- 11 Şubat 2015
- 51
- 35
- 36
-
- Konu Sahibi Ceyhan0915
Bence daha güzel olur morla gri de uyumlu fuşyayla morda ama fuşyadan zamanla sıkılırsınız çok rekli gelebilir gözünüze mor gri uyumu bir harikaTeşekkürler arkadaşlar hala karar veremedimkoltukların birini gri birini mor ya da fuşya yapmayı düşündüm bir mağazada kombinlemişler çok hoş duruyordu
Chester Tarzı istiyorum ama yanları da kapitoneli olanlar kaba duruyormuş gibi geldi bana.. Salonunu ağır bir takım almak istemiyorum ayrı oturma odası yapıcam aslında ama salonda oturmayı planlıyorum daha rahat daha modern koltuk istiyorum o Yüzden kapitone çoğaldıkça biraz daha ağırlaştırıyor gibi geliyorKoltuk takımını chester tarzında alacaksanız yanları böyle düz ve boş olanları almayın. Kenar kısımları da kapitoneli olsun. Böyle sanki yarım kalmış gibi duruyor :)
Evet nışanlımda Fuşyadan çok çabuk sıkılabileceğimi söyledi ki normalde Herşeyden çabuk sıkılan bi insanımBence daha güzel olur morla gri de uyumlu fuşyayla morda ama fuşyadan zamanla sıkılırsınız çok rekli gelebilir gözünüze mor gri uyumu bir harika
O zaman daha soft renklere yönelmekte fayda var en azından sıkılsanızda katlanabileceğiniz renklerEvet nışanlımda Fuşyadan çok çabuk sıkılabileceğimi söyledi ki normalde Herşeyden çabuk sıkılan bi insanım
O zaman daha soft renklere yönelmekte fayda var en azından sıkılsanızda katlanabileceğiniz renklerFuşya psikolojiye göre bir renktir bıkma ihtimaliniz yüksek Neden bej lacivert mavi tonlarını falan düşünmüyorsunuz vizonda olabilir daha sıcak ferah gösterir evi genelde uyumlu renklerdir seviyorsanız eğer
Genelde sıkılmayacak soft ferah renklerdir ama hayalinizde ne varsa öyle olsun tabisi dediğim gibi mor ve gri uyumu harikadır oturma odanızı da diğer renklerde yaparsınız bizim tek odamız olacak diğer odamız olursa çalışma odası olacak sadece o yüzden ben mavi vizon ve somon 3lüsünü yapmayı planlıyorum mesela köşem vizon berjerim lacivert aksesuarlarım mavi ve somon rengi üzerine olacak gibiAslında mobilya bakmadan önce renk tercihim o tonlardı ama gezdikten sonra canlı renkleri görünce onlar soluk geldiama o tonları da oturma odamda kullanmayı planlıyorum
Somon rengi de gerçekten çok asil bi renk inş. İstediğiniz gibi olur Allah huzurla oturmayı nasip eder inş.Genelde sıkılmayacak soft ferah renklerdir ama hayalinizde ne varsa öyle olsun tabisi dediğim gibi mor ve gri uyumu harikadır oturma odanızı da diğer renklerde yaparsınız bizim tek odamız olacak diğer odamız olursa çalışma odası olacak sadece o yüzden ben mavi vizon ve somon 3lüsünü yapmayı planlıyorum mesela köşem vizon berjerim lacivert aksesuarlarım mavi ve somon rengi üzerine olacak gibi
Amin cümlemiz inşallah
Somon rengi de gerçekten çok asil bi renk inş. İstediğiniz gibi olur Allah huzurla oturmayı nasip eder inş.
Teşekkürler canım fikirlerin için açık renkler çok Hoşuma gidiyor Kullanırken sıkıntı yaşamayacağını bilsem hiç düşünmeden alırdım ama dediklerine Katılıyorum ben edikkat etsem eve gelenler etmez bir de çalışıyorum açık renk beni çok zora sokar. Sanırım mor da karar kılıcam ne kadar zormuş karar vermek
Chester Tarzı istiyorum ama yanları da kapitoneli olanlar kaba duruyormuş gibi geldi bana.. Salonunu ağır bir takım almak istemiyorum ayrı oturma odası yapıcam aslında ama salonda oturmayı planlıyorum daha rahat daha modern koltuk istiyorum o Yüzden kapitone çoğaldıkça biraz daha ağırlaştırıyor gibi geliyor
Hayır kenarları kapitoneli olunca daha ağır olmaz. O sizin bahsettiğiniz kenarlı yuvarlak geliyor klasik model benim dediğim ürün
Eki Görüntüle 1486305
Bu şekilde olan.
Ancak şunu belirteyim bu koltukları sürekli siz kullanacaksanız o kadar rahat değiller. Sırt kısmı kapitoneli olduğu için sert oluyor. Günlük kullanıma uygun değil. Bende önce böyle modern chester düşünüyordum gittik beğendik ama süngerleri çok sert yani sert olmak zorunda. Ben misafir odası gibi gelene oda yapmayacağım için günlük kullanmaya bunları almaktan vazgeçtim. Sizde salonu benim gibi kendiniz kullanacaksanız biraz daha modern ama rahat koltuklar düşünün derim.
Görsel de güzel ama ergonomik değiller.