- 6 Mayıs 2020
- 2.836
- 14.709
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi günler, tebrik ederim eğer kitabı bitırdiyseniz yorumunuzu merak ettim, bende almak istiyorum.Bu aralar maneviyatımı güçlendirme amaçlı kitaplar okuyorum. Şu günlerde Muhammed Emin Yıldırım- Efendimizi Sahabe Gibi Sevmek isimli kitabını okuyorum.
Kitabı bitirdim gayet güzel ve açık bir kitap. Belki çok az bir birikim gerektiriyor olabilir. Yani bir sürü sahabi efendilerimizden bahsettiği için onların kim olduğuna dair bir ön bilgimiz olursa daha güzel oturur kafamızda diye düşünüyorum. Bende bu bilgi vardı o nedenle istifade ettim. Ara ara güldüren, ara ara hüzünlendiren bir kitap.İyi günler, tebrik ederim eğer kitabı bitırdiyseniz yorumunuzu merak ettim, bende almak istiyorum.
Teşekkür ederim. Bende sahabelerle ilgili ön bilgi yok önerebileceğiniz kaynaklar dan faydalanmak isterim.Kitabı bitirdim gayet güzel ve açık bir kitap. Belki çok az bir birikim gerektiriyor olabilir. Yani bir sürü sahabi efendilerimizden bahsettiği için onların kim olduğuna dair bir ön bilgimiz olursa daha güzel oturur kafamızda diye düşünüyorum. Bende bu bilgi vardı o nedenle istifade ettim. Ara ara güldüren, ara ara hüzünlendiren bir kitap.
Peki siyer bilginiz ne kadar?Teşekkür ederim. Bende sahabelerle ilgili ön bilgi yok önerebileceğiniz kaynaklar dan faydalanmak isterim.
Peygamber efendimizin hayatı ve peygamberler tarihi kitaplarım var onları okudum ve tekrar okumaya başladım. Bu kadar bana tavsiyeniz ne olur. TeşekkürlerPeki siyer bilginiz ne kadar?
Selam herkese, hangi kitabı okuyorsunuz merak ediyorum.Tavsiye edelim birbirimize ve fikir edinelim.Ben şimdi Ayşe Kulin'in Handan kitabını okuyorum.
Peygamberler tarihini bende okumuştum bir kaç yıl önce. Sonra etkilenip Kuran -ı Kerim okudum. Ve kapandımPeygamber efendimizin hayatı ve peygamberler tarihi kitaplarım var onları okudum ve tekrar okumaya başladım. Bu kadar bana tavsiyeniz ne olur. Teşekkürler
Peygamber efendimizin hayatını okuduysanız önde gelen sahabileri biliyorsunuzdur. En azından 4 halifeyi biliyorsunuzdur. Hanım sahabilerden de birkaçını biliyorsunuzdur. O halde dediğim kitabı okuyabilirsiniz. Eğer oldu da okurken zorlandınız o zaman bana tekrar yazın lütfen duruma göre yönlendirme yapabilirimPeygamber efendimizin hayatı ve peygamberler tarihi kitaplarım var onları okudum ve tekrar okumaya başladım. Bu kadar bana tavsiyeniz ne olur. Teşekkürler
Ne kadar güzel bunu bilinçli ve isteyerek yapmış olmanız Allah daim etsinPeygamberler tarihini bende okumuştum bir kaç yıl önce. Sonra etkilenip Kuran -ı Kerim okudum. Ve kapandım
Allah razı olsunNe kadar güzel bunu bilinçli ve isteyerek yapmış olmanız Allah daim etsin
Çok sağolun Allah razı olsun, Hakkınızı helal edin lütfen.Peygamber efendimizin hayatını okuduysanız önde gelen sahabileri biliyorsunuzdur. En azından 4 halifeyi biliyorsunuzdur. Hanım sahabilerden de birkaçını biliyorsunuzdur. O halde dediğim kitabı okuyabilirsiniz. Eğer oldu da okurken zorlandınız o zaman bana tekrar yazın lütfen duruma göre yönlendirme yapabilirim
Maşallah Allah mübarek etsin, tebrik ediyorum sizi.Peygamberler tarihini bende okumuştum bir kaç yıl önce. Sonra etkilenip Kuran -ı Kerim okudum. Ve kapandım
Helal olsun. Ne hakkı bir faydam olduysa ne mutlu banaÇok sağolun Allah razı olsun, Hakkınızı helal edin lütfen.
Teşekkür ediyorum.Helal olsun. Ne hakkı bir faydam olduysa ne mutlu bana
Allah işinizi gücünüzü rast getirsin. Bilginizi artırsın inşallah.Helal olsun. Ne hakkı bir faydam olduysa ne mutlu bana
O zaman okumadıysan Ahmet Ümit Kırlangıö Çığlığı’nı öneririmAyşe Kulin in otobiyografisini okudum pek zevk almadım okumak için okudum diyebilirim. Daha çok polisye gizem cinayet romanları seviyorum ben sürüklüyor beni.
Hamdi Koç - İyi Dilekler Ülkesi
P.J. Parrish- Ölüm Şarkısı
Chris Carter- Kanlı Selfie
Bunları öneririm okumak isteyen olursa. Çok güzeller hemen bittirdim hepsini