hangi magnezyum fayda eder?

yasak

Nirvana
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2009
417
228
48
kızlar selam, son zamanlarda sürekli yorgun hissediyorum özellikle sabahları zor uyanıyorum, enerjim hiç yok ayrıca zaman zaman kas ağrıları da yaşıyorum( bu dönemsel oluyor genelde ama 3ü birden olunca gerçekten gün içinde kafamı kaldıramıyorum. araştırırken magnezyumun bu tür sorunlara iyi geldiğini duydum ama hangi çeşidini seçmeliyim hiçbir fikrim yok açıkcası biraz kafam karıştı önerilerinize açığım

Merhaba günlük beslenmen nasıl yeterince yeşil sebzelerden, kuru yemiş veya tam tahıl tüketiyor musun ? gün içinde su tüketimin nasıl ?

Merhaba, magnezyumu doktor tavsiyesi ile almanızı öneririm. Kan değerlerinize baktırdınız mı? Değerlerinizde bir anormallik olabilir.

Merhaba günlük beslenmen nasıl yeterince yeşil sebzelerden, kuru yemiş veya tam tahıl tüketiyor musun ? gün içinde su tüketimin nasıl ?
açıkçası beslenmem çok düzensiz çoğu gün kahvaltıyı atlıyorum, öğlen ne bulursam yiyorum ama aksamları evde olunca iyi besleniyorum su tüketimim iyi 2lt fazla içerim günde

açıkçası beslenmem çok düzensiz çoğu gün kahvaltıyı atlıyorum, öğlen ne bulursam yiyorum ama aksamları evde olunca iyi besleniyorum su tüketimim iyi 2lt fazla içerim günde
O zaman bunun etkisi de olabilir magnezyum açısından lifli ve zengin gıdaları tüketmek önemli ama yine de bu kadar yorgunluk kas agrısı vs. varsa magnezyum takviyesi alabilirsin.

Bende benzer bir durum yaşıyorum hem çocuk hem ev hem işler gerçekten yetmiyor enerjim magnezyum eksikliği gerçekten bunları yapıyor kan falan vermiş miydin daha önce baktılar mı

O zaman bunun etkisi de olabilir magnezyum açısından lifli ve zengin gıdaları tüketmek önemli ama yine de bu kadar yorgunluk kas agrısı vs. varsa magnezyum takviyesi alabilirsin.
önerebileceğiniz bi takviye varmı peki bunların bikaç çeşidi olduğunu duydum sizce hangisini kullanmalıyım

Bende benzer bir durum yaşıyorum hem çocuk hem ev hem işler gerçekten yetmiyor enerjim magnezyum eksikliği gerçekten bunları yapıyor kan falan vermiş miydin daha önce baktılar mı
Merhaba, magnezyumu doktor tavsiyesi ile almanızı öneririm. Kan değerlerinize baktırdınız mı? Değerlerinizde bir anormallik olabilir.
evet sağlık ocağında baktılar daha yeni magnezyumda olması gereken değerden düşük çıkmıştı bana beslenmeyle ilgili tavsiyede bulundu ama istersen magnezyum takviyeside alabilrsin dedi reçete olarak yazılmıyormuş onlar bende burda kullanan varsa sormak istedim

Takviye alacaksanız içeriğinde malat ve bisglisinat diye yazar zaten onlara bakabilirsiniz ilki enerji yükseltmesinde diğeride kas ağrıları için iyi geliyor uyku kalitenizi bile etkiler.

Takviye alacaksanız içeriğinde malat ve bisglisinat diye yazar zaten onlara bakabilirsiniz ilki enerji yükseltmesinde diğeride kas ağrıları için iyi geliyor uyku kalitenizi bile etkiler.
Katılıyorum ben Argivit'in Magnizinmore kullanıyorum içinde malat, bisglisinat, taurat ve sitrat bir arada var. Böylece farklı faydaları tek bir üründen alabiliyorsun. İstersen araştır yine de bu şikayetlerde genelde bu magnezyumlar öneriliyor.

çok teşekkür ederim bunların hepsi ayrı ayrı mı alınıyor peki

ya evet bende bu kadar çok çeşit görünce kafam karıştı bi hepsi farklı şikayete etki ediyormuş hepsi bi aradaysa daha iyi o halde

O halde magnimore plus a bakabilirsiniz. Bir kaç eczaneden bu takviyeyi önermişlerdi.
Ama beslenmeyi düzenlemez iseniz takviye tek başına bir katkıda bulunmaz bence

Reactions: Gao
Merhaba ben ocean extramag 3lü kombinasyon magnezyumunu kullanıyorum eczaneden alıyorum çok dinç uyanıyorum yine ocean omega 3 ünü de kullanıyorum onunla da bağlantısı olabilir ama ben regl sancıları için almıştım kabızlığımı da ggeçirdi benim vücut ağrılarım yok ama bazen belim ağrırdı şimdi belim de ağrımıyor. Ben ocean dan çok memnunum trendyol yorumlarını da okuyabilirsin çok kullanan ve memnun kalan var

ya evet bende bu kadar çok çeşit görünce kafam karıştı bi hepsi farklı şikayete etki ediyormuş hepsi bi aradaysa daha iyi o halde
Evet argivit in magnizinmore 'u o şekilde hepsi bir arada ayrı ayrı olarakta var bu arada ama bu 4 lü kombinasyon iyi zaten olması gereken miktar kadar oluyor içinde yine de eczacınıza danışın isterseniz.

Evet argivit in magnizinmore 'u o şekilde hepsi bir arada ayrı ayrı olarakta var bu arada ama bu 4 lü kombinasyon iyi zaten olması gereken miktar kadar oluyor içinde yine de eczacınıza danışın isterseniz.
Eczacıya gitsin direkt bunu önerir bu şikayetlere tecrübe konuşuyor hamilelikte başka kalp sağlığı için ne öneriliyor hepsini biliyorum artık .

Sayenizde magnezyum eskikliğim olduğunu öğrendim sinir de yapıyorsa kesinlikle bende yaşıyorum bunu

Sayenizde magnezyum eskikliğim olduğunu öğrendim sinir de yapıyorsa kesinlikle bende yaşıyorum bunu
Yapmaz mı hem uykusuz hem ağrı çekeceksin sinir yapmayacak anksiyeteni bile tetikleyebilir böyle şeyler önemli.

ben bir yarın gidip sorayım eczacımıza en iyisi çok teşekkür ederim kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…