hangi magnezyum fayda eder?

kızlar selam, son zamanlarda sürekli yorgun hissediyorum özellikle sabahları zor uyanıyorum, enerjim hiç yok ayrıca zaman zaman kas ağrıları da yaşıyorum( bu dönemsel oluyor genelde ama 3ü birden olunca gerçekten gün içinde kafamı kaldıramıyorum. araştırırken magnezyumun bu tür sorunlara iyi geldiğini duydum ama hangi çeşidini seçmeliyim hiçbir fikrim yok açıkcası biraz kafam karıştı önerilerinize açığım🙏
Magosit kullanabilirsiniz. Hamileliğimde başlamıştım bende. Vücut ağrısına iyi gelir dedi doktorum.

kızlar selam, son zamanlarda sürekli yorgun hissediyorum özellikle sabahları zor uyanıyorum, enerjim hiç yok ayrıca zaman zaman kas ağrıları da yaşıyorum( bu dönemsel oluyor genelde ama 3ü birden olunca gerçekten gün içinde kafamı kaldıramıyorum. araştırırken magnezyumun bu tür sorunlara iyi geldiğini duydum ama hangi çeşidini seçmeliyim hiçbir fikrim yok açıkcası biraz kafam karıştı önerilerinize açığım🙏
Magnezyum doktor ile görüşmeden kullanmanızı önermem. B12, dvitamini, demir eksikliği baktirabilirsiniz bunlar sebep olabilir. İnternette yazam herşey dogru olmuyor ve ona göre deneyip kullanmayin.

Magnezyum yağını öneririm kesinlikle.Ben yıllardır bu şekilde kullanıyorum.Ayagimin altına sürüyorum.bazen bikaçgun sürmem yeterli oluyo bazen bir gün.
Ama en fazla etkisini dislerimde görüyorum.Benim magnezyumum eksik olduğunda dişlerim ağrımaya başliyo.o nedenle zamanla diş ağrılarının kaynağının magnezyum olduğunu keşfettim.
İçeriği temiz bi magnezyum yağı alıp ayak altına sürmeni tavsiye ederim.Hatta Türkiye de ki yakınlarıma da hep getirdim.onlarda bu şekilde kullanıyorlar.

Ocean markasının magnezyumuny tavsiye ederim. Her akşam 1 tablet. Kas ağrılarına, regl ağrılarına aşırı iyi geliyor. Özellikle regl zamanı yorgan döşek yatardım, 1 ay düzenli magnezyum kullandım regl olduğumu anlamadım

Mg malat iyidir fakat yeterli değil Alfa lipoik asit ile birlikte kullanılmalı ben mg biglisinat kullanmıştım %100 fayda gördüm ama sadece bir marka çok temiz içerik buradan söylemeyeyim. Eklem ağrıları için kullanmıştım daha önce başka markalar da kullandım ama fayda etmemişti

X