Hangi Kahvaltı Takımı daha Güzel??

kalitesini bilemiyorum ama 1. ve 2. sıradaki modeli beğendim,çok hoşmuşlar canım. 2. model daha ağır ama 1 . model daha spor ve sempatik.
ben de karar veremıyorum kahvaltı takımı alsam mı almasam mı

kalitesini bilemiyorum ama 1. ve 2. sıradaki modeli beğendim,çok hoşmuşlar canım. 2. model daha ağır ama 1 . model daha spor ve sempatik.
ben de karar veremıyorum kahvaltı takımı alsam mı almasam mı

en azından 1 takım al cnm bulunsun çeyizinde. annem hep derki al kızım al hepsini kullancaksın zqamnı gelince:9:

cnmm yaaa hangi takımı aldın ki sennnn???:5:

makethumb.aspx

benimki bu tatlim. ya güzel öyle cok kötü diyemem ama
yesil büyük tabaklarin hepsinde defo var. abarti seyler degil ama yinede insan o kdr özenerek alinca hayal kirikligi yasiyor.

Son düzenleme:
canım 2. çoook güzel ama artık herkeste bu takımı görmeye başladım, ben olsam tercih etmezdm çok revaşta çünkü
sonuncusunu begendim, hem farklı hem şık

yesil büyük tabaklarin hepsinde defo var. abarti seyler degil ama yinede insan o kdr özenerek alinca hayal kirikligi yasiyor.

seninki de gayet güzelmiş canım
güle güle kullan

Son düzenleme:
makethumb.aspx

haklısın cnm sonuçta şimdi değil ilerde kocişimizle kullanmak için alıyoruz. pek bi kararsız kaldım yaa

haklısın cnm sonuçta şimdi değil ilerde kocişimizle kullanmak için alıyoruz. pek bi kararsız kaldım yaa

görmeden alma derim ben.
ben görmeden aldim, siparis üzerine.

ya ben ceyiz seti aldim schaferden diger ürünlerindede hata vardi hep ondan pek memnun degilim ve pismanim.

görmeden alma derim ben.
ben görmeden aldim, siparis üzerine.

ya ben ceyiz seti aldim schaferden diger ürünlerindede hata vardi hep ondan pek memnun degilim ve pismanim.

cnm aldığın yere bunu söleseydin keşke kargoyu trdlim almadan açıp kontrol etseydin yaa

cnm aldığın yere bunu söleseydin keşke kargoyu trdlim almadan açıp kontrol etseydin yaa

söyledim, degistirildi cogu seyi.
kahvalti takimim en son gelmisti onu degistirmeye firsatim olmadi,
acikcasi ugrasasimda yok artik

birtek yemek takimi düzgün geldi, tencerelerim, bardaklarim, kahvalti takimim, caydanligim CBK setim hep hatali veya yanlisti :26:
ama görüpte alinca böyle olmaz, benim siparis oldugu icin böyle terslik oldu hep

söyledim, degistirildi cogu seyi.
kahvalti takimim en son gelmisti onu degistirmeye firsatim olmadi,
acikcasi ugrasasimda yok artik

birtek yemek takimi düzgün geldi, tencerelerim, bardaklarim, kahvalti takimim, caydanligim CBK setim hep hatali veya yanlisti :26:
ama görüpte alinca böyle olmaz, benim siparis oldugu icin böyle terslik oldu hep

yaa:17:bende biçok şeyimi netten alıyorumm. çok fazla sipariş veririm internetten. inş. böle şeyler olmaz

Back
X