argivit magnezyum u aldım 3 gündür kullanıyorum yutma sorunu mide bulantısı falan yaşamadımMerhaba, ben aynı ürünü yutmakta zorlandigim için birkaç tane yutup bıraktım çünkü 3.cü de boğazımda kalmıştı zaten. Siz de bu şekilde bir sorun yok sanırım nasıl yapıyorsunuz aşırı büyük ve kaygan olmadığını düşünüyorum
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
hangi magnezyum fayda eder?
- Konu Sahibi yasak
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- düşük enerji magnezyum yorgunluk
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?içeriği dolu b12sine kadar olan bişi aldım zaten argivitin şunu doktorum da uygun dedi hatta başladım bakalım sonuçları görücezBen magnezyum sitrat kullanıyorum afedersin kabızlık yüzünden okadar korkunctu ki yani artık korkıyodum kötü hastalık var diye ama düzeldi biraz ve bildiğim kadarıyla uykusuzluğa felanda iyi geliyor ama bu tek başına yetmez B12 almalısın en çok o psikolojik ve uykusuzluğa iyi gelir ve hep uykusuz halsizsen tiroidine baktır uyku yapar halsızlık ve depresiyon yapar çokta gergin olursun. Kilo ve adet düzensizliği de bi belirtiis tiroidin bence mutlaka baktır D vitamini de ölçtür kandan
Teşekkürlerben üç gündür falan başladım argivit magnizinmore kullanmaya hiç öle mide bulantısı falan olmadı belki siz de bunu deneyebilirsiniz
argivitin aldım Çinko da var içinde, baya dolu dolu bir içeriği var hatta doktorum da tavsiye etti B6 lar, b12 malat, vs bayaa iyiAyrıca d vitamini de düzenli kullanmak gerekiyor. Onun eksikliğinde de yorgunluk vs oluyor. D vitamini magnezyum ikisi bir içilmesi gerekli. Magnezyum eksikliği olduğu zaman içtiğiniz d vitamini pek işe yaramıyor. D vitamini değerinizin iyi olması da bi anlam ifade etmiyor 15 günde yarılanıyor. Demem o ki d vitamini ve magnezyum günlük alınması gereken takviyeler.
Ben bir de omega 3 kullanıyorum o da enerji veriyor bana
bende başladım argivitin magnizinmore hızlıca etkisini görürüm umarımBen nbt life’ın karma magnezyum formunu kullanıyordum bir dönem. Uykuya dalmakta ve uykumu almakta çok zorlanıyordum. 15-20 gün sonra çok faydasını gördüm. Zaten herkeste eksik bir mineral magnezyum alınmasında sakınca yok. Şimdi de hamilelik sebebiyle doktorum magnezyum diasporal verdi ona başlayacağım. Kramplara ve kasılmalara iyi geliyormuş.
argivitin daha yeni aldım bende umarım hızlıca toparlarımBen Viganes kullanıyorum. Gebelikte doktorum vermişti. Kramplara çok iyi geliyordu. Şimdi de devam ediyorum kullanmaya. Kendimi daha dinç hissettiriyor. Bide balık yapına devam ediyorum. O da OceanPlus
değerlerime baktırdım magnezyum eksiğim var ciddenMagnezyumdan şüpheleniyorsunuz ancak d3(25 ohd ) vitamini eksikliginde de aynı şeyler oluyor hemen hemen.
Ki zaten bizim ûlkemizde özellikle kadinlarda regl den dolayi genelde d3 eksiktir.
malatta var argivit magnezyum da, eczacı değil de doktor tavsiyesi ile aldımBen Malat olanı kullanıyorum. Her şeyime iyi geldi diyebilirim. Elinizden geldiğince mix olanları seçmeyin genellikle eczacılar ona yönlendiriyor.
argivit magnizinmore aldımMagnimore ata plus öneririm akşamları için uykuya geçişi de sağlıyor
hap tercih ettim ben argivitinkini aldım çok öneren de oldu zatenMagnap kullanıyorum ben
Sabah -aksam suya karıstırılıyor.
Biraz fiyatlı ama 3.kutum memnunım.
aldım bakalım argiviti 3 gündür kullanıyorum çabuk etki etti.Aynılarını ben de önerecektim, magnezyum extra mag artı omega 3 yorgunluga iyi gelen takviyeler :)
arkadaşlar ve doktor önerisi ile argivit magnizinmore aldım kullanmaya başladım hattaMagosit kullanabilirsiniz. Hamileliğimde başlamıştım bende. Vücut ağrısına iyi gelir dedi doktorum.
- 12 Aralık 2024
- 26
- 4
- 1
- 28
Bence de doktor tavsiyesi onemli gecmis olsundoktoruma danıştım bende aynı fikirdeyim danışmadan olmaz argivit magnizinmore aldım iyi gelecek inş
- 30 Kasım 2017
- 8.674
- 1
- 4.343
- 173
Yani doktorun okey dediyse kullan tabi ama şki üç günde bişey bekleme vitaminin bedene depolaması 3 ila 6 ay kadar sürüyor düzenli kullanımda etkilerini görebilirsiniçeriği dolu b12sine kadar olan bişi aldım zaten argivitin şunu doktorum da uygun dedi hatta başladım bakalım sonuçları görücez
Eki Görüntüle 3525055
ben bir dönem naturall adlı bitkisel gıda takviyesi kullandım, özellikle kalsiyum ve magnezyum eksikliği için. gayette iş görmüştü. hatta o dönemlerde hastanedeki doktorum tavsiye etmişti: "bitkisel gıda takviyeleri iş görür" diyerek.kızlar selam, son zamanlarda sürekli yorgun hissediyorum özellikle sabahları zor uyanıyorum, enerjim hiç yok ayrıca zaman zaman kas ağrıları da yaşıyorum( bu dönemsel oluyor genelde ama 3ü birden olunca gerçekten gün içinde kafamı kaldıramıyorum. araştırırken magnezyumun bu tür sorunlara iyi geldiğini duydum ama hangi çeşidini seçmeliyim hiçbir fikrim yok açıkcası biraz kafam karıştı önerilerinize açığım
hap şeklinde idi. Bilmiyorum son dönemlerde fitoterapi ile daha çok ilgilenir oldum.Yurtdışından kullanan bir arkadaşım tavsiye etmişti, Türkler bu işte çok iyi diyerek, elbette başkaları da vardır inceleyebilirsiniz. Mide ameliyatı olduğum için artık kullanamıyorum, ancak sürecim yavaş yavaş geçiyor. yeniden gıda takviyelerime başlayacağım....
Ki benim için bu süreç, yani gıda takviyelerini kullanmam pcos ile başlamıştı. sizlerde araştırın. Ancak reklam yapanların haricinde daha özel firmaları tercih edin. daha iyi üretiyorlar
Eklentiler
- 2 Şubat 2017
- 3.297
- 3.460
- 133
Venatura öneririmönerebileceğiniz bi takviye varmı peki bunların bikaç çeşidi olduğunu duydum sizce hangisini kullanmalıyım
- 26 Temmuz 2015
- 71
- 21
- 88
- 37
Dr. Mfknın minerasını öneririmkızlar selam, son zamanlarda sürekli yorgun hissediyorum özellikle sabahları zor uyanıyorum, enerjim hiç yok ayrıca zaman zaman kas ağrıları da yaşıyorum( bu dönemsel oluyor genelde ama 3ü birden olunca gerçekten gün içinde kafamı kaldıramıyorum. araştırırken magnezyumun bu tür sorunlara iyi geldiğini duydum ama hangi çeşidini seçmeliyim hiçbir fikrim yok açıkcası biraz kafam karıştı önerilerinize açığım
- 17 Mart 2023
- 131
- 129
- 23
- 30
Sadece magnezyum olarak düşünmek yanlış.Mesela d vitaminin de düşük olabilir.O da kas kemik ağrısı yapıyor.O yüzden sağlık ocağında tüm değerlerine bakılmasını isteyebilirsin en kolay yöntem olarak.Zaten eksik varsa depolarda doktorunuz öneri yapar.Hiç bir vitamini ilacı kan değerinizden bağımsız kullanmayın.Mesela geçenlerde benim d vit eksik çıktı.Çok fazla sırt omuz ağrım vardı.Fibromiyalji adında bi rahatsızlık tanısı koydu doltor.Ve vitaminlerim eksikti.D vitamini kutusu üzerinde mesela diyor ki haftada iki kere bi adet için. Ben bilmesem kendim satın alıp kullansam dozu yanlış olabilirdi belki dekızlar selam, son zamanlarda sürekli yorgun hissediyorum özellikle sabahları zor uyanıyorum, enerjim hiç yok ayrıca zaman zaman kas ağrıları da yaşıyorum( bu dönemsel oluyor genelde ama 3ü birden olunca gerçekten gün içinde kafamı kaldıramıyorum. araştırırken magnezyumun bu tür sorunlara iyi geldiğini duydum ama hangi çeşidini seçmeliyim hiçbir fikrim yok açıkcası biraz kafam karıştı önerilerinize açığım