• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hangi köşeliyi almalıyım

sczn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2011
315
8
46
İstanbul
[arkadaşlar yukardaki köşelilerden sizce hangisini tercih etmeliyim. aralarında 1300 tl fark var. eşim teleset olsun diyor benimde aklıma yattı biraz küçük ama tekli berjer alırız diyor. doğtaş tam odaya göre altlar baza ve yatak o çok ideal. ama fiyat eşime fazla geliyor. siz olsanız ne yapardınız

Son düzenleme:
canım odam küçük yani oturma odası o sebeple bunlar tam ideal. yeşil olan tam oluyor ötekide bir berjer le olacak.
senin gönderdiklerinden beyaz olanı bende çok beyenmiştim bir internet sitesinde görüp. hafta sonuda bir mağazada gördüm çok hoş. ama açık renk ve ben oturma odası olarak kullancam küçük çocuğum var o dayanmaz. birde çok yastıklı olanlar oturma odasına hiç ideal değil. ama salon alıyor olasaydım kesin onu alırdım.

bence farklı seçenekleri düşün derim daha farklı modelleri araştır canım

Teleset riga gayet güzel gözüküyor.Doğtaş ile çok benziyor.Resimlere bakarak değerlendirirsem teleseti tercih ederdim.Aradaki fiyat farkıda azımsanacak kadar küçük değilmiş...

Doğtaşın ki daha hoş görünüyor ve ikisi de açılabiliyor ama bunda kitap koyma yeri filan da var , odan da küçükmüş böyle pratik şeyler oldukça işine yarar :34: Şimdiden güle güle kullanın :40:

valla oda küçüçücük demekki bunlar oyuncaK gibi çünkü iki kişi zor sığar :)

valla oda küçüçücük demekki bunlar oyuncaK gibi çünkü iki kişi zor sığar :)

hayır canım o kadar da değil
doğtal 3,15- 1,60
teleset 2,60- 155

ben ikisinide gördüm. nerde iki kişi telesetin oturma yerine biz eşimle sığdık bi kişide oturur
öteki ondan bi kişi fazla alır

doğtaş açılınca nerdeyse üç kişi yatar. teleset tam 2 kişi yatar.
resimde baya küçük çıkmış demekki
oturma odasında tek duvarda zaten tv ünitesi var bunlar karşında olacak

birde arkadaşlar ben country oda gibi döşemek istedim. ıkeaya baktık ordaki koltuklar bana çok basit geldi hiç hoş gelmedi nedense. country satan mağazalar da çok pahalı yani en azında şimdilik kesemize göre değil
ben bu koltuklardan alıp bunların rengine göre çiçekli desenli kumaş alıp yastık dikmeyi birde perde fon yapmayı düşünüyorum ne dersiniz o şekildede country olabilir mi az da olsa

canım doğtaşınki süpermiş rengi bile içimi açtı inanki. birde biri göndermiş ya bahar 01 yazıyor o köşe koltuğu bizim orada ider marka var aynısını orada gördüm harika bir köşe koltuk.

canım doğtaşınki süpermiş rengi bile içimi açtı inanki. birde biri göndermiş ya bahar 01 yazıyor o köşe koltuğu bizim orada ider marka var aynısını orada gördüm harika bir köşe koltuk.

o dediğin koltuğu bende gördüm canım maskoda harika ama salon için oturma odasına olmaz ki hele benim gibi küçük çocuk varsa. birde çok yastıklı oturma odasında uzanılıyor filen o yastıklar darma duman. salona alıyor olsam onu alırdım ama oturma odasına alacağım kullanışlı bişey istiyorum. kahve tnları olmayan. ben zaten 5 sene önce evlenirken köşe takımı aldım o zaman salon oda birdi. yastıklı filan birde çok yaygın değildi o zaman köşeli bu kadar çeşit yoktu. her gören hayran kalırdı zamanla yıprandı ben yastıklarından bıtım onu değişik bir şekilde yüzünü değiştirdik kapitoneli filan oldu.
o sebepten aslında oda baya geniş olsa köşeli almam ben köşeli hevesimi bitirdim ki salonda hala köşelim var geniş büyük. şimdi kullanışlı küçük bir köşeli almak istiyorum.

Back
X