Hangi Kahvaltı Takımı daha Güzel??

kızlar piyasa fiyası 245 tl. ama bi sitede 187 tl ye buldum ve kaçırmak istemiyorummmmm:52:

aslında aklımdaki ilk model

geokahvalti.jpg

buydu ama daha renkli bişeler olsa mı acaba diye düşündü. alternatif olarak da nette bunlara rasladımm:16:

Benim kahvaltı takımım:69:
Çok severek aldım.Daha farklı modeller biev de var kızlar ben bu seti aldıktan sonra ordakilerinde beğenmiştim.Hı birde güral porseleninde kahvaltı setleri hoş,bi göz atın derim:61:

schafer marka kahvaltı takımı almayı düşünüyorum. Sizce kalite li mi? Bulaşık makinesinde baskıları çıkar mı? :

BENDE BU MARKANIN KAHVALTI TAKIMINI ALDIM KIRMIZI GÜLLÜ BULAŞIK MAKİNESİNDE PROBLEM OLMUYO BEN ALIRKEN ALMAN MARKASI OLMASINA GÜVENDİM ALMAN MARKALARININ KALİTELİ OLDUĞUNU DÜŞÜNÜRÜM HEP YANILMADIM, AMA BUMODELLERİN HEPSİ HARİKA HANGİ RENGİ SEVİYOSAN ONU SEÇMELİSİN BENCE HEPSİ GÜZEL

schafer marka kahvaltı takımı almayı düşünüyorum. Sizce kalite li mi? Bulaşık makinesinde baskıları çıkar mı? :

BENDE BU MARKANIN KAHVALTI TAKIMINI ALDIM KIRMIZI GÜLLÜ BULAŞIK MAKİNESİNDE PROBLEM OLMUYO BEN ALIRKEN ALMAN MARKASI OLMASINA GÜVENDİM ALMAN MARKALARININ KALİTELİ OLDUĞUNU DÜŞÜNÜRÜM HEP YANILMADIM, AMA BUMODELLERİN HEPSİ HARİKA HANGİ RENGİ SEVİYOSAN ONU SEÇMELİSİN BENCE HEPSİ GÜZEL

tşk ederim yaa inanılmaz güvenmemi sağladın shafer modellerine:16:

siyah hiç hoş durmuyo iç karartır ya sıyah kullanılmaz kı :s

morları cok begendım en sonuncu ekledıgın mor takım harıka =)

Ben yeşil olanı beğendim.Siyah çok güzel fakat kahvaltıda cıvıl cıvıl renkler her zaman daha ideal bana göre.​

biraz daha ağır şık dursun diyorsan 2.öneririm.
ama daha canlı olsun sonuçta kahvaltıda içimiz açılsın diyorsan 4.resimdeki morluyu öneririm:)

siyaha bayılırım ama kahvaltıda cıvıl cıvıl olmasından yanayım ben de..
en güzeli 2.sayfada eklediğin kırmızı bence..ilk sayfada ise yeşil olanı beğendim..

benim schafer kahvalti takimim geldi dün.
acikcasi keske biraz daha para verseymisimde daha kaliteli bisey almisimd iye düsündüm
porseleni hep hatali.

kimseye tavsiye etmiyorum :S

ayrica desenleride resimlerde gibi hos durmuyor. pisman oldum biraz aldigima

benim schafer kahvalti takimim geldi dün.
acikcasi keske biraz daha para verseymisimde daha kaliteli bisey almisimd iye düsündüm
porseleni hep hatali.

kimseye tavsiye etmiyorum :S

ayrica desenleride resimlerde gibi hos durmuyor. pisman oldum biraz aldigima

cnmm yaaa hangi takımı aldın ki sennnn???:5:

Mor olanın aynısını ben aldım canım, severek almıştım:29:

bence de 2 numara siyahın asaleti vardır...ve iddalıdır..hem birazda kahvaltıyı yapacağın odaya bağlı ben misafir odama taşıyorm o yüzden siyah..:79:

Back
X