hangi magnezyum fayda eder?

Sayenizde magnezyum eskikliğim olduğunu öğrendim sinir de yapıyorsa kesinlikle bende yaşıyorum bunu
valla ben depresyon sinir bunalım her şeyi yaşamaya başladım artık ne kadar önemli olduğunu şimdi anlıyorum hayat kalitem düştü gerçekten

Argivit Magnezyum hakkında çok güzel yorumlar duydum, hatta bir tanıdığımız bu ürünün üretildiği fabrikada çalışıyor ve kendisi de yeni ürünleri kullanıyor. Ben de doktoruma danışıp, magnezyum önerirse bu markayı almayı planlıyorum.

aa çok iyimiş bunu duyduğum iyi oldu teşekkürler ben de bir danışacağım aile hekimimize

Yapmaz mı hem uykusuz hem ağrı çekeceksin sinir yapmayacak anksiyeteni bile tetikleyebilir böyle şeyler önemli.
Ayy gerçekten hissiyatı tam bu şekilde normalde önem gösteririm yani böyle şeylere ama bikaç aydır o kadar saldımki

Ayy gerçekten hissiyatı tam bu şekilde normalde önem gösteririm yani böyle şeylere ama bikaç aydır o kadar saldımki
Olabilir tebdir şart ama devamında daha da toparlanamaz olabilir ben çok önemserim özellikle magnezyum eksikliği sandığından daha yaygın ve belirtiler genelde gözden kaçıyor. Konu sağlık olunca ihmal etmemek lazım.

O kadar haklsınızki hayat kalitesi düşüyormuş insanın gerçekten herşeyi etkiler mi ya

Argivit magnizinmore u neden bu kadar çok çeşit bir arada acaba tek bir formda olması yetmez mi?

Argivit magnizinmore u neden bu kadar çok çeşit bir arada acaba tek bir formda olması yetmez mi?
Çünkü her formun vücutta farklı etkisi var malat enerji verir, bisglisinat kas gevşetir ve sakinleştirir, taurat kalp sağlığını destekler, sitrat ise sindirimi düzenler. Dört form bir arada olunca daha kapsamlı bir destek almış oluyorsunuz. Tabii doktorunuz sizin özellikle şikayetinize göre bir şeyler reçete edebilir orasını bilemem ama genelde 4lü formda olması daha çok öneriliyor.

Çok teşekkürler cevaplarınız için

Ocean 3lü kombinasyon tavsiye ederim
Akşamları içerseniz hem rahat uyursunuz

Magnimore plus bana iyi geliyor. Akşam 22.00 gibi alıyorum. Sabah daha dinç uyanıyorum gece kendimi sıkmıyorum. Romatizmam var ağrılarıma da iyi geliyor.

Kas ağrısı için sitrat iyi gelir. Enerji vernesi içinse ben dört ay boyunca malat+glisinat olan takviye kullanmama rağmen hiçbir işe yaramadı. İçinde ginseng içeren takviye kullanın ya da malatın dozajı yüksek olsun diyorlar.

Ben de Magnezyum sanıyordum ama gidip ölçtürdüm, normalmiş. Sorun, D Vitamini yerlerde... Yeni başladım ilaca, İnş iyi gelecek

Magnimore önermişti ortopedist. Omuz ve bel ağrılarım için. 3 çeşit magnezyum var içinde

Ben magnezinc 50 mg diye bir hap kullanmistim cok iyi gelmisti regl agrilarima vs cok iyi geldi. Tabi takviyeleri doktor tavsiyesiyle kullanmanizi oneririm.

önerebileceğiniz bi takviye varmı peki bunların bikaç çeşidi olduğunu duydum sizce hangisini kullanmalıyım
hepsini kullanın. tek kapsülde hepsinden olan var

Önce kan tahlili yaptırın. Vücudunuzda belki de bulunan bir şeyi takviye ile almak pek de işe yaramadığı gibi, uzun vadede zarar olur.
Magnezyum içeren besinleri yiyebilirsiniz. Ispanak, lahana, bitter çikolata vesaire. Fakat takviye alımından önce kan tahlili.
Normalde halkımızda B12 takıntısı vardır; fakat bende B12 iyi, B5 eksik çıkmıştı mesela.
Halsizlik, yorgunluk türevi problemleri Google Amca her yere çeker ki zaten her şeyin belirtisi de olabilirler.

Doktor tavsiyesi daha mantikli ama orta derece fitik hastasi olarak nutraxin markasinin magnezyum complexini 6 ay kullandim bel bacak kol boyun omuz agrilarim gecti cok sukur
Suan hamileyim daha 14.haftaya gidiyoruz ama o kadar rahatim ki elhamdülillah
Hamileyken kullanmiyorum doktoruma danismadan bu surecte magnezyuma baslamadim sade soda iciyorum

Magnezyum takviyelerinin içeriği ve yapısı gereği türleri farklıdır. Bazıları hap şeklindedir direkt içilir bazıları tablet şeklindedir suda eritilir içilir. Aynı şekilde emilip vücuda entegre olduğu yerlerde farklıdır.Kimi midede çözünür, kimi bağırsaklarda çözünüp vücuda karışır. Sizin en için en doğrusunun hangisi olduğuna doktor karar verebilir.
Ayrıca durumunuz magnezyumdan kaynaklı olmayadabilir. Farklı vitamin değerleriniz düşüktür belki. Bunun için en iyisi doktora başvurun gerekli tahlilleri yapılır size en uygun takviyeler verilir. Aile hekiminize başvurmanız faydalı olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…