- 18 Ağustos 2009
- 4.823
- 3.208
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben başarısız buldum. Biraz ergen kitabi gibi. Tarz meselesi aslında.Merak ettiğim bir kitap.Son zamanlarda da okuyanları çok görüyorum.Yorumunuz nedir?
filminde dorianı ben barnes oynuyor, fiziksel özellik olarak pek uyumlu değil kitapla ama ben izlemiştim yine deokudum ve aşırı begendim . filmini izlemek ise beni hayal kırıklıgına ugratabilir mi bilmiyorum ama merak etmedim de değil . ve dorian gray in portresi beni oscar wilde in bıyografısını okumaya itti . aradım da bulamadınm. bıyografiyi bulana kadar dier kitaplarını okumayı düşünüyoum. hayatı merak edilesi bi yazarımız
wiki deki hayatını okumuştum zaten ama ben daha edebi yazımı olan bi biyografı okumak isterim zweig in üç büyük usta adlı eserinde dostoyevski yi anlattığı gibi bi biyografıfilminde dorianı ben barnes oynuyor, fiziksel özellik olarak pek uyumlu değil kitapla ama ben izlemiştim yine de
rahmetli tuncel kurtizin seslendirdiği herkes öldürür sevdiğini şiirinin orijinali aslında oscar wilde ın hattta reading zindanı baladı diye geçer
Oscar Wilde Kimdir? - En Sevilen ve En Çok Satan Kitapları
Oscar Wilde en sevilen ve en çok satan kitapları ile kidega.com'da. Oscar Wilde Kimdir? Hangi eserleri yazmıştır. Hepsi bir tık uzağınızda.kidega.comOscar Wilde kimdir?
www.biyografi.infoOscar Wilde Kimdir? Hayatı, Sözleri, Şiirleri ve Kitapları | Paratic
Oscar Wilde eşcinselliği, iğneli dili, feminen tarzı ve vazgeçmediği düşünceleri ile dünya çapında ün kazanmış bir yazar. Peki, Oscar Wilde kimdir sorusuna verilebilecek daha başka cevaplar?paratic.comwiki de de var yine hayatıOscar Wilde | biyografi
YAZAR, ÅAÄ°R (1854 - 1900) Oscar Wilde, The Picture Of Dorian Grey gibi birçok önemli ve dünyaca takdir edilen eseri olan Ä°rlanda lı yazardır.www.tarihiolaylar.com
reading zindanı baladı nı da okumayı düşünüyorum hemcinsine karşı duyguları sebebiyle zindana atıldıgı süreci yazmıştı yanlı hatırlamıyorrsamfilminde dorianı ben barnes oynuyor, fiziksel özellik olarak pek uyumlu değil kitapla ama ben izlemiştim yine de
rahmetli tuncel kurtizin seslendirdiği herkes öldürür sevdiğini şiirinin orijinali aslında oscar wilde ın hattta reading zindanı baladı diye geçer
Oscar Wilde Kimdir? - En Sevilen ve En Çok Satan Kitapları
Oscar Wilde en sevilen ve en çok satan kitapları ile kidega.com'da. Oscar Wilde Kimdir? Hangi eserleri yazmıştır. Hepsi bir tık uzağınızda.kidega.comOscar Wilde kimdir?
www.biyografi.infoOscar Wilde Kimdir? Hayatı, Sözleri, Şiirleri ve Kitapları | Paratic
Oscar Wilde eşcinselliği, iğneli dili, feminen tarzı ve vazgeçmediği düşünceleri ile dünya çapında ün kazanmış bir yazar. Peki, Oscar Wilde kimdir sorusuna verilebilecek daha başka cevaplar?paratic.comwiki de de var yine hayatıOscar Wilde | biyografi
YAZAR, ÅAÄ°R (1854 - 1900) Oscar Wilde, The Picture Of Dorian Grey gibi birçok önemli ve dünyaca takdir edilen eseri olan Ä°rlanda lı yazardır.www.tarihiolaylar.com
Aynen öylereading zindanı baladı nı da okumayı düşünüyorum hemcinsine karşı duyguları sebebiyle zindana atıldıgı süreci yazmıştı yanlı hatırlamıyorrsam
Rica ederimwiki deki hayatını okumuştum zaten ama ben daha edebi yazımı olan bi biyografı okumak isterim zweig in üç büyük usta adlı eserinde dostoyevski yi anlattığı gibi bi biyografı
filmini de şimdi daha çok merak ettim en kısa zamanda izlicem teşekkür ederim
Selam...Handan 'ı bana da çok önerdiler. Bu bir işaret olmalı bugün okuduğum kitabi bitirdim Handan a başlamaya şu an karar verdim. Ben bugün Füsun Özbek "Gülümse ve Şükret"i okudum. Muhteşem bir kişisel gelişim ama aynı zamanda hikaye tadında bir kitaptı. Klasik kişisel gelişim kitapları gibi sıkıcı kurgusuz değil yani...iki kız kardeşin hayati, yaşamda yol alışları ve tecrübeleri....Yazar aynı zamanda fotoğraf sanatçısıymış. Hikaye içinde düşündüren çok güzel fotoğraflar da var ara ara atıştırmalık gibi... vurucu mutluluk tüyoları ile insanı alıp başka yerlere götürüyor...bence kesinlikle okuyun...benim hayata bakışım değişti resmen.....teşekkür ederim öneriniz için de...iyi akşamlarSelam herkese, hangi kitabı okuyorsunuz merak ediyorum.Tavsiye edelim birbirimize ve fikir edinelim.Ben şimdi Ayşe Kulin'in Handan kitabını okuyorum.
Esra Ezmeci- İz Bıraktığın Kadar Varsın. Bakalım söyledikleri gibi değişim yaşayacak mıyım merak ediyorumSelam herkese, hangi kitabı okuyorsunuz merak ediyorum.Tavsiye edelim birbirimize ve fikir edinelim.Ben şimdi Ayşe Kulin'in Handan kitabını okuyorum.