Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Hangi koltuk sizce ??

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları
Ne demek rica ederim :) ama daha modern koltuk takimlari da var biraz pahali bütçe sıkıntısı yoksa alınır. Istanbul'da oturuyorsaniz modokoya bir bakin derim :)
Izmitteyim canım ama nışanlım İstanbul'da İstanbul'a da bakıcaz ama çalıştığım için fırsat olmadı masko ve modokoya bakıcam Bütçe sıkıntı aslında koltuk Takım'ı için maksimum 4500 ü aşmak istemiyorum o bile çok da sınırları zorlayacağız:KK45:

Izmitteyim canım ama nışanlım İstanbul'da İstanbul'a da bakıcaz ama çalıştığım için fırsat olmadı masko ve modokoya bakıcam Bütçe sıkıntı aslında koltuk Takım'ı için maksimum 4500 ü aşmak istemiyorum o bile çok da sınırları zorlayacağız:KK45:

Modokoya kesinlikle gidin. Çok kaliteli ürünleri olan mağazalar var biraz zorlayınca indirimde yaptırırsınız :)
Modokoya giderken yataş var oraya da bakın derim. Ayrıca engince ve bayraktar mobilya var oralara da gidip bakabilirsiniz.(internet siteleride var bunların) Ben almadan önce çok araştırdım. İtalyan tarzı koltuk istiyordum. Mesela Elano mobilya var harika koltuk takımları var. Vanessa yine öyle. Çok modernler ama pahalı tabi. O tarz pahalı olduğu için malum vazgeçmek zorunda kaldım.:110: Siz istediğiniz tarz yanları düz olan chesterleri en fazla 4 bine rahat alırsınız iki tane üçlüsünü
HoppaZor konular Allah yardımcımız olsun :)

Modokoya kesinlikle gidin. Çok kaliteli ürünleri olan mağazalar var biraz zorlayınca indirimde yaptırırsınız :)
Modokoya giderken yataş var oraya da bakın derim. Ayrıca engince ve bayraktar mobilya var oralara da gidip bakabilirsiniz.(internet siteleride var bunların) Ben almadan önce çok araştırdım. İtalyan tarzı koltuk istiyordum. Mesela Elano mobilya var harika koltuk takımları var. Vanessa yine öyle. Çok modernler ama pahalı tabi. O tarz pahalı olduğu için malum vazgeçmek zorunda kaldım.:110: Siz istediğiniz tarz yanları düz olan chesterleri en fazla 4 bine rahat alırsınız iki tane üçlüsünü
HoppaZor konular Allah yardımcımız olsun :)
Sağol canım teşekkür ederim dediklerine bakıcam İzmit'te çok mağaza seçeneği yok. aynen çok zor karar vermek çok zor âmin inş. Gönlümüze göre olur :KK36:

Chester Tarzı istiyorum ama yanları da kapitoneli olanlar kaba duruyormuş gibi geldi bana.. Salonunu ağır bir takım almak istemiyorum ayrı oturma odası yapıcam aslında ama salonda oturmayı planlıyorum daha rahat daha modern koltuk istiyorum o Yüzden kapitone çoğaldıkça biraz daha ağırlaştırıyor gibi geliyor
Kesinlikle odna küçükse yanları geniş olmayın çok yer kaplıyor

Açık renk alma kirlenir mantığı bana göre tarih oldu. Misafir dikkat etmez, şöyle böyle diye kendimizi koyu renklere esir edip duruyoruz (benim gibi açık renkleri sevenler için bu yorumum) Ne kadar kirlenebilir ki? Benim tüm mobilyam beyaz, koltuklarım mavi ve pembe karışımı en açık halleri, elimden geleni yaparım ben temiz tutmak için, temizlemek için ama hangi renk olursa olsun zamanla elbet kirlenecek, koltuklarımada kılıf diktirmeyi ya da değişik değişik polarlar kullanmayı düşünüyorum. Bu sayede hem kirlenme süresini uzatmış olurum hemde değişiklik yapmış olurum..

X