- 18 Mayıs 2020
- 979
- 1.179
Aminnn cümlemizin inşallahAllah işinizi gücünüzü rast getirsin. Bilginizi artırsın inşallah.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aminnn cümlemizin inşallahAllah işinizi gücünüzü rast getirsin. Bilginizi artırsın inşallah.
D&R ya da kitapçılarda varsa bakacağım teşekkür ederimO zaman okumadıysan Ahmet Ümit Kırlangıö Çığlığı’nı öneririm
Korugan -sulhi dölek-Selam herkese, hangi kitabı okuyorsunuz merak ediyorum.Tavsiye edelim birbirimize ve fikir edinelim.Ben şimdi Ayşe Kulin'in Handan kitabını okuyorum.
Merhaba Hannah'ın kitapları seri mi? Birde tarzı kısaca nasıl? Ben sarah jio(son kitabı hariç) ve Kimberley Freeman kitaplarının hepsini okudum. O tarzlar çok hoşuma gidiyor.Orhan Pamuk - Masumiyet müzesi
İlk kez Orhan Pamuk okudum ve beğendim. Kristinna Hannah fanıyım tüm kitaplarını okudum Hannah kitaplarını sormak isterseniz severek cevaplarım
Merhaba, ateş böceği yolu 2 kitap diye hatırlıyorum diğerleri seri değil. Tarzı sarah jio ve freenan a benziyor onlardan bir tık daha derin konuları işliyor. Başlangıç olarak kış bahçesini tavsiye ederim. Sonrasında bülbülü okuyabilirsin bu iki kitabı çok iyi. Kış bahçesi yıllardır baş ucu kitabımdır. Keyifli okumalar şimdidenMerhaba Hannah'ın kitapları seri mi? Birde tarzı kısaca nasıl? Ben sarah jio(son kitabı hariç) ve Kimberley Freeman kitaplarının hepsini okudum. O tarzlar çok hoşuma gidiyor.
Çok tesekkür ederim. Bulduğum ilk fırsatta okuyacağımMerhaba, ateş böceği yolu 2 kitap diye hatırlıyorum diğerleri seri değil. Tarzı sarah jio ve freenan a benziyor onlardan bir tık daha derin konuları işliyor. Başlangıç olarak kış bahçesini tavsiye ederim. Sonrasında bülbülü okuyabilirsin bu iki kitabı çok iyi. Kış bahçesi yıllardır baş ucu kitabımdır. Keyifli okumalar şimdiden
çok güzel o kitapppZülfü Livaneli Serenad
Merhaba Ben henüz bu kitapları okuyamadım ama okumak istiyorum.Konulari kısaca nedir?Akıcı gitti mi ?Elif Şafak - Aşk romanını okudum. Şu anda Nazan Bekiroğlu - Nar ağacı okuyorum.
Evet çok güzel bir kitap.yıllar önce okumuştum.Halit huseyni-ucurtma avcısı . Cok mukemmel roman tavsiye ederim.
Şimdiden merakla bekliyorum yorumlarınızı.Elimdeki kitap bitince Epiktetos'un Mutluluk Öğretisi kitabına ben de başlayacağım. Elimdekiniyse (Ömer Evren Kuzu- binbir feet masalları) kitap forumundan gördüm ve başladım yeni bir yazarmış şans vermek istedim bitince yorum olarak yazacağım