması daha çok öneriliyor.Argivit magnizinmore u neden bu kadar çok çeşit bir arada acaba tek bir formda olması yetmez mi?
Çok teşekkürler cevaplarınız içinÇünkü her formun vücutta farklı etkisi var malat enerji verir, bisglisinat kas gevşetir ve sakinleştirir, taurat kalp sağlığını destekler, sitrat ise sindirimi düzenler. Dört form bir arada olunca daha kapsamlı bir destek almış oluyorsunuz. Tabii doktorunuz sizin özellikle şikayetinize göre bir şeyler reçete edebilir orasını bilemem ama genelde 4lü formda olması daha çok öneriliyor.
Ocean 3lü kombinasyon tavsiye ederimkızlar selam, son zamanlarda sürekli yorgun hissediyorum özellikle sabahları zor uyanıyorum, enerjim hiç yok ayrıca zaman zaman kas ağrıları da yaşıyorum( bu dönemsel oluyor genelde ama 3ü birden olunca gerçekten gün içinde kafamı kaldıramıyorum. araştırırken magnezyumun bu tür sorunlara iyi geldiğini duydum ama hangi çeşidini seçmeliyim hiçbir fikrim yok açıkcası biraz kafam karıştı önerilerinize açığım
kızlar selam, son zamanlarda sürekli yorgun hissediyorum özellikle sabahları zor uyanıyorum, enerjim hiç yok ayrıca zaman zaman kas ağrıları da yaşıyorum( bu dönemsel oluyor genelde ama 3ü birden olunca gerçekten gün içinde kafamı kaldıramıyorum. araştırırken magnezyumun bu tür sorunlara iyi geldiğini duydum ama hangi çeşidini seçmeliyim hiçbir fikrim yok açıkcası biraz kafam karıştı önerilerinize açığım
Ben de Magnezyum sanıyordum ama gidip ölçtürdüm, normalmiş. Sorun, D Vitamini yerlerde... Yeni başladım ilaca, İnş iyi gelecekkızlar selam, son zamanlarda sürekli yorgun hissediyorum özellikle sabahları zor uyanıyorum, enerjim hiç yok ayrıca zaman zaman kas ağrıları da yaşıyorum( bu dönemsel oluyor genelde ama 3ü birden olunca gerçekten gün içinde kafamı kaldıramıyorum. araştırırken magnezyumun bu tür sorunlara iyi geldiğini duydum ama hangi çeşidini seçmeliyim hiçbir fikrim yok açıkcası biraz kafam karıştı önerilerinize açığım
hepsini kullanın. tek kapsülde hepsinden olan varönerebileceğiniz bi takviye varmı peki bunların bikaç çeşidi olduğunu duydum sizce hangisini kullanmalıyım
Önce kan tahlili yaptırın. Vücudunuzda belki de bulunan bir şeyi takviye ile almak pek de işe yaramadığı gibi, uzun vadede zarar olur.kızlar selam, son zamanlarda sürekli yorgun hissediyorum özellikle sabahları zor uyanıyorum, enerjim hiç yok ayrıca zaman zaman kas ağrıları da yaşıyorum( bu dönemsel oluyor genelde ama 3ü birden olunca gerçekten gün içinde kafamı kaldıramıyorum. araştırırken magnezyumun bu tür sorunlara iyi geldiğini duydum ama hangi çeşidini seçmeliyim hiçbir fikrim yok açıkcası biraz kafam karıştı önerilerinize açığım
Magnezyum takviyelerinin içeriği ve yapısı gereği türleri farklıdır. Bazıları hap şeklindedir direkt içilir bazıları tablet şeklindedir suda eritilir içilir. Aynı şekilde emilip vücuda entegre olduğu yerlerde farklıdır.Kimi midede çözünür, kimi bağırsaklarda çözünüp vücuda karışır. Sizin en için en doğrusunun hangisi olduğuna doktor karar verebilir.kızlar selam, son zamanlarda sürekli yorgun hissediyorum özellikle sabahları zor uyanıyorum, enerjim hiç yok ayrıca zaman zaman kas ağrıları da yaşıyorum( bu dönemsel oluyor genelde ama 3ü birden olunca gerçekten gün içinde kafamı kaldıramıyorum. araştırırken magnezyumun bu tür sorunlara iyi geldiğini duydum ama hangi çeşidini seçmeliyim hiçbir fikrim yok açıkcası biraz kafam karıştı önerilerinize açığım