Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anayurt Oteli / Yusuf Atılgan okuyorum,bitmek üzere.Keşke daha önce okusaymışım.
Kesinlikle almalisiniz.Kitap sepetimde bekliyor. Almalı mıyım?
Ben de Amin Maalouf'tan Afrikalı Leo ve Doğu'nun Limanları kitaplarını aynı anda okuyorum.
bi türlü okuyamamıştım dün akşam franz kafka dönüşüme başladım çok kısa kitap zaten bugün bitiricem muhtemelen akşamSelam herkese, hangi kitabı okuyorsunuz merak ediyorum.Tavsiye edelim birbirimize ve fikir edinelim.Ben şimdi Ayşe Kulin'in Handan kitabını okuyorum.
Doktor moreaunun adasını okuyorum hikaye çok içine çekti beni soluksuz okuyorum gözlerim yorulana kadarSelam herkese, hangi kitabı okuyorsunuz merak ediyorum.Tavsiye edelim birbirimize ve fikir edinelim.Ben şimdi Ayşe Kulin'in Handan kitabını okuyorum.
okudum ve aşırı begendim . filmini izlemek ise beni hayal kırıklıgına ugratabilir mi bilmiyorum ama merak etmedim de değil . ve dorian gray in portresi beni oscar wilde in bıyografısını okumaya itti . aradım da bulamadınm. bıyografiyi bulana kadar dier kitaplarını okumayı düşünüyoum. hayatı merak edilesi bi yazarımızDorian grayin potresini okudum filminide izledim öneririm